Юлия Г писав:Подскажите пожалуйста! в додаток 5 не подтягиваються накладные в зобов'язання.,только в кредит..делаю на основании реестра!
Подскажите пожалуйста!
Ребят ну подскажите ну кто небудь#impossibl
Забийте руками, я взагалі всю деку вручну вносила.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Юлия Г писав:Подскажите пожалуйста! в додаток 5 не подтягиваються накладные в зобов'язання.,только в кредит..делаю на основании реестра!
Подскажите пожалуйста!
Подскажите пожалуйста!
СветланаИ писав:Подскажие, условный ИНН при выписке НН с кодом 13 - нехоз. будет 40000000?
да
не знаю, что я делаю не так, но когда делаю проверку декларации, подчеркивает красным сумму в дод.5 и пишет, Рядок усього за звітний період графи 5, з винятком умовн. ІПН з 30000000 по 60000000 повинен дорівнювати рядку 1.1 колонка Б декларації. Что делать?
Подскажите пожалуйста!
Ребят ну подскажите ну кто небудь#impossibl
Вы или напишите в теме программы посредством которой создаете отчет или забивайте руками. А так вопрос ни о чем.
СветланаИ писав:Подскажие, условный ИНН при выписке НН с кодом 13 - нехоз. будет 40000000?
да
не знаю, что я делаю не так, но когда делаю проверку декларации, подчеркивает красным сумму в дод.5 и пишет, Рядок усього за звітний період графи 5, з винятком умовн. ІПН з 30000000 по 60000000 повинен дорівнювати рядку 1.1 колонка Б декларації. Что делать?
вы все закройте, просмотрите д5, закройте и откройте Деку, у меня такое было игралась полдня, а потом само исчезло
Особливості заповнення податкової декларації з ПДВ викладено у Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість, який затверджений наказом Міністерства фінансів України від 28 січня 2016 року № 21 „Про затвердження форм та Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість”.
При заповненні додатка 2 до податкової декларації з ПДВ „Довідка про суму від’ємного значення звітного (податкового) періоду, яка зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду (Д2)” в колонці 2 табличної частини зазначається індивідуальний податковий номер (ІПН) платника податку постачальника, а при формуванні від’ємного значення за рахунок сум ПДВ, сплачених при ввезенні товарів на митну територію України, – власний ІПН платника податку (покупця).
Неправда! В Порядке 21 такого нет!
Это как? Пишем "Платник податку - покупець", читаем - "Платник податку - продавець"?
Уже никаких нервов не осталось. 11 дней ждала вторые квитанции к договору, помог "Пульс".
Сдала декларацию 17 февраля, теперь снова "здрасьте"?!
Письмо 22 февраля?
А ЗАКОН обратную силу имеет?
вы все закройте, просмотрите д5, закройте и откройте Деку, у меня такое было игралась полдня, а потом само исчезло
не помогает, пишет помилкова декларация, и почему он пишет за исключение ИПН с 300000000 по 600000000, они что не входят в обязательство?
СветланаИ писав:
не помогает, пишет помилкова декларация, и почему он пишет за исключение ИПН с 300000000 по 600000000, они что не входят в обязательство?
Это не за счет округления погрешность? Медок предлагает свой вариант?