Angellyssa писав:так... повідомлення проходять можна писати.....
в мене таке питання в мене прийшло рішення комісії про відмову в реєстрації податкової накладної : надання платником податку копій документів, які складеніз порушенням законодавства та/або не є достатніми для прийняття комісією ДФС рішення про реєстрацію пн
я так розумію більш ширший пакет документів я послати вже не можу, тепер тільки скарга або суд.... усі самі скарги пишуть чи наймаєте юриста???? перший раз пишу незнаю що писати ми щей виробники... таблицю не подали бо вже в січні не приймали
теоретично, можете:
"Комісія ДФС не може відмовити платнику податків у розгляді додаткових письмових пояснень та/або копій документів щодо підтвердження інформації, зазначеної у податковій накладній/розрахунку коригування, якщо такі пояснення та/або копії документів подано платником податку до органу Державної фіскальної служби за основним місцем обліку не пізніше строку, визначеного підпунктом 201.16.2 пункту 201.16 статті 201 Кодексу."
Не дезінформуйте колег.
Так, додаткові підтвердні документи можна залучити, але вже приєднавши до Скарги чи позовної заяви до суду. При будь-якій спробі подати "Повідомлення" по ПН, по якій вже прийнято рішення, або навіть тільки прийнято до розгляду "Повідомлення" буде надіслану відмову з текстом, "виявлені помилки: квитанція про наявність поданого повідомлення № хххх від хх.хх.хххх".
Angellyssa писав:так... повідомлення проходять можна писати.....
в мене таке питання в мене прийшло рішення комісії про відмову в реєстрації податкової накладної : надання платником податку копій документів, які складеніз порушенням законодавства та/або не є достатніми для прийняття комісією ДФС рішення про реєстрацію пн
я так розумію більш ширший пакет документів я послати вже не можу, тепер тільки скарга або суд.... усі самі скарги пишуть чи наймаєте юриста???? перший раз пишу незнаю що писати ми щей виробники... таблицю не подали бо вже в січні не приймали
теоретично, можете:
"Комісія ДФС не може відмовити платнику податків у розгляді додаткових письмових пояснень та/або копій документів щодо підтвердження інформації, зазначеної у податковій накладній/розрахунку коригування, якщо такі пояснення та/або копії документів подано платником податку до органу Державної фіскальної служби за основним місцем обліку не пізніше строку, визначеного підпунктом 201.16.2 пункту 201.16 статті 201 Кодексу."
Не дезінформуйте колег.
Так, додаткові підтвердні документи можна залучити, але вже приєднавши до Скарги чи позовної заяви до суду. При будь-якій спробі подати "Повідомлення" по ПН, по якій вже прийнято рішення, або навіть тільки прийнято до розгляду "Повідомлення" буде надіслану відмову з текстом, "виявлені помилки: квитанція про наявність поданого повідомлення № хххх від хх.хх.хххх".
Дополнительные документы комиссия не примет, если есть решение. Только при подаче с жалобой.
Elenka1245 писав:Добрый день!
Коллеги, подскажите, что делать в данной ситуации:
Была заблокирована НН от 27.10.17. "Добрый" инспектор из налоговой подсказала, что можно попробовать отправить такую же НН, но с другим номером, авось прокатит... Мы повелись, вторую НН тоже заблокировали.
Обязательства по деке октября показаны по одной НН, эта сумма попала в перевыщення.
12.01.18 нам разблокировали обе НН, точнее одна разблокирована, а на вторую не хватает лимита.
Но списали и из перевыщення, и с лимита, лимит в минусе. Как быть с задвоением? Сегодня пополнила лимит до "+", но вторая НН все равно не зарегена.
Сумма не маленькая, инспектор говорит, что вариант только пополнить счет на сумму НН и она зарегится, потом снять корректировкой.
Все правильно Вам потрібно рк з мінусом зареєструвати.
А в мене таке запитання, цей РК з мінусом, ми ж звичайно не показуємо в декларації, не потяне він в перевищення, коли ми здамо звіт за січень18?
Кстати по накладным, которые заблокированы до 01.12.2017 и по ним не успели подать документы. Созванивались с бизнес-омбудсменом, они рекомендовали поступить таким образом - подготовить пояснения с подтверждающими документами и нарочно вручить в канцелярию ГФС или через курьера Спецсвязи (по электронке не отправлять - все равно не примут). И сразу обращаться к ним. У меня есть предприятие, которое так поступило. Бизнес-омбудсмен подключился и занимается их вопросом. Только они сразу одним махом поступили по всем таким накладным и омбудсмен взял их в рамках одного дела.
