=Налоговая накладная=
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 833 рази
- Подякували: 695 разів
Если денег получили 390675,88, то сумму без НДС=390675,88/1,2=325563,23грн. Количество, правильно-7=390675,88/55810,84
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
-
- Оракул
- Дякував (ла): 159 разів
- Подякували: 11 разів
Olia123 писав:Підкажіть, будь ласка. Була зареєстрована податкова накладна по оплаті на клієнта. Лише потім додивилась, що клієнт заплатив з іншої своєї юр. особи. Як можна це виправити, щоб сходилось по документах?
Задавала от таке питання. Як радили, буду сторнувати невірну податкову накладну в реєстрі. Але от тут незрозуміло, вірну реєструю і в реєстрі показую під тим же номером, під яким була невірна? Чи вірній податковій присвоюю новий номер (але тоді збивається нумерація? Велике дякую!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
За какой период эта неправильная НН? Срок регистрации уже прошел, или ещё можно зарегить правильную НН?Olia123 писав:Olia123 писав:Підкажіть, будь ласка. Була зареєстрована податкова накладна по оплаті на клієнта. Лише потім додивилась, що клієнт заплатив з іншої своєї юр. особи. Як можна це виправити, щоб сходилось по документах?
Задавала от таке питання. Як радили, буду сторнувати невірну податкову накладну в реєстрі. Але от тут незрозуміло, вірну реєструю і в реєстрі показую під тим же номером, під яким була невірна? Чи вірній податковій присвоюю новий номер (але тоді збивається нумерація? Велике дякую!
-
- Оракул
За березень. Ще можна зареєструвати нову тією ж датою. Правда, якщо з новим номером, то порядок нумерації зіб''ється, так як після вже реєструвались податкові.Бюгюльмэ писав:За какой период эта неправильная НН? Срок регистрации уже прошел, или ещё можно зарегить правильную НН?Olia123 писав:Olia123 писав:Підкажіть, будь ласка. Була зареєстрована податкова накладна по оплаті на клієнта. Лише потім додивилась, що клієнт заплатив з іншої своєї юр. особи. Як можна це виправити, щоб сходилось по документах?
-
- Акула НКУ
Можно сделать двумя способами:
- Регистрируете правильную НН с другим номером, в реестре отражаете только правильную НН с новым номером. Неправильную НН нигде не отражаете. Будет сбой номеров в реестре.
- Если поступите так, как Вам рекомендовали (отражать в реестре неправильную НН, а затем присваивать номер правильной накладной и регистрировать её), то сбоя номеров не будет. Но это в том случае, если хронология позволяет и после неправильной НН не было выписано других накладных. Сторнировочную запись можно сделать и любым последующим днём месяца.
- Регистрируете правильную НН с другим номером, в реестре отражаете только правильную НН с новым номером. Неправильную НН нигде не отражаете. Будет сбой номеров в реестре.
- Если поступите так, как Вам рекомендовали (отражать в реестре неправильную НН, а затем присваивать номер правильной накладной и регистрировать её), то сбоя номеров не будет. Но это в том случае, если хронология позволяет и после неправильной НН не было выписано других накладных. Сторнировочную запись можно сделать и любым последующим днём месяца.
-
- Оракул
Olia123 писав:Olia123 писав:Підкажіть, будь ласка. Була зареєстрована податкова накладна по оплаті на клієнта. Лише потім додивилась, що клієнт заплатив з іншої своєї юр. особи. Як можна це виправити, щоб сходилось по документах?
Сьогодні явно не мій день. Зробила все другим способом - присвоїла новий номер правильній. Зареєструвала. Не знаю, як я так брала номер, ніби очима дивилась, але вийшло так, що під таким номером вже була зареєстрована податкова на ішного клієнта.... Виправила одну біду - так тепер інша - дві податкові зареєстровані під одним номером. Порадьте, сторнувати ще і це, чи так і лишити?Бюгюльмэ писав:Можно сделать двумя способами:
-
- Акула НКУ
Я бы оставила всё как есть.
Проверьте Запытом регистрацию этих своих НН с одинаковыми номерами. Если обе зарегистрированы, то и исправлять ничего не стоит.
Проверьте Запытом регистрацию этих своих НН с одинаковыми номерами. Если обе зарегистрированы, то и исправлять ничего не стоит.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2115 разів
- Подякували: 10410 разів
#help# Дорогие коллеги, подскажите, плизз: Выписываю НН, которая будет являться электронной...
С "оригиналом" (которого, в принципе, на бумаге существовать не будет) всё ясно: в файле .ХМЛ будут крестики в "Электронна" и "Пидлягаэ реестрации в ЕРПН".
А вот шо печатать в своей бумажной копии? Писание говорит нам, что:
" Примірник податкової накладної, що залишається у продавця товарів/послуг як податковий документ, зберігається в порядку та протягом строку, передбачених законодавством для зобов'язань зі сплати податку."
Крестиков будет три:
"Электронна"
"Пидлягаэ реестрации в ЕРПН"
"Паперова копия (залишается у продавця) ?
Или будет достаточно и двух крестиков (как в "Оригинале"): "Электронна" и "Пидлягаэ реестрации в ЕРПН" ?
Правильно ли я миркую или нет ??? Как нужно поступить ??? #help#
С "оригиналом" (которого, в принципе, на бумаге существовать не будет) всё ясно: в файле .ХМЛ будут крестики в "Электронна" и "Пидлягаэ реестрации в ЕРПН".
А вот шо печатать в своей бумажной копии? Писание говорит нам, что:
" Примірник податкової накладної, що залишається у продавця товарів/послуг як податковий документ, зберігається в порядку та протягом строку, передбачених законодавством для зобов'язань зі сплати податку."
Крестиков будет три:
"Электронна"
"Пидлягаэ реестрации в ЕРПН"
"Паперова копия (залишается у продавця) ?
Или будет достаточно и двух крестиков (как в "Оригинале"): "Электронна" и "Пидлягаэ реестрации в ЕРПН" ?
Правильно ли я миркую или нет ??? Как нужно поступить ??? #help#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
Вы покупателю ее выдаете в электронном виде, значит в реестре отразите как электронную, печатаете Вы ее просто для своего удобства
Думаю, что так:
Думаю, что так:
Popen писав:
будет достаточно и двух крестиков (как в "Оригинале"): "Электронна" и "Пидлягаэ реестрации в ЕРПН" ?