Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
-
- Знаток
Все, вже сама розібралась#g_dance#Buh_Muh писав:А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?
Что возможно сделать?
-
- Знаток
Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".Alevvik писав:Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
уточню, Довідка-доповнення до опису, або сервіс-службові-очищення в проводках реквізитів що не використовуютьсяBuh_Muh писав:Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".Alevvik писав:Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Nadiy, а подскажите, пожалуйста, что за собой повлечет эта очистка? Остатки поменяются? Проводки по документам?Nadiy писав:уточню, Довідка-доповнення до опису, або сервіс-службові-очищення в проводках реквізитів що не використовуютьсяBuh_Muh писав:Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".Alevvik писав:Подскажите, пожалуйста, по 28 счету некоторые суммы не попадают в ПО. 1С 8 BРUkr_1.2.34.3.
Что возможно сделать?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 15 разів
так у вас с калькулятором совпадает?Buh_Muh писав:Все, вже сама розібралась#g_dance#Buh_Muh писав:А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
-
- Знаток
По калькулятору індексація ще не нараховується (не перевищено поріг), тому нараховую фіксовану.moneta80 писав:так у вас с калькулятором совпадает?Buh_Muh писав:Все, вже сама розібралась#g_dance#Buh_Muh писав: А в мене в УТП взагалі не нараховується фіксована індексація за січень 2016. На 1.2.35.1 оновленні. Відгукніться, може хтось уже нараховував?