Давидюк писав:
А в мене таке запитання, цей РК з мінусом, ми ж звичайно не показуємо в декларації, не потяне він в перевищення, коли ми здамо звіт за січень18?
якщо не покажете, потягне
І який вихід, зобовязання ж не показували???? Хто ще попав таку халепу? Підскажіть!!!!
Я б порадила все ж таки не показувати, намертво стоячи на позиції, що ПН виписана помилково і не підверджується реальною господарською операцією, тож ні їй, ні РК до неї не місце у декларації. І, якщо після подання декларації "перевищення" задвоїться писати скарги у всі можливі інстанції (ГУ ДФС, пульс, омбудсмен і т.д.) Вони мають відкоригувати свою формулу так, щоб хоча б після закінчення всіх процедур з такими ПН і РК перевищення виходило у 0 а не задвоювалося. Але скарг має бути багато...
І який вихід, зобовязання ж не показували???? Хто ще попав таку халепу? Підскажіть!!!!
Я б порадила все ж таки не показувати, намертво стоячи на позиції, що ПН виписана помилково і не підверджується реальною господарською операцією, тож ні їй, ні РК до неї не місце у декларації. І, якщо після подання декларації "перевищення" задвоїться писати скарги у всі можливі інстанції (ГУ ДФС, пульс, омбудсмен і т.д.) Вони мають відкоригувати свою формулу так, щоб хоча б після закінчення всіх процедур з такими ПН і РК перевищення виходило у 0 а не задвоювалося. Але скарг має бути багато...
Буду робити підготовку до написання скарг. Хто має можливіть допомогти, скиньте зразок скарги і адрес куди відправляти скаргу на ел. пошту: Nelya_18@bigmir.net Сума занадто велика(((((
Діна 1977 писав:
Чесно, не знаю. В мене теж це головна біль. Але в мене покруче, пн за червень ( помилкова була і заблокували) я по ній нічого не подавала, плюнула та і все. Зареєструвала іншу , щоб покупець без кредиту не залишився, ну і не показувала в деці за червень, показала правильну. А тепер вона мені в січні зареєструвалась#swoon# , я зробила рк, покупець зареєстрував, і що тепер робити з цим не знаю#impossibl . Дурдом якийсь наробила собі.
Я теж собі з переляку такого клопоту наробила. Вісім ПН по 83тис ПДВ. На чотири я подала документи, мені відмовили, а в січні розблокували автоматом. Ті що не подавала документи висять без реєстрації поки що.
У меня такая же ситуация, я не буду показывать ни ПН ни ПР в декларации, единственное согласую с контрагентами чтобы они тоже не показывали. У меня еще основания, т.к. на эту задвоенную есть ППР на обжаловании в ДФС, где мы доказываем, что ей не место в декларации.
Давидюк писав:
якщо не покажете, потягне
Обьясните пожалуйста, что-то не поняла какая проблема (у меня просто такая ситуация тоже):
Наша ситуация:
Была задвоенная ПН которую заблокировали, мы не показали ее в декларации. после 12.01.18 ее разблокировали, лимит ушел в минус, решили вопрос с лимитом, сегодня она зарегистрироваласть, сейчас сделаем РК, в декларации не планируем показывать ни ПН ни ПР. Как это влияет на перевищення, что-то не поняла, какие проблемы могут возникнуть? Мне кажется это вообще никак на перевищення не повлияет и цифры отразятся корректно.
Обьясните пожалуйста, что-то не поняла какая проблема (у меня просто такая ситуация тоже):
Наша ситуация:
Была задвоенная ПН которую заблокировали, мы не показали ее в декларации. после 12.01.18 ее разблокировали, лимит ушел в минус, решили вопрос с лимитом, сегодня она зарегистрироваласть, сейчас сделаем РК, в декларации не планируем показывать ни ПН ни ПР. Как это влияет на перевищення, что-то не поняла, какие проблемы могут возникнуть? Мне кажется это вообще никак на перевищення не повлияет и цифры отразятся корректно.
За людською і бухгалтерською логікою - так. А от що буде за логікою СЕА ПДВ? Тут місяць-два назад активно шукали "загадковий овердрайф" який дивним чином зник з реєстраційного ліміту у багатьох платників. Шукала обговорення, поки не знайшла. І у колег, які у липні-серпні 2017 робили уточнюючі на зменшення ПЗ (для того, щоб отримати реєстраційний ліміт) а потім повертали їх з лімітом ще й не такі чудеса були.