Тепер от не знаю , що робити. В мене ця пн була помилковою і заблокованою. Повідомлення подавала, але була відмова, я її не включала в деку. Вона була зареєстрована 12.01, а рк мінусова до неї виписана 13.01., а зареєстровано 15.01, включати в грудневу деку, чи січневу, чи зовсім нікуди не включати?Діна 1977 писав:Тільки що зареєструвалась рк мінусова до пн помилкової, правда в мене ліміт був + вчора. Сьогодні ліміт подивитись не можу, бо викидає з сеа пдв. Зараз зроблю запит, і подивлюсь чи ліміт вернуло.Moka писав:А РК зарегистрировалась к тем ПН которые делают минус? Я вообще не понимаю: эти ПН, по которым в квитанции пишут не зарегистрировано, т.к. лимита не хватает, но при этом его снимают и он уходит в минус, они зарегистрированы или нет, можно к ним РК уже делать?Діна 1977 писав: Така ж сама халепа#g_cray2# #g_cray2# . Відправила рк. Ліміт з'їло і назад не повернуло. Тепер за грудень не можу зареєструвати пн, бо недостатньо ліміту, а сьогодні останній день. Повна ж...
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
-
- Оракул
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 209 разів
Я если зарегистрирую РН на минус к ошибочной ПН которую не включала в декларацию, не буду включать в декларацию. Но у меня ППР біла на ошибочную заблокированную.Діна 1977 писав:Тепер от не знаю , що робити. В мене ця пн була помилковою і заблокованою. Повідомлення подавала, але була відмова, я її не включала в деку. Вона була зареєстрована 12.01, а рк мінусова до неї виписана 13.01., а зареєстровано 15.01, включати в грудневу деку, чи січневу, чи зовсім нікуди не включати?Діна 1977 писав:Тільки що зареєструвалась рк мінусова до пн помилкової, правда в мене ліміт був + вчора. Сьогодні ліміт подивитись не можу, бо викидає з сеа пдв. Зараз зроблю запит, і подивлюсь чи ліміт вернуло.Moka писав: А РК зарегистрировалась к тем ПН которые делают минус? Я вообще не понимаю: эти ПН, по которым в квитанции пишут не зарегистрировано, т.к. лимита не хватает, но при этом его снимают и он уходит в минус, они зарегистрированы или нет, можно к ним РК уже делать?
-
- Высший разум
У мене тьху,тьху,тьху без ппр, але що з цим щастям тепер робити, вот в чем вопрос?Moka писав:Я если зарегистрирую РН на минус к ошибочной ПН которую не включала в декларацию, не буду включать в декларацию. Но у меня ППР біла на ошибочную заблокированную.Діна 1977 писав:Тепер от не знаю , що робити. В мене ця пн була помилковою і заблокованою. Повідомлення подавала, але була відмова, я її не включала в деку. Вона була зареєстрована 12.01, а рк мінусова до неї виписана 13.01., а зареєстровано 15.01, включати в грудневу деку, чи січневу, чи зовсім нікуди не включати?Діна 1977 писав: Тільки що зареєструвалась рк мінусова до пн помилкової, правда в мене ліміт був + вчора. Сьогодні ліміт подивитись не можу, бо викидає з сеа пдв. Зараз зроблю запит, і подивлюсь чи ліміт вернуло.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 403 рази
- Подякували: 326 разів
сегодня бухгалтер - "друг по несчастью" звонила на гор.линию спросить что делать с не поданным ноябрем, заблокированным после 1.12.2017...так сказали ничего пока не делать, типа сегодня запустили какую-то обработку и ноябрь должен зарегистрироваться. Мне как то с трудом вериться что такие НН/РК зарегистрируются. Я думаю что имелось ввиду НН, заблокиров. до 1 декабря.Medusa писав:Коллеги, подскажите, таблица уже не подается?только повидомлення?
