Вопрос по ОПЗ
-
Olyshka
- Просвещенный

- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 22 рази
#[-o<
К сожалению, по аналогии с Декларацией по ПДВ к самой декларации не подтягиваются Додатки Ф1 #[-o<opz писав:Olyshka писав:Кто может знает как сформировать пакет "Податкової декларації про майновий стан для підприємця" в ОПЗ. Все формується окремо. Може щось не те роблю
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 10421 раз
Дабы додатки подтягивались, их нужно отметить "галками" в справочнике док-тов.Olyshka писав:#[-o<К сожалению, по аналогии с Декларацией по ПДВ к самой декларации не подтягиваются Додатки Ф1 #[-o<opz писав:Olyshka писав:Кто может знает как сформировать пакет "Податкової декларації про майновий стан для підприємця" в ОПЗ. Все формується окремо. Може щось не те роблю
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 916 разів
Вы сделайте как написано - все получится.Olyshka писав:#[-o<К сожалению, по аналогии с Декларацией по ПДВ к самой декларации не подтягиваются Додатки Ф1 #[-o<opz писав:Olyshka писав:Кто может знает как сформировать пакет "Податкової декларації про майновий стан для підприємця" в ОПЗ. Все формується окремо. Може щось не те роблю
-
Татьяна ТС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Потрібна допомога. Не можу роздрукувати з ОПЗ декларацію екологічну. Взагалі ніякої реакції.
Вже здала декларацію через Медок-демо, роздрукувала квитанцію №2. А роздрукувати звіт не можу.
Версія 1.31.6.1
Вже здала декларацію через Медок-демо, роздрукувала квитанцію №2. А роздрукувати звіт не можу.
Версія 1.31.6.1
-
marinesko
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
возможно в компьютере слетела программа "Java Runtime Environment версії не нижче 5.0 Update 6Татьяна ТС писав:Потрібна допомога. Не можу роздрукувати з ОПЗ декларацію екологічну. Взагалі ніякої реакції.
Версія 1.31.6.1
-
Татьяна ТС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Дякую, сама з цим не розберусь, буду просить спецов.marinesko писав:возможно в компьютере слетела программа "Java Runtime Environment версії не нижче 5.0 Update 6Татьяна ТС писав:Потрібна допомога. Не можу роздрукувати з ОПЗ декларацію екологічну. Взагалі ніякої реакції.
Версія 1.31.6.1
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 916 разів
Вот это вам поможет самостоятельно все исправитьТатьяна ТС писав:Дякую, сама з цим не розберусь, буду просить спецов.marinesko писав:возможно в компьютере слетела программа "Java Runtime Environment версії не нижче 5.0 Update 6Татьяна ТС писав:Потрібна допомога. Не можу роздрукувати з ОПЗ декларацію екологічну. Взагалі ніякої реакції.
Версія 1.31.6.1