до подання деки за вересень у мене ліміт був 5400 грн ,коли я подав деку за вересень у мене ліміт ( у кабінеті) став -4600 грнTasa писав:По-перше - ваша незареєстрована ПН на неплатника не мінусує ваш ліміт. Різниця у вас мала вилізти після подачі дека за 09м у стр 6 Витягу щодо суми податку і тдzoltan писав:Доброго всім дня! я у декларації по ПДВ за 09,2016 включив в зобовязання ПН на 10000 грн на неплатника ,але не зареєстрував і ясно ліміт мені мінусувало на цих 10000 гр , сьогодні я реєструю цю ПН вереснем на цю суму але ліміт мені не збільшило, це вже ця сума пропала чи ще треба чекати ?
Відповідно по-друге - після реєстрації даної пн у вас нічого і не зміниться з лімітом !
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Перепрошую, але я вас не розумію ! При чому ваш ліміт (реєстраційний я так гадаю) до поданої декларації ???zoltan писав:до подання деки за вересень у мене ліміт був 5400 грн ,коли я подав деку за вересень у мене ліміт ( у кабінеті) став -4600 грнTasa писав:По-перше - ваша незареєстрована ПН на неплатника не мінусує ваш ліміт. Різниця у вас мала вилізти після подачі дека за 09м у стр 6 Витягу щодо суми податку і тдzoltan писав:Доброго всім дня! я у декларації по ПДВ за 09,2016 включив в зобовязання ПН на 10000 грн на неплатника ,але не зареєстрував і ясно ліміт мені мінусувало на цих 10000 гр , сьогодні я реєструю цю ПН вереснем на цю суму але ліміт мені не збільшило, це вже ця сума пропала чи ще треба чекати ?
Відповідно по-друге - після реєстрації даної пн у вас нічого і не зміниться з лімітом !
Або ви неправильно оперуєте термінами і не зовсім відрізняєте ліміт від чогось іншого... або...
Якщо хочетте отримати допомогу сформулюйте питання ясно.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
в кабінеті в СЕА ПДВ є колонка "Ліміт" який міняється коли реєструються ПН або отримаються (+ або-) і який вираховується по формулі, в яку закладено і перевищення зобовязання от за цей ліміт я пишуTasa писав:Перепрошую, але я вас не розумію ! При чому ваш ліміт (реєстраційний я так гадаю) до поданої декларації ???zoltan писав:до подання деки за вересень у мене ліміт був 5400 грн ,коли я подав деку за вересень у мене ліміт ( у кабінеті) став -4600 грнTasa писав: По-перше - ваша незареєстрована ПН на неплатника не мінусує ваш ліміт. Різниця у вас мала вилізти після подачі дека за 09м у стр 6 Витягу щодо суми податку і тд
Або ви неправильно оперуєте термінами і не зовсім відрізняєте ліміт від чогось іншого... або...
Якщо хочетте отримати допомогу сформулюйте питання ясно.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
1. Налоговая накладная выписана 31.10.2016г. Последний срок ее зарегистрировать в ЕРПН какого числа? Спасибо
2. Чтобы зарегистрировать налоговую накладную в ЕРПН с типом причины 13 и условным ИПН 600000000000 тоже нужно пополнять регистрациооный лимит, если его не хватает?
2. Чтобы зарегистрировать налоговую накладную в ЕРПН с типом причины 13 и условным ИПН 600000000000 тоже нужно пополнять регистрациооный лимит, если его не хватает?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
1. 15.11.2016Юлия11 писав:1. Налоговая накладная выписана 31.10.2016г. Последний срок ее зарегистрировать в ЕРПН какого числа? Спасибо
2. Да
-
- Профи
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 7 разів
Подскажите пожалуйста где почитать вопрос НДС операций при регистрации нового ООО учредителем которого есть существующее ООО. Уставной фонд при такой операции будет формироваться оборудованием. Как в таком случае быть с НДС и налогом на прибыль?
-
- Профи
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 7 разів
Подскажите!! Нужно делать условную продажу или нет?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
Здравствуйте!
Вопрос - поставщик не регистрирует НН, НДС большой. То есть не хватает денег для регистрации своей НН + нет права на НК.
Как повлиять на этого *** ?
Спасибо!
Вопрос - поставщик не регистрирует НН, НДС большой. То есть не хватает денег для регистрации своей НН + нет права на НК.
Спасибо!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 117 разів
- Подякували: 442 рази
marinna_90 писав:Здравствуйте!
Спасибо!
Ждите 15 дневного срока-это его законный срок. У него по цепочке возможно такие же проблемы с регистацией. А если он все же не зарегистрирует вовремя, пожалуйтесь через 8 додаток. Но это из серии не догоню, так хоть согреюсь.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
А если 8 использовать, можно в деку хоть использоваь?Оптимист1 писав:marinna_90 писав:Здравствуйте!
Спасибо!
Ждите 15 дневного срока-это его законный срок. У него по цепочке возможно такие же проблемы с регистацией. А если он все же не зарегистрирует вовремя, пожалуйтесь через 8 додаток. Но это из серии не догоню, так хоть согреюсь.