Еслм Медок демо, то и не отправитеUnnak писав:Сформувала в фрізвіті звіт з ЄСВ,підтягнула в медок, і чомусь не можу відправити,пише наступні дії обмежені
«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»
-
Unnak
- Высший разум

- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
novichok писав:Еслм Медок демо, то и не отправитеUnnak писав:Сформувала в фрізвіті звіт з ЄСВ,підтягнула в медок, і чомусь не можу відправити,пише наступні дії обмежені
Так, демо, а в якій програмі можливо, через ел. кабінет можливо?
-
Spok
- Высший разум

- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 428 разів
- Контактна інформація:
Сонатой отправтеUnnak писав:novichok писав:Еслм Медок демо, то и не отправитеUnnak писав:Сформувала в фрізвіті звіт з ЄСВ,підтягнула в медок, і чомусь не можу відправити,пише наступні дії обмежені
-
Unnak
- Высший разум

- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
Я вже колись місяць користувалась безкоштовно, то, мабуть уже не зможу безкоштовно?Spok писав:, не мучитесь вы с этой сотойUnnak писав:А як відправляти через соту, можете дати посилання на цю програму
- Valentina
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Почему через Медок Демо не возможно? Очень даже возможно. Через Наступні дії" пробовали?Unnak писав:novichok писав:Еслм Медок демо, то и не отправитеUnnak писав:Сформувала в фрізвіті звіт з ЄСВ,підтягнула в медок, і чомусь не можу відправити,пише наступні дії обмежені
Всё отправляется и принимается. Распечатать нельзя, это да. Распечатайте в Free Zvit
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Работающий пенсионер - тут ключевое слово "работающий"! Т.е. - он обычный наёмный работник...Вовкин писав:Извиняюсь за свой вопрос. Но все же. С этими изменениями по ЕСВ, если есть работающий пенсионер это нужно как-то отображать в отчете? Если да, то в какой таблице?
Спасибо.
-
Вовкин
- Оракул

- Дякував (ла): 59 разів
- Подякували: 69 разів
по логике я тоже так считаю, т.к. налоги по зарплате платятся как положено, а пенсию ему ведь не я начисляю и выплачиваю. Но на всякий случай, исходя из того, где приходится жить. Лучше лишний раз спросить.Popen писав: Работающий пенсионер - тут ключевое слово "работающий"! Т.е. - он обычный наёмный работник...