zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, если мой поставщик зарегистрировал налоговую накладную с 4 значными кодами, а я свою налоговую накладную с его же товаром, но с 10 значным кодом. Что теперь делать? Или так можно?
ничего не делать. Но, вообще, лучше "отсебятиной" не заниматься...
zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, если мой поставщик зарегистрировал налоговую накладную с 4 значными кодами, а я свою налоговую накладную с его же товаром, но с 10 значным кодом. Что теперь делать? Или так можно?
первые 4 цыфры совпадают?
Да. Так получилось потому, что поставщик сначала скинул мне письмо на товар с 10 значными кодами, а сам начал регистрировать с 4 значными.
fin_o писав: Они накосячили, так давайте не будем массово под них прогибаться, если норму закона нельзя выполнить- значит закон на нашей стороне.
Також подумала про цей закон: "Якщо норма закону чи іншого нормативно-правового акта, виданого на підставі закону, або якщо норми різних законів чи різних нормативно-правових актів роблять можливим неоднозначне (множинне) трактування прав і обов’язків суб’єкта господарювання або повноважень органу державного нагляду (контролю), внаслідок чого рішення може бути прийняте на користь як суб’єкта господарювання, так і на органу державного нагляду (контролю), рішення повинно бути прийняте на користь суб’єкта господарювання" (Закон "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" щодо лібералізації системи державного нагляду")
первые 4 цыфры совпадают?
Да. Так получилось потому, что поставщик сначала скинул мне письмо на товар с 10 значными кодами, а сам начал регистрировать с 4 значными.
А как регистрировать с 4-значным? просто 4 цифры или с остальными нулями? Пыталась зарегить с 6 цифрами, остальные поставила нули, вернулась с ошибкой - нет такого кода в УКТЗЕД, 1С не пропускает просто 4 знака
Наверное только 4 знака или 6, так медок пускает#wall#
А как регистрировать с 4-значным? просто 4 цифры или с остальными нулями? Пыталась зарегить с 6 цифрами, остальные поставила нули, вернулась с ошибкой - нет такого кода в УКТЗЕД, 1С не пропускает просто 4 знака
Оскільки діюча форма податкової накладної не містить окремого поля для відображення коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, до внесення відповідних змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення при складанні податкової накладної код послуги тимчасово не зазначається.
Відсутність коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг в податковій накладній, дата складання якої припадає на період з 1 січня 2017 року до дати набрання чинності відповідних змін до форми податкової накладної не визначається як помилка, допущена при складанні такої податкової накладної.
Відповідно до сказаного, ПН , які виписані на послуги в першій половині січня, можна реєструвати без кодів УКТ ЗЕД, я так розумію?