Податкова декларація з ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Юлия Г писав:
Юлия Г писав:Подскажите пожалуйста! в додаток 5 не подтягиваються накладные в зобов'язання.,только в кредит..делаю на основании реестра!
Подскажите пожалуйста!
Ребят ну подскажите ну кто небудь#impossibl
Забийте руками, я взагалі всю деку вручну вносила.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Юлия Г писав:
Юлия Г писав:Подскажите пожалуйста! в додаток 5 не подтягиваються накладные в зобов'язання.,только в кредит..делаю на основании реестра!
Подскажите пожалуйста!
значит руцями заносите

Анатель
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Анатель »

Юлия Г писав:
Подскажите пожалуйста!
Реестр где?

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

Маруся10 писав:
СветланаИ писав:Подскажие, условный ИНН при выписке НН с кодом 13 - нехоз. будет 40000000?
да
не знаю, что я делаю не так, но когда делаю проверку декларации, подчеркивает красным сумму в дод.5 и пишет, Рядок усього за звітний період графи 5, з винятком умовн. ІПН з 30000000 по 60000000 повинен дорівнювати рядку 1.1 колонка Б декларації. Что делать?

feoklena
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 830 разів
Подякували: 607 разів

Повідомлення feoklena »

Юлия Г писав:
Подскажите пожалуйста!
Вы или напишите в теме программы посредством которой создаете отчет или забивайте руками. А так вопрос ни о чем.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

СветланаИ писав:
Маруся10 писав:
СветланаИ писав:Подскажие, условный ИНН при выписке НН с кодом 13 - нехоз. будет 40000000?
да
не знаю, что я делаю не так, но когда делаю проверку декларации, подчеркивает красным сумму в дод.5 и пишет, Рядок усього за звітний період графи 5, з винятком умовн. ІПН з 30000000 по 60000000 повинен дорівнювати рядку 1.1 колонка Б декларації. Что делать?
вы все закройте, просмотрите д5, закройте и откройте Деку, у меня такое было игралась полдня, а потом само исчезло

Анатель
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Анатель »

Юлия Г писав:
Анатель писав:
Юлия Г писав: Ребят ну подскажите ну кто небудь#impossibl
Реестр где?
В медке
Если вы свои налоговые покупателям регистрировали в Медке - должно подтянуть, если нет, то придется вносить ручками. А с 1С выгрузить не пробовали?

СветланаЗ
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення СветланаЗ »

astar_d писав:и ещё

Державна фіскальна служба України

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ‪

Особливості заповнення податкової декларації з ПДВ викладено у Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість, який затверджений наказом Міністерства фінансів України від 28 січня 2016 року № 21 „Про затвердження форм та Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість”.
При заповненні додатка 2 до податкової декларації з ПДВ „Довідка про суму від’ємного значення звітного (податкового) періоду, яка зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду (Д2)” в колонці 2 табличної частини зазначається індивідуальний податковий номер (ІПН) платника податку постачальника, а при формуванні від’ємного значення за рахунок сум ПДВ, сплачених при ввезенні товарів на митну територію України, – власний ІПН платника податку (покупця).

Подробнее: http://buhforum.com/viewtopic.php?f=14&t=1523&start=600
Неправда! В Порядке 21 такого нет!
Это как? Пишем "Платник податку - покупець", читаем - "Платник податку - продавець"?
Уже никаких нервов не осталось. 11 дней ждала вторые квитанции к договору, помог "Пульс".
Сдала декларацию 17 февраля, теперь снова "здрасьте"?!
Письмо 22 февраля?
А ЗАКОН обратную силу имеет?

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

Маруся10 писав:
СветланаИ писав:
Маруся10 писав: да
вы все закройте, просмотрите д5, закройте и откройте Деку, у меня такое было игралась полдня, а потом само исчезло
не помогает, пишет помилкова декларация, и почему он пишет за исключение ИПН с 300000000 по 600000000, они что не входят в обязательство?

СветланаЗ
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення СветланаЗ »

СветланаИ писав:
Маруся10 писав:
СветланаИ писав: не знаю, что я делаю не так, но когда делаю проверку декларации, подчеркивает красным сумму в дод.5 и пишет, Рядок усього за звітний період графи 5, з винятком умовн. ІПН з 30000000 по 60000000 повинен дорівнювати рядку 1.1 колонка Б декларації. Что делать?
не помогает, пишет помилкова декларация, и почему он пишет за исключение ИПН с 300000000 по 600000000, они что не входят в обязательство?
Это не за счет округления погрешность? Медок предлагает свой вариант?

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”