Вопрос по ОПЗ

Подання звітності в електронному вигляді
Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Енни писав:
innulya писав:Обновила OPZ до версии 1.31.6.1 (ПЗ от 12.01.2016). Создаю "Податкову декларацію з податку на прибуток підприємст - річна". Выходит сообщение: " Не існує файл ... C:\opz\xsl\J0108102.xsl". В чем причина? Как правильно создать декларацию за 2015год?
У меня аналогично.
так что в ОПЗ до сих пор нет новой формы деки для прибыли для юриков?#rtfm#
Не пережживайте#smile3#
Конечно нету. http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst35472.aspx
Пока что Вы не сможете создать в ОПЗ юриковскую декларацию по прибыли, не сможете создать деку по ренте.
Я думаю, что в течение недели-двух обновят#smile3#
Зображення

Olyshka
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 22 рази

Повідомлення Olyshka »

opz писав:
Olyshka писав:#[-o<
К сожалению, по аналогии с Декларацией по ПДВ к самой декларации не подтягиваются Додатки Ф1 #[-o<
Вы сделайте как написано - все получится.
1. Помилка в ОПЗ при заповненні Додатку Ф1.

Помилка у рядку 4 Додатку Ф1 пов’язана із тим, що в ОПЗ вказаний не граничний розмір бази оподаткування для ставки 15 відсотків, що обмежений сумою 146160,00 грн., а сума у розмірі 146160,00 грн. як єдино можлива для внесення у рядку 4 цього Додатку.

Отже, при внесенні у рядок 4 Додатку Ф1 суми меншої, ніж 146160,00 грн., ОПЗ видає інформацію про помилку. м
Проте якщо база оподаткування менше, ніж 146160,00 грн., то у рядку 4 цього Додатку повинно бути внесене значення різниці рядків 1, 2 та 3 графи 3 Додатку Ф1.

Так, наприклад, якщо заробітна плата склала 18000,00 грн.; єдиний соціальний внесок – 648,00 грн.; сума податку, утриманого роботодавцем, – 2602,80 грн., то Додаток Ф1 повинен виглядати наступним чином: рядок 4 - 17352,00 грн., рядки 6 та 6.1 - 2602,80 грн., рядок 7 - 2602,80 грн.

Натомість при внесенні цих показників до ОПЗ програма видає наступне:

Виявлені помилки при камеральній перевірці!

Не виконані правила:

Рядок 4 = База оподаткування за ставкою 15 % (120 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року).

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Яков »

SonataEvol писав:
Яков писав:в строке "03" Податковий (звітний) період, який уточнюється в поле для года автоматически ставится отметка, которая там не нужна. Убрать её "в ручную"даже при формировании звітной декларации - нельзя. Потом эта отметка переносится в xml-файл и pdf-файл
В XML не переноситься і взагалі на електронний звіт ніяк не впливає. Податківці про неї нічого не будуьт знати.
Насчёт того, что "крестик" не переносится в XML и налоговая "не будет знать"...
Зашёл сегодня в "Электронный кабинет", чтобы посмотреть, как отображается Податкова декларація ФОпа-единщика:
2гр.
ненужный "Х" отображается в стр. 03
Зображення
3гр.
в стр. 03 всё чисто
Зображення
Оба отчёта приняты без камеральных ошибок и в структуре. Отличия в бланках очевидны. Кроме того, из любопытства создал годовой 􀀄􀀅􀀆􀀅􀀅􀀆􀀅􀀇F01030403 в Кабинете - тоже с "крестиком" (квартальный, но за год, - для 3гр. в этой же программе создаётся без крестика).
Так что передаётся "крестик" в XML, или не переносится, но факт остаётся фактом: он в звитной декл. для 2гр. хоть и не нужный, но есть и
21.01.2016 г. 23:16:58 Яков писав:2. После ответа ОПЗ скачал с Реєстра електронних форм податкових документів форму бланка F0103403 в формате .xsd и .pdf-файлов.
Действительно, на сайте ДФС форма с "крестиком" в ненужном месте
Зображення

rey
Гений
Гений
Дякував (ла): 128 разів
Подякували: 131 раз

Повідомлення rey »

когда будут обновления по ОПЗ, чтобы там появилась рабочая версия новой декларации по ренте?
время то идет. не хочется ждать до 9го февраля

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

rey писав:когда будут обновления по ОПЗ, чтобы там появилась рабочая версия новой декларации по ренте?
время то идет. не хочется ждать до 9го февраля
Только что хотела задать тот же вопрос. Заполнила в таблицах, но хочется сделать в программе, как положено. Подожду до конца месяца, а там, если что "ножками" пойду и сдам#g_witch#

Larnik
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 142 рази

Повідомлення Larnik »

В ОРЗ сформировала налоговую декларацию по налогу на землю. Вывожу на печать а 1 разделе в 5 колонке дату неправильно показывает- 04.996 вместо 04.1996. Может кто-то сталкивался с таким и как сделать чтоб было как положено.

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Яков »

Перенесено из закрытой темы:
xoxol4uk писав:Доброго дня. Вибачте, що може дурне питання. Я вперше подаю звіти.
При заповненні Декларації про майно та доходи в OPZ видає помилку: "Значення ряд.10.3 кол.3 повинно бути > 0, якщо заповнено кол.7 розділу VII"
Тобто, воно вважає, що я маю вказати сумму доходу отриману за здачу в оренду свого будинку. Але в кол.7 розділу VII пусто! Я не ставив там хрестика помітки про здачу в оренду. Уже пробував і ставити – те ж саме.
Нижче дані про авто, але там такоої проблеми не викидає.

Що робити? Я так розумію, що якщо відправлю, то воно просто не пройде автоматичної перевірки у них на сервері.
xoxol4uk писав:Я бачу, що проблема в попередньому стовпці (частка в загальній площі десятуовим дробом). Коли його видаляєш, то помилка зникає. Але якгого біса воно впливає на здачу в оренду?
Зображення

xoxol4uk
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення xoxol4uk »

Все я відправив цей звіт і це не виявилось помилкою, здається.
Але виникла друга помилка при подачі цієї декларації про доходи. Я указав там 4 квартал, так як тільки в листопаді буна на загальній системі.
Сисиема не прийняла, в квитанції вказано: Форма відсутня в Довіднику звітних документів - код: F0100108, форма не приймається в періоді: 'IV Квартал,2015 р.
Як відсутня? Я ж у них брав. І як не приймається в період 4 квартал? В наказі Міндоходів написано, що можна подавати за квартал.

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

xoxol4uk писав:Все я відправив цей звіт і це не виявилось помилкою, здається.
Але виникла друга помилка при подачі цієї декларації про доходи. Я указав там 4 квартал, так як тільки в листопаді буна на загальній системі.
Сисиема не прийняла, в квитанції вказано: Форма відсутня в Довіднику звітних документів - код: F0100108, форма не приймається в періоді: 'IV Квартал,2015 р.
Як відсутня? Я ж у них брав. І як не приймається в період 4 квартал? В наказі Міндоходів написано, що можна подавати за квартал.
сохраните "рік 2015"

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Яков »

xoxol4uk писав:Все я відправив цей звіт і це не виявилось помилкою, здається.
Можно (и нужно) подавать за кварталы 1, 2, 3. За 4 нету#smile3# Исправьте и сохраните как "год". А до ноября? а в декабре? На какой Вы были системе?
Или Вы - "новенький"?

Что "новенький". что "старенький" - всё равно сохраняется и отправляется периодом "год"
Зображення

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”