БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 4

Розмови на різні теми
Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

офигевшая писав:Хорошо, что папкой, а могла бы и маминым дыроколом.....#impossibl #impossibl #impossibl
Дирокол дуже важкий , вона таке з собою не носить. Хм, тепер треба подумати чи дирокола їй давати з собою. Я вже купила.#g_haha#

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

Дорогие мои собухгалтерши!!!
Всем доброго дня , спокойной работы и хорошего пятничного настроения!!!

Зображення

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Алёна, перечитала всё. Добавила бы:
тремпеля, утюг, покрывальце (для утюжки небольшое)
раз такой душ, то резиновые тапки (обязательно!!)

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

Еще нужно настольную лампу, вентилятор,обогреватель и нормальную ортопедическую подушку.#gimfive#

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Альона1 писав:
офигевшая писав:Хорошо, что папкой, а могла бы и маминым дыроколом.....#impossibl #impossibl #impossibl
Дирокол дуже важкий , вона таке з собою не носить. Хм, тепер треба подумати чи дирокола їй давати з собою. Я вже купила.#g_haha#
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# Якщо в неї така вдача, то краще не давай! А як вона якомусь хлопцю стане довподоби, а тут під рукою дирокол.....

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

не работается мне вообще. как еще часик посидеть... домой хочу...

Катя7ak
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1275 разів
Подякували: 1787 разів

Повідомлення Катя7ak »

Коврик под ноги, возле кровати, коврик на стенку. Моя мама мне в Днепр в общагу месяц возила всякую ерунду(даже обои, "поклейте девочки, а то как в свинарнике"), чтоб как дома было, а консервации скоко!!! Мама моей соседки с Белорусии везла все выше перечисленное Вами,чтоб детям уютно было!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

офигевшая писав:
Альона1 писав:
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# Якщо в неї така вдача, то краще не давай! А як вона якомусь хлопцю стане довподоби, а тут під рукою дирокол.....
Буде біда , хоча я купила маленький та ще розовенький і з сердечками. От і пойми для чого#g_haha# #g_haha# #g_haha#

А обігрівача не дозволять брати , якщо всі включать пропки повибиває. Я думала кондиціонера поставлю. Влітку холод буде , а взимку тепло. два зайця вбито . а тепер не знаю чи дозволять .

Так пішла купила два набори без перспективи,#g_haha# #g_haha# #g_haha# тобто полуторних. На перспективу справді хай самі думають.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Альона1 писав:
офигевшая писав:
Альона1 писав: Дирокол дуже важкий , вона таке з собою не носить. Хм, тепер треба подумати чи дирокола їй давати з собою. Я вже купила.#g_haha#
Буде біда, а обігрівача не дозволять брати , якщо всі включать пропки повибиває. Я думала кондиціонера поставлю. Влітку як холод буде , а взимку тепло. два зайця вбито . а тепер не знаю чи дозволять .

Так пішла купила два набори без перспективи, тобто полуторних. На перспективу справді хай самі думають.
Для переспективи і полуторний буде добре.#g_haha#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Ах йолки-палки. Це типу. ""В тесноте да не в обиде"""#g_haha# #g_haha# #g_haha#

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”