Корректировка НН (часть 2)
-
- Гений
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 63 рази
Кто может помочь, я покупатель подписываю РК, такая ошибка Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної). Ошибку допустил поставщик, но мы не можем ее найти, а сроки РК горят. Кто может помочь?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
никто. только поставщик. РК подписывается их ключами и ВАМ отправляется. Ни Вы, ни кто-то другой зашифрованный файл уже не можете поменятьjulia.shundiak1992 писав:Кто может помочь, я покупатель подписываю РК, такая ошибка Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної). Ошибку допустил поставщик, но мы не можем ее найти, а сроки РК горят. Кто может помочь?
- rubin
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
проверьте ндс в РК и в той НН что корректируется, может там на 1коп. не сходится из-за округлений.julia.shundiak1992 писав:Кто может помочь, я покупатель подписываю РК, такая ошибка Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної). Ошибку допустил поставщик, но мы не можем ее найти, а сроки РК горят. Кто может помочь?
-
- Гений
Вика23 писав:никто. только поставщик. РК подписывается их ключами и ВАМ отправляется. Ни Вы, ни кто-то другой зашифрованный файл уже не можете поменятьjulia.shundiak1992 писав:Кто может помочь, я покупатель подписываю РК, такая ошибка Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної). Ошибку допустил поставщик, но мы не можем ее найти, а сроки РК горят. Кто может помочь?
Я понимаю, что составляют они, но они же не могут найти ошибку, что составили неправильно. Я тоже не могу понять, что не так А я хочу помочь, так как сама могу оказаться в такой ситуации.
-
- Гений
Дело в том, что НН была на услуги, но по факту услуги жд были оказаны по 0 ставке, соответственно РК первая строка минус услуги по ставке 20%, а вторая полная сумма с кодом 902.rubin писав:проверьте ндс в РК и в той НН что корректируется, может там на 1коп. не сходится из-за округлений.julia.shundiak1992 писав:Кто может помочь, я покупатель подписываю РК, такая ошибка Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної). Ошибку допустил поставщик, но мы не можем ее найти, а сроки РК горят. Кто может помочь?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
а, может, так невозможно делать.julia.shundiak1992 писав:Дело в том, что НН была на услуги, но по факту услуги жд были оказаны по 0 ставке, соответственно РК первая строка минус услуги по ставке 20%, а вторая полная сумма с кодом 902.rubin писав:проверьте ндс в РК и в той НН что корректируется, может там на 1коп. не сходится из-за округлений.julia.shundiak1992 писав:Кто может помочь, я покупатель подписываю РК, такая ошибка Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної). Ошибку допустил поставщик, но мы не можем ее найти, а сроки РК горят. Кто может помочь?
И тогда РК на минус и новая НН на 0% НДС????
-
- Гений
Я если честно тоже не знаю... И где это можно уточнить ?Вика23 писав:а, может, так невозможно делать.julia.shundiak1992 писав:Дело в том, что НН была на услуги, но по факту услуги жд были оказаны по 0 ставке, соответственно РК первая строка минус услуги по ставке 20%, а вторая полная сумма с кодом 902.rubin писав: проверьте ндс в РК и в той НН что корректируется, может там на 1коп. не сходится из-за округлений.
И тогда РК на минус и новая НН на 0% НДС????
-
- Гений
Посмотрела, были РК с подобным содержанием с ндс минусовали и корректировали по 0% ставке, нормально регистрировалось, но там суммы маленькие были..Вика23 писав:та методом тыка.
нормальная схема: Рк и НН.
ничем не хуже просто РК.