Я теж вийшла на роботу на повний день, коли малому було 6 місяців. Мала дуже добру роботу, оплачували хорошу няньку. Зараз не розумію, як я витримала безсонні ночі з зубами і 2-х разовим годуванням о 2-00 і 6-00 ( до цього часу пам"ятаю), а зранку на роботу. Сину 10 років і я прийшла до такого висновку, що зараз він потребує моєї уваги більше ніж коли був малий. З ним потрібно говорити, вчити світоглядним речам,робити уроки, возити на гуртки і екскурсії і грошей потрібно набагато більше ніж коли він був малий. До 3-х років мама-це людина,яка водить його какати і годує ( це мій в 3 роки таке сказав). З часом роль мами навпаки збільшується. І дуже важливо, щоб до цього віку мати мала вже якесь усталене фінансове становище і роботу. Тобто якщо у Вас так сталося, що є робота і фінанси не позволяють сидіти дома, а є бабуся, яка зможе доглянути дитину, то нічого страшного в тому нема. Ви перемучені безсонними ночами і щохвилинним доглядом за дитиною, тому в паніці. В Європі декретні оплачуються до 4-місяців, в Канаді так само.В півроку більшість виходить на роботу. Нічого Ви не пропустите: ні першого зуба, ні першого крока, ні першого слова. А на роботі просто потрібно поставити питання, що працюєте з.. і по... У випадку хвороби дитини, брати лікарняні. Робота на дорозі не валяється, її треба пильнувати. До нічних чергувань припахуйте чоловіка. Моєму, наприклад, нічний плач дитини зовсім не мішав спати. Причому він не придурювався, він реально не чув, поки я копняками не заставляла носити малого.Хоча б деколи, бо він теж має роботу. Так він теж навчився спати стоячи і при цьому співаючи колискових.#yahoo# Я деколи зранку вставала і не пам"ятала скілька раз вночі годувала малого, один чи два. Прихожу на кухню- дві баночки брудні: значить два, а якщо брудна одна, то може один раз годувала, а може другий раз з тої самої. Зрештою, якщо Вам буде важко, Ви завжди зможете повернутись в декрет.Evelina писав:если Вас это хоть чуть-чуть успокоит, то скажу, что мне пришлось на работу выйти, когда ребенку было 3 месяца. Вышла на полный рабочий день, т.к. других вариантов не было на тот момент. Благо работа недалеко была, 2 раза в день бегала домой кормить. Поэтому, бывает по-разному. А одна знакомая, правда не бух, но тоже очень ответственная) вышла на работу на 4 дней после возвращения из роддома. А если все таки решитесь выходить на работу, попытайтесь организовать работу так, чтоб она стала удаленной.
РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
-
- Светоч Мысли
Gross чи net? Офіціалом? з 9-00 до 18-00?inkognito писав:Мне предложили вчера 10. Не намного больше чем сейчас, но мне например уже не попути с текущим работодателем и коллективом. Разногласий больше чаем общих взглядов. Сегодня чуствую что продешевил, надо было больше сумму назвать. Предложение еще не принял (есть пара дней на на размышления), но скорее "да" чем "нет". Вот сижу сейчас, думаю. #coffee#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 737 разів
- Подякували: 2025 разів
Уважаемые дамы-коллеги!
При Вашем аналитическом складе ума,я думаю, все обратили внимание на основной признак всех постов: не складывалось с заработком у мужа!!!!
И ,как следствие, выходили из декрета ,обделяли детей ,набирали объем работ за копейки....
И от работы не отказывались не в связи со страстным желанием наработаться, а из элементарного требования прокормить семью и сохранить ребенку определенный уровень жизни.
Поэтому говорить стоит работа отказываться от чего-то или не стоит вопрос философский. Есть народ, который живет на пособие по безработице и субсидии на ребенка ,и им хватает.
Не думаю, что они много дали семье и детям , находясь на дотациях от государства круглосуточно дома.
Резюме:вариантов два-либо продолжать работать ,как лошадь,заменяя собою кормильца,либо понижать уровень жизни.
Нескалдывающихся с работой мужей не обсуждаю,каждый играет в свои погремушки сам. Только жалко таких замечательных мам...очень жалко...не тех они пап выбрали....
