zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, если мой поставщик зарегистрировал налоговую накладную с 4 значными кодами, а я свою налоговую накладную с его же товаром, но с 10 значным кодом. Что теперь делать? Или так можно?
У нас такая же ситуация... Гл. бух. поставщика решила что в налоговой накладной будет достаточно 4 знаков. А наш покупатель требовал 10 знаков. Мы, конечно, пошли навстречу покупателю и зарегистрировали с 10-значным кодом.
Если у Вас будет какая-то свежая информация по такой ситуации - поделитесь, пожалуйста.
У меня тоже запросили 10-значный код, я ответила ,что согл. отечественные неподакцизные товары с 4-значным кодом....
Оскільки діюча форма податкової накладної не містить окремого поля для відображення коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, до внесення відповідних змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення при складанні податкової накладної код послуги тимчасово не зазначається.
Відсутність коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг в податковій накладній, дата складання якої припадає на період з 1 січня 2017 року до дати набрання чинності відповідних змін до форми податкової накладної не визначається як помилка, допущена при складанні такої податкової накладної.
Відповідно до сказаного, ПН , які виписані на послуги в першій половині січня, можна реєструвати без кодів УКТ ЗЕД, я так розумію?
Так, могла. Я тільки що реєструвала ПН з цвяхами. Наш постачальник дав код 7317, а їм його дав їх постачальник. Але Медок не прийняв таку ПН, пише що такого коду нема. Подивилась в класифікаторі є код 7317 00. Ось його поставила і так реєструю...
БУХГАЛТЕР_2012 писав:Добрый день, девочки у кого есть наименование - кукурузные отходы , какой код УКТ ЗЕД?
Добрый день подскажите кукурузные отходы(дробленая кукурудза) это код 1104 23 40 00 - - - лущене, різане або нерізане чи подрібнене або неподрібнене; обрушене или 1104 23 98 00 - - - інше, что пишем в НН, очень прошу
Оскільки діюча форма податкової накладної не містить окремого поля для відображення коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, до внесення відповідних змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення при складанні податкової накладної код послуги тимчасово не зазначається.
Відсутність коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг в податковій накладній, дата складання якої припадає на період з 1 січня 2017 року до дати набрання чинності відповідних змін до форми податкової накладної не визначається як помилка, допущена при складанні такої податкової накладної.
Відповідно до сказаного, ПН , які виписані на послуги в першій половині січня, можна реєструвати без кодів УКТ ЗЕД, я так розумію?