СПД заключил договор ЦПХ с физлицом 3.10.16 сроком до 28.11.16р.
По договору исполнитель в эти сроки должен снять фильм и после подписания акта приема-передачи (это будет в ноябре) получить за это вознаграждение.
Подскажите, как сдавать отчет по ЕСВ? За октябрь уже что-то нужно подавать или все отобразится в ноябрьском отчете после того как произойдет оплата?
И когда оплачивать сам ЕСВ? до вsплаты вознаграждения?
по идее и штраф должен быть 20% от суммы недоплаты
а якщо людина на лікарняному, я ж не можу знати коли вийде і доплату буду робитив наступному місяці
Доплату ЄСВ до мінімалки в 2016 році підприємство не проводить в наступних випадках:
якщо нараховувало заробітну плату працівникам – інвалідам (ставка 8,41%), в тому числі в умовах неповного робочого часу;
якщо нараховувало заробітну плату і інші доходи (лікарняні, декретні) сумісникам;
при нарахування зарплати в місяці прийому чи звільнення працівника;
при виплаті доходів майбутніх періодів, які мали повного місяця нарахування;
при виплаті зарплати в місяці, в якому не надано лікарняний листок.
Iris-ka писав:
по идее и штраф должен быть 20% от суммы недоплаты
а якщо людина на лікарняному, я ж не можу знати коли вийде і доплату буду робитив наступному місяці
Доплату ЄСВ до мінімалки в 2016 році підприємство не проводить в наступних випадках:
якщо нараховувало заробітну плату працівникам – інвалідам (ставка 8,41%), в тому числі в умовах неповного робочого часу;
якщо нараховувало заробітну плату і інші доходи (лікарняні, декретні) сумісникам;
при нарахування зарплати в місяці прийому чи звільнення працівника;
при виплаті доходів майбутніх періодів, які мали повного місяця нарахування;
при виплаті зарплати в місяці, в якому не надано лікарняний листок.
А в даному прикладі як показати доплату?
Приклад 4. У лютому 2016 року отримано акт ЦПХ на суму 2000 грн. Період виконання робіт зазначений «з 25 січня по 10 лютого».
Відповідно до п. 2 ст. 7 Закону про ЄСВ, сума винагороди підлягає пропорційному розподілу на місяці, які зазначені в акті (увага! Пропорційний розподіл суми винагороди здійснюється не на дні місяців, а на кількість місяців). Період з 25 січня по 10 лютого – це 2 місяці.
Отже, нараховуємо ЄСВ окремо за січень на суму 1000 грн, окремо за лютий на суму 1000 грн. Це місяці, за які виплачений дохід у лютому. Отже, враховуючи другий абц. пункту 5 ст. 8 Закону про ЄСВ, місяці, в які сума виплати менша за мінімалку, потребують доплати. Підприємство проводить доплату ЄСВ до мінімалки окремо за січень, окремо за лютий, по 378 грн.
oksana27 пишет:
Допоможіть!!! Як показати у звіти по ЄСВ донарахування до мінімалки за попередній місяць у таблиці 6 та 1?
(не получилось вставить цитату)
У меня была такая ситуация в отчете за сентябрь (после проведения больничных в сентябре надо было доплатить до минималки в августе)
В моем пенсионном мне предложили 2 варианта выхода из данной ситуации:
1) в графе 9 "Код категорії ЗО" предложили поставить 29 (как больничный)
2) в графе 11 "Місяць та рік, за який проведено нарахування" поставить текущий месяц, за который сдается отчет (мотивировали тем, что человеку все-равно эта доплата не идет, так что не важно, что месяц не тот)
Я сделала по первому варианту, так как все-таки хочется, что бы было видно, что это доплата за прошлый месяц, а не за месяц, где возможно и не надо доплачивать до минималки. Ставила Код категории 29, месяц 8.2016 и код типа начислений 13. Отчет принялся с предупреждениями, что "з кодом категорії 29 не заповнено поле "Кількість календарних днів тимчасової непрацездатності"
Уважаемые коллеги добрый вечер. Прошу помощи. Что то я потерялась в отчёте по ЕСВ дод №4,таблица 1.#wall# Ситуация : У ФОП зарегистрировано две работницы. В октябре одна была в отпуске без сохранения з/п.Как правильго заполнить пункт 15 (Таб№1) Середньообликова:1
Штатна:2
Кількість застрах...:1
Жінок :1
Правильно?Спасибо всем кто ответит