Рідненька, знаєш як мені батько казав? Якщо воно твоє - воно буде з тобою, навіть на танку не об'їдеш!#dntknw#Альона1 писав:Отож , не хочеться взагалі ні на кого дивитися. І нікого до себе навіть не підпускаю. Хоча в нього теж були свої не доліки , як у кожної людини, але це не рахується.оляля писав:Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....
Якщо судилося вам бути разом - будете!!! Якщо ж не складеться, значить чекає тебе щось краще! Правда! Знаєш, я скільки разів спостерігала: багато хто зі знайомих розходився з чоловіками, потім довгенько плакали, сумнівались чи все правильно зробили, намагались повернутись, а потім заспокоювались і зустрічали своє щастя... навіть не так! ЩАСТЯ! О! Я вірю, що в тебе все складеться якнайкраще! Навіть не просто вірю, ЗНАЮ це! Повір, твоє майбутнє, воно буде не гірше, мабуть, і не краще за колишнє... Але воно буде інше. По-своєму прекрасне! Не менш чудове - це точно. Тримайся! Ми з тобою#kiss# #kiss# #kiss#
І ми у тебе віримо!