При Вашем аналитическом складе ума,я думаю, все обратили внимание на основной признак всех постов: не складывалось с заработком у мужа!!!!
И ,как следствие, выходили из декрета ,обделяли детей ,набирали объем работ за копейки....
И от работы не отказывались не в связи со страстным желанием наработаться, а из элементарного требования прокормить семью и сохранить ребенку определенный уровень жизни.
Поэтому говорить стоит работа отказываться от чего-то или не стоит вопрос философский. Есть народ, который живет на пособие по безработице и субсидии на ребенка ,и им хватает.
Не думаю, что они много дали семье и детям , находясь на дотациях от государства круглосуточно дома.
Резюме:вариантов два-либо продолжать работать ,как лошадь,заменяя собою кормильца,либо понижать уровень жизни.
Нескалдывающихся с работой мужей не обсуждаю,каждый играет в свои погремушки сам. Только жалко таких замечательных мам...очень жалко...не тех они пап выбрали....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
Agatha
Автоматизация бухуучета и отчетности, близкая область, и всеже не бухучет. ИТ.
#hi#
Басти
У меня например все наоборот - деньги есть, а осчастливить некого.
Автоматизация бухуучета и отчетности, близкая область, и всеже не бухучет. ИТ.
#hi#
Басти
У меня например все наоборот - деньги есть, а осчастливить некого.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 737 разів
- Подякували: 2025 разів
Вы наш светлый гений!
Значит, судьба Вам готовит кого-то совершенно особенного и прекрасного!
Надо подождать!
Значит, судьба Вам готовит кого-то совершенно особенного и прекрасного!
Надо подождать!
-
- Гений
- Дякував (ла): 79 разів
- Подякували: 58 разів
совершенно согласна. и похоже таких мужей это вполне устраивает...разочарована полностью( если б еще ценили. Помню как на первой работе у нас работал молодой охранних-папа. Он приходил ко мне и с таким трепетом расказывал про какашки, про пуки и безсонные ночи! Будучи совсем молоденькой тогда я поражалась, а жена то тогда зачем? на что он ответил:"жена выносила и родила, а теперь должна отдыхать..." Запомнилось очень.Басти писав:Уважаемые дамы-коллеги!
[/quote]
-
- Светоч Мысли
Ви знаєте, в мене на той момент не було фінансової потреби, аж такої гострої, виходити на роботу. Я до народження дитини займалась своєю кар"єрою і хатніми клопотами не сильно переймалась. Готувала тільки на вихідні і сніданки. Деколи вечері. Ми часто вечеряли поза домом. До цього часу пам"ятаю як купляла сирники в кулінарії, щоб посмажити на вечерю. Б-р-р, зараз не допустима річ. З народженням сина на мене впали всі кухонні справи, відразу всі перейшли на домашнє харчування і так до цього часу, малому супчики окремо нам окремо, малий був неспокійний, тому вдень поспати я не могла. Я ще патологічна чистюля. Мила підлоги двічі на день, кожен день прання, малий сам не хотів гратися, оце все з ним на руках і робила. Відчуття, що я мама, не було зовсім, загнана домробітниця і куховарка, хронічно невиспана. Які там зачіски і манікюри, джинси і футболка, а дома халат. Відчуття мами як важливої людини для дитини в мене з"явилось пізніше, коли він почав говорити, а я його вчити як кубики скласти і чому не можна скакати по новій машинці. Крім того в вихідні я присвячувала весь час дитині, а не намагалась на когось спихнути, щоб відпочити. Насправді нема універсальної поради, у всіх по різному, бо ми різні. Комусь до вподоби одне, а комусь інше. Я просто хочу сказати, що ситуація в нашої колеги не найгірша і з багатьма це було. Чи так чи так зробиш, все одно пошкодуєш.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 734 рази
А что за фирма?inkognito писав:Мне предложили вчера 10. Не намного больше чем сейчас, но мне например уже не попути с текущим работодателем и коллективом. Разногласий больше чаем общих взглядов. Сегодня чуствую что продешевил, надо было больше сумму назвать. Предложение еще не принял (есть пара дней на на размышления), но скорее "да" чем "нет". Вот сижу сейчас, думаю. #coffee#
Чем занимается?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 734 рази
Кстати, а сколько у нас на форуме таких "молодых мам"?Басти писав:Уважаемые дамы-коллеги!