БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)

Розмови на різні теми
Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Татьяна бух писав:В продолжении темы о курении. Я бывший курильщик с многолетним стажем(начала серьезно курить сразу после школы 1978г. Доходило до 1,5 пачек в день. В этом году 5 августа будет 9 лет, как бросила курить. Сначала переживала, что закурю после первого "мероприятия", но ничего подобного не произошло. После приемов пищи руки не знала куда деть. Но потом все прошло. Перестала кашлять по утрам. Сейчас вообще не тянет.[/quot]

я в универе курила месяца 2, сначала нравилось, а потом как-то само собой тяга ушла, до сих пор не курю и неплохо себя чувствую)

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

офигевшая писав:
Романтика писав:Девочки, если после маленькой чашечки кофе начинается мандраж, то с кофе нужно завязывать?
С нашей работой завязать с кофе проблематично! Еще и пряники не курить????!!!!!
Мандраж - из-за отсуствия в кофе необходимого ингридиента - коньяка ( в терапевтических доза, конечно)!!!!!!#blush#
Лучше бальзам "Вигор". если что - это в лечебных целях.#g_haha#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Татьяна бух писав:В продолжении темы о курении. Я бывший курильщик с многолетним стажем(начала серьезно курить сразу после школы 1978г. Доходило до 1,5 пачек в день. В этом году 5 августа будет 9 лет, как бросила курить. Сначала переживала, что закурю после первого "мероприятия", но ничего подобного не произошло. После приемов пищи руки не знала куда деть. Но потом все прошло. Перестала кашлять по утрам. Сейчас вообще не тянет.
Всем доброе утро ! #g_dance# Тоже присоединюсь к этой теме. Я тоже лет 5 гробила здоровье, но курить начала уже взрослой (после 19 лет), курила вплоть до того как забеременела, а когда малому был где-то год опять начала попыхивать. Сейчас вспоминаю и аж тошнить начинает, курить бросила уже года 4 как, и не тянет (да и ломки как таковой тоже небыло) #laugh# Зато меня теперь от дыма реально начинает тошнить, а иногда не могу удержаться и делаю замечания другим (ну в смысле на остановке транспорта или в др.общественном месте), правда всегда смотрю сначала на человека #g_haha# не хочется нарваться на что-то .....

Mayus
Гений
Гений
Дякував (ла): 79 разів
Подякували: 58 разів

Повідомлення Mayus »

Всем доброе утро! никакие таблетки и народные средства непомогут курильщику пока он сам этого не захочет. Сотрудница сидела на этих таблетках. Результат- на время приема стала меньше выходить курить, ну а потом все своим чередом и заново. Если человек сам не готов бросить, то никакие шаманы с бубнами не помогут. Я тоже раньше курила, нормально курила. Но пришло озарение в мой мозг и уже больше года ни-ни. Сейчас с отвращением вспоминаю как я смолила, как от меня наверняка пахло табаком как от пепельницы, как мои мозги затуманивал сигаретный дым) Все дело в привычке, а не в потребности никотина#smile3#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Дівчатка , виручайте . Мені потрібен гарний вірш чи тост про справжніх чоловіків. Які люблять своїх дітей, кохають свою дружину, не забувають про рідну матір. Але на українській мові.

jemma
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 881 раз
Подякували: 3032 рази

Повідомлення jemma »

Зображення если кофе нельзя-переходим на чай#g_haha#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Еще раз повторяю: Чай - не водка, много не выпьешь!!!#drinks#

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Альона1 писав:Дівчатка , виручайте . Мені потрібен гарний вірш чи тост про справжніх чоловіків. Які люблять своїх дітей, кохають свою дружину, не забувають про рідну матір. Але на українській мові.
Справжньому чоловікові

Справною машину називають
І тоді на трасу випускають
Коли в ній педалі всі працюють,
Газ та гальма нам їзду дарують.

Ти тоді є справжній чоловік,
Що набув характер за свій вік,
Коли можеш «Так» чи «Ні» сказати,
Твердо у позиціях стояти.

Паралельно повний співчуття,
Милосердний, ніжний і життя
Здатний все роздати без ввагання,
І здійснити Божі сподівання.

Будь же ти високого гатунку,
Бо в таких шукають порятунку!
І дружина цього так чекає,
Хай тобі Господь допомагає!

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Альона1 писав:Дівчатка , виручайте . Мені потрібен гарний вірш чи тост про справжніх чоловіків. Які люблять своїх дітей, кохають свою дружину, не забувають про рідну матір. Але на українській мові.
Тости за справжніх чоловіків

У німця є дружина та коханка. Любить дружину.

У француза є дружина та коханка. Любить коханку.

У єврея є дружина та коханка. Любить маму.

У росіянина є дружина та коханка. Любить випити!

Так вип'ємо за справжніх чоловіків!

Тости за чоловіків

З ким сплять чоловіки протягом свого життя:

До 5 років - с соскою, з 5 до 10 – з іграшкою, з 10 до 20 – із мрією, з 20 до 30 – із дружиною, з 30 до 40 – із чужою дружиною, з 40 до 50 – із будь-якою жінкою, з 50 до 60 - с грілкою, з 60 до 70 – із зачиненим вікном.

Так вип`ємо за те, щоб ніколи не зачинялося вікно!

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Люби себя, наплюй на всех
И в жизни ждет тебя успех...

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”