Во-во слюни бегут-я ща за пивком и поедем.#laugh#Наталья__1982 писав:не соблазняй, я же и сорваться могу#g_witch#Виктория 80 писав:я не жадина приглашаю !!!! позняки ахматовой - ещё колечко осталосьДашка писав: Вот жадинка #g_dance# сутрица, уже и колбаска пошла, значит шото уже внутрь влили ГЫ-ГЫ#g_haha#
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Девочки, ну я хоть йогурт выпью, закрою глаза и представлю, что это колбаска, мням-мням#g_crazy#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
я уже и йогурт снямала - но мой желудок не обманешь#g_crazy# #g_crazy# #g_haha# #g_haha#Наталья__1982 писав:Девочки, ну я хоть йогурт выпью, закрою глаза и представлю, что это колбаска, мням-мням#g_crazy#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Виктория 80 писав:я уже и йогурт снямала - но мой желудок не обманешь#g_crazy# #g_crazy# #g_haha# #g_haha#Наталья__1982 писав:Девочки, ну я хоть йогурт выпью, закрою глаза и представлю, что это колбаска, мням-мням#g_crazy#
мой тоже#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# Еще больше захотела есть
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
Я б ту податкову розігнала б#aggr# .
Дістали, щодня дзвонять.. то заплати авансо.. то що ви собі думаєте.. чому це від вас за два тиждні жодних поступлень не було... Це погано.. будемо викликати на розмови..
А хіба вони розуміють як ті гроші фірма має заробити.. і де взяти.... :::#g_cray2# .
В якому ж законі написано, що фірма 1-го числа має вже знати своє ПДВ і платити кодного тиждня від тої суми... Сволочі..
Явно їх в тій податковій забагато.....#rtfm# .
Дістали, щодня дзвонять.. то заплати авансо.. то що ви собі думаєте.. чому це від вас за два тиждні жодних поступлень не було... Це погано.. будемо викликати на розмови..
А хіба вони розуміють як ті гроші фірма має заробити.. і де взяти.... :::#g_cray2# .
В якому ж законі написано, що фірма 1-го числа має вже знати своє ПДВ і платити кодного тиждня від тої суми... Сволочі..
Явно їх в тій податковій забагато.....#rtfm# .
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
Прикиньте у мене за березень місяць було 2 направлення на перевірку і 1 вихід под. міліції....
Якщо порахувати то по термінах на які та перевірка мала бути - це 16 робочих днів...(перевірка без попередження), а в місяці 21 робочих..... Як фірма має працювати????#g_cray2#
Якщо порахувати то по термінах на які та перевірка мала бути - це 16 робочих днів...(перевірка без попередження), а в місяці 21 робочих..... Як фірма має працювати????#g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
Девочки!!!!!! Дайте хоть шо-то покушать!!!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
я ж кабасу предлагала - кроме Наты никто не отозвался ей кусочек зарезервировала#dance#Levenya писав:Девочки!!!!!! Дайте хоть шо-то покушать!!!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 83 рази
как переслать? факсом? курьером?#g_blum# И что предпочитаем в это время суток?Levenya писав:Девочки!!!!!! Дайте хоть шо-то покушать!!!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#