Evelina спасибо за ответы!!! Ваши ответы меня устроили, я с ними согласна. В прошлой теме не полностью был раскрыт вопрос и я повторилась конкретизируя вопрос(и повторилась с объяснением, что за поставщик, да бы избежать подводных камней)Evelina писав:ну так по этому случаю я Вам у же отвечала в теме
не стоит свой вопрос задавать во всех темах. если Вас не устроил мой ответ, просто "поднимите" свою тему, напишите, что "хотите услышать другие мнения". этого будет достаточно.
Імпорт
-
Валюшка
- Высший разум

- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 85 разів
-
Evelina
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
Я так понимаю, что HelgaBuh=Валюшка?
Хотя я не об этом. Просто хотелось бы "чистоту" тем сохранить, не более того.
Но замечу, что вопрос "как отобразить возврат предоплаты от поставщика" и "как отобразить возврат излишне перечисленных средств (что подразумевает ошибочно перечисленных) от поставщика" - это разные вопросы и, соответственно, разные хозяйственные операции, даже без привязки к ВЭДу.
Хотя я не об этом. Просто хотелось бы "чистоту" тем сохранить, не более того.
Но замечу, что вопрос "как отобразить возврат предоплаты от поставщика" и "как отобразить возврат излишне перечисленных средств (что подразумевает ошибочно перечисленных) от поставщика" - это разные вопросы и, соответственно, разные хозяйственные операции, даже без привязки к ВЭДу.
-
оляля
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
прошу допомоги! Зайшов нам товар. Все гарно, ВМД, сплата мита, ПДВ. Ми вже навіть встигли реалізувати товар, а тут нам приходить лист: соррі, ми неправильно виставили рахунок, ось вам знижка. Питання: Як тепер це все відобразити? я так розумію, знизиться собівартість , на складі цей товар буде по іншій ціні. Підкажіть, будь ласка!
-
Nataliya 2201
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
-
оляля
- Акула НКУ

-
Agatha
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Можна недоплатити постачальнику, а через 3 роки як прострочену дебіторку списати в дохід. Або звернутись на митницю ( через знайомого брокера) чи можна зробити коригування ВМД, зменшити суму мита і ПДВ.
-
оляля
- Акула НКУ

-
Agatha
- Светоч Мысли

Хм, це може бути знижка не до ціни товару, а, наприклад, бонусна знижка, яка зменшує суму заборгованості. Тоді відразу в дохід. І хвостів не буде. Без коригування ВМД ціну товару чіпати не можна, я так думаю.
-
оляля
- Акула НКУ

щось тугенько до мене доходить: ця знижка, яка піде в дохід, нівелює мої втрати від того, що була занижена собівартість чи як? Я теж думаю, що не можна суму по ВМД чіпати, але я з імпотром недавно#blush#
-
Agatha
- Светоч Мысли

Ця знижка, що піде в дохід, нівелює завищену с/б товару. АЛЕ, завищена с/б буде розтягнена по часу ( хто зна скільки часу товар буде продаватись), а бонусна знижка попаде в дохід по даті листа від постачальника.