-
- Оракул
Пусть мне зарегистрируют сначала, потом позвоню инспектору нашему и контрагенту, спрошу как лучше сделать.Діна 1977 писав:У мене тьху,тьху,тьху без ппр, але що з цим щастям тепер робити, вот в чем вопрос?Moka писав:Я если зарегистрирую РН на минус к ошибочной ПН которую не включала в декларацию, не буду включать в декларацию. Но у меня ППР біла на ошибочную заблокированную.Діна 1977 писав: Тепер от не знаю , що робити. В мене ця пн була помилковою і заблокованою. Повідомлення подавала, але була відмова, я її не включала в деку. Вона була зареєстрована 12.01, а рк мінусова до неї виписана 13.01., а зареєстровано 15.01, включати в грудневу деку, чи січневу, чи зовсім нікуди не включати?
Думаю у нас 3 варианта:
1. в январьскую деку включить и ПН и РК, сначала спросить у контрагента чтобы синхронно это сделать.
2. не включать ни то ни другое, но и контрагент тоже должен так сделать.
3. Уточненку по ПН до 20.01.18 а потом и РК включить в деку за январь.
-
- Высший разум
Ну у мене такий інспектор, що краще не дзвонити, толку ніякого. Але я мабуть зовсім їх не буду включати, + і - буде 0, то не бачу смислу їх показувати. Але мабуть спочатку з контрагентом поспілкуюся, щоб було однаково.Moka писав:Пусть мне зарегистрируют сначала, потом позвоню инспектору нашему и контрагенту, спрошу как лучше сделать.Діна 1977 писав:У мене тьху,тьху,тьху без ппр, але що з цим щастям тепер робити, вот в чем вопрос?Moka писав: Я если зарегистрирую РН на минус к ошибочной ПН которую не включала в декларацию, не буду включать в декларацию. Но у меня ППР біла на ошибочную заблокированную.
Думаю 3 варианта:
1. в январьскую деку включить и ПН и РК, сначала спросить у контрагента чтобы синхронно это сделать.
-
- Профи
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 2 рази
Підкажіть, може в когось була аналогічна ситуація...
В грудні 2017 року заблокували мінусовий РК (реєстрував покупець). 03.01.2018 через МеДок подав повідомлення з купою документів. На тому тижні в електронному кабінеті по цьому РК статус з "Реєстрація зупинена" змінився на "Зареєстровано за рішенням Комісії". Але ніякої квитанції №2 з рішенням немає, витягом також нічого не затягується, в МеДок статус старий - "Реєстрація зупинена". В ЄРПН ще й обсяг операції стоїть - 0. Яким чином можна отримати квитанцію 2?
В грудні 2017 року заблокували мінусовий РК (реєстрував покупець). 03.01.2018 через МеДок подав повідомлення з купою документів. На тому тижні в електронному кабінеті по цьому РК статус з "Реєстрація зупинена" змінився на "Зареєстровано за рішенням Комісії". Але ніякої квитанції №2 з рішенням немає, витягом також нічого не затягується, в МеДок статус старий - "Реєстрація зупинена". В ЄРПН ще й обсяг операції стоїть - 0. Яким чином можна отримати квитанцію 2?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 48 разів
витяг за яку дату робите? спробуйте зробити за дату подання на реєстрацію РКIhor писав:Підкажіть, може в когось була аналогічна ситуація...
-
- Оракул
У меня инспектор нормальная, я напишу что мне посоветовала, как пообщеюсь)Діна 1977 писав:Ну у мене такий інспектор, що краще не дзвонити, толку ніякого. Але я мабуть зовсім їх не буду включати, + і - буде 0, то не бачу смислу їх показувати. Але мабуть спочатку з контрагентом поспілкуюся, щоб було однаково.Moka писав:Пусть мне зарегистрируют сначала, потом позвоню инспектору нашему и контрагенту, спрошу как лучше сделать.Діна 1977 писав: У мене тьху,тьху,тьху без ппр, але що з цим щастям тепер робити, вот в чем вопрос?
Думаю 3 варианта: