код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
qwerty810301
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення qwerty810301 »

Симпа
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1948 разів
Подякували: 570 разів

Повідомлення Симпа »

Ihor писав:
zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, если мой поставщик зарегистрировал налоговую накладную с 4 значными кодами, а я свою налоговую накладную с его же товаром, но с 10 значным кодом. Что теперь делать? Или так можно?
У нас такая же ситуация... Гл. бух. поставщика решила что в налоговой накладной будет достаточно 4 знаков. А наш покупатель требовал 10 знаков. Мы, конечно, пошли навстречу покупателю и зарегистрировали с 10-значным кодом.
Если у Вас будет какая-то свежая информация по такой ситуации - поделитесь, пожалуйста.
У меня тоже запросили 10-значный код, я ответила ,что согл. отечественные неподакцизные товары с 4-значным кодом....

Оля К
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Оля К »

Доброго дня! Verflo, ми перепродаємо теж інструмент і мітчики. Постачальник на мітчики дав нам код 8207 40 10 00.

Оля К
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Оля К »

коди УКт ЗЕД можна перепровірити ось тут http://ares.ua/uk/codesearch.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Оля К писав:Доброго дня! Ми перепродаємо теж інструмент і мітчики. Постачальник на мітчики дав нам код 8207 40 10 00
У мене мєтчики 8207 40 30 00 , хоча могла таможня і з таким і з таким як у вас пропустить... У мене імпортний товар

Rifma
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Rifma »

Unnak писав:
Ксения7 писав:ДФС опублікувала лист про особливості складання ПН http://sfs.gov.ua/podatki-ta-zbori/zaga ... 82761.html

Оскільки діюча форма податкової накладної не містить окремого поля для відображення коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, до внесення відповідних змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення при складанні податкової накладної код послуги тимчасово не зазначається.

Відсутність коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг в податковій накладній, дата складання якої припадає на період з 1 січня 2017 року до дати набрання чинності відповідних змін до форми податкової накладної не визначається як помилка, допущена при складанні такої податкової накладної.

Відповідно до сказаного, ПН , які виписані на послуги в першій половині січня, можна реєструвати без кодів УКТ ЗЕД, я так розумію?
Думаю, все верно: https://i.factor.ua/journals/buh911/201 ... top-digest

Оля К
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Оля К »

Так, могла. Я тільки що реєструвала ПН з цвяхами. Наш постачальник дав код 7317, а їм його дав їх постачальник. Але Медок не прийняв таку ПН, пише що такого коду нема. Подивилась в класифікаторі є код 7317 00. Ось його поставила і так реєструю...

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 422 рази
Подякували: 85 разів

Повідомлення БУХГАЛТЕР_2012 »

БУХГАЛТЕР_2012 писав:Добрый день, девочки у кого есть наименование - кукурузные отходы , какой код УКТ ЗЕД?
Добрый день подскажите кукурузные отходы(дробленая кукурудза) это код 1104 23 40 00 - - - лущене, різане або нерізане чи подрібнене або неподрібнене; обрушене или 1104 23 98 00 - - - інше, что пишем в НН, очень прошу

Вена
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Вена »

Rifma писав:
Unnak писав:
Ксения7 писав:ДФС опублікувала лист про особливості складання ПН http://sfs.gov.ua/podatki-ta-zbori/zaga ... 82761.html

Оскільки діюча форма податкової накладної не містить окремого поля для відображення коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, до внесення відповідних змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення при складанні податкової накладної код послуги тимчасово не зазначається.

Відсутність коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг в податковій накладній, дата складання якої припадає на період з 1 січня 2017 року до дати набрання чинності відповідних змін до форми податкової накладної не визначається як помилка, допущена при складанні такої податкової накладної.

Відповідно до сказаного, ПН , які виписані на послуги в першій половині січня, можна реєструвати без кодів УКТ ЗЕД, я так розумію?
Думаю, все верно: https://i.factor.ua/journals/buh911/201 ... top-digest[/

А почему только за первую половину месяца за вторую тоже

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 422 рази
Подякували: 85 разів

Повідомлення БУХГАЛТЕР_2012 »

это мы дробили кукурудзу сами

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”