Більше всього Вам перерахували Овердрафт, і він зменшився. Якщо працюєте в Медку можете зайти в Звірку реєстреційного ліміту з ДФС і порівняти який був Овер. і став.Nataska писав:Доброго дня!
Така ситуація. 30.12.2016р. у мене залишався ліміт для реєстрації ПН близько 5,5тис., учора не змогла зареєструвати РК від ОККО причина відхилення недостатньо ліміту, ліміт -4248грн, тобто з мінусом.
Як таке могло статися?#g_cray2#
Спецрежим НДС с/х
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
Julidem писав:13 января деньги успела кинуть на 3755 , сегодня лимит увеличился, но деньги зависли на счете 3755 и расщепления не произошло, да что же за херня простите????
Боюсь что уже не стоит ждать распределения по счетам. У меня с рег.лимитом в 200 тыс. НН январские с кодом УКТЗЕД не регистрируются с пометкой на 48 пункт. Так что та сумма которая была перечислена на доп. счет 3753 не принесла никакой пользы. Деньги на спец счет не вернулись, для регистрации январских НН лимит не распространяется. #g_hospita
-
- Мастер
- Дякував (ла): 57 разів
- Подякували: 11 разів
Прекрасная перспектива #g_cray2# у меня было лимита достаточно, но чтоб не терять его увеличения при оплате по декабрьской деке я кинула в пятницу эти деньги, то бишь по деке оплату я б закрыла. А теперь на сальдо 3755 висит 100 тыщ, на общем счете СЕА ноль, на банковском счете ноль. Придет время уплаты и опять платить? Слов нет, эмоции через крайchudo писав:Julidem писав:13 января деньги успела кинуть на 3755 , сегодня лимит увеличился, но деньги зависли на счете 3755 и расщепления не произошло, да что же за херня простите????
Боюсь что уже не стоит ждать распределения по счетам. У меня с рег.лимитом в 200 тыс. НН январские с кодом УКТЗЕД не регистрируются с пометкой на 48 пункт. Так что та сумма которая была перечислена на доп. счет 3753 не принесла никакой пользы. Деньги на спец счет не вернулись, для регистрации январских НН лимит не распространяется. #g_hospita
А январские НН у меня с кодом УКТЗЕД регятся кстати...
-
- Оракул
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 37 разів
А как кто теперь планирует платить ПДВ за грудень? У меня осталась разница между ПЗ и ПК.
Суму в бюджет платить сразу на основной эл.счет, а то, что наше по спецрежиму самому на свой спецсчет? Или этих 15% никуда уже не платить?
И если у меня минусовый лимит в связи, наверное, с пересчётом овердрафта, то если я брошу деньги на теперь уже единственный эл. счет ПДВ, то лимит увеличится и это будет считаться погашением ПЗ за декабрь по СПЕЦ ДЕКЕ?
Суму в бюджет платить сразу на основной эл.счет, а то, что наше по спецрежиму самому на свой спецсчет? Или этих 15% никуда уже не платить?
И если у меня минусовый лимит в связи, наверное, с пересчётом овердрафта, то если я брошу деньги на теперь уже единственный эл. счет ПДВ, то лимит увеличится и это будет считаться погашением ПЗ за декабрь по СПЕЦ ДЕКЕ?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Раніше була норма, що залишки кошти з акумуляційних рахунків 2604 потрібно перераховувати на поточний до 01 березня.
А зараз чинна така норма (Постанова КМУ від 12 січня 2011 р. № 11):
А я вже набрав платіжку, щоб з 2604 проплатити добрива.
Як його правильно зробити?
А зараз чинна така норма (Постанова КМУ від 12 січня 2011 р. № 11):
В мене залишилось трохи коштів, і що зараз їх треба на поточний рахунок перекидати?4. Сума податку на додану вартість, що акумулюється на спеціальному рахунку, не підлягає вилученню до державного бюджету і використовується сільськогосподарським підприємством відповідно до пункту 209.2 статті 209 Кодексу, а починаючи з 1 січня 2017 р. перераховується на поточний рахунок сільськогосподарського підприємства.
У разі нецільового використання суми податку на додану вартість сільськогосподарське підприємство несе відповідальність відповідно до законодавства.
А я вже набрав платіжку, щоб з 2604 проплатити добрива.
Як його правильно зробити?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 20 разів
А как кто теперь планирует платить ПДВ за грудень? У меня осталась разница между ПЗ и ПК.
Поддерживаю вопрос, кто как будет платить обязательства за декабрь?
Поддерживаю вопрос, кто как будет платить обязательства за декабрь?