Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 4 рази
2-го числа відправила ПН на реєстрацію. а квитанції про реєстрацію немає до сьогодні. В кабінеті ця податкова зареєстрована. Пробувала витягнути через витяг, щоб витягнути цю податкову з квитанцією, але нічого не приходить. Підкажіть куди звернутися з цього приводу.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
Маруся10 писав:я регистрирую, все гудСнежынка писав:Доброго дня!!! А вже прийняли закон про реєстрацію ПН з 9:00 до 18:00???
Можна реєструвати ПН після 18:00????
Мені розповідають, що такі п-ства,які реєструють ПН після 18:00, спочатку моніторять, потім дають стан 2( я ще не прочитала, що значить 2 стан)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 836 разів
- Подякували: 1041 раз
Самое интересное, что стана 2 нету в спискеСнежынка писав:Маруся10 писав:я регистрирую, все гудСнежынка писав:Доброго дня!!! А вже прийняли закон про реєстрацію ПН з 9:00 до 18:00???
Можна реєструвати ПН після 18:00????
Мені розповідають, що такі п-ства,які реєструють ПН після 18:00, спочатку моніторять, потім дають стан 2( я ще не прочитала, що значить 2 стан)
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Да хоть 222 стан. Я вчера регила в 22.30. Мне надо, и пусть они мониторят другое.IRINAST писав:Самое интересное, что стана 2 нету в спискеСнежынка писав:Маруся10 писав: я регистрирую, все гуд
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 922 рази
- Подякували: 109 разів
Подскажите пожалуйста. Нужен очень совет.Denis@@@ писав:Добрый день. Подскажите как правильно - в процессе работы аптеки (ООО на общих основаниях) выписывается каждый день итоговая налоговая накладная за день с кодом 11. Я вот подумал может есть возможность подвести понятие итоговой налоговой накладной вообще за весь месяц??? Может кто то делал так?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Раз в месяц делали налоговую по круговым отгрузкам по согласованию с покупателем на основании расходных, у Вас ведь налочка,делаете по продажам,скорее всего не получитьсяDenis@@@ писав:Подскажите пожалуйста. Нужен очень совет.Denis@@@ писав:Добрый день. Подскажите как правильно - в процессе работы аптеки (ООО на общих основаниях) выписывается каждый день итоговая налоговая накладная за день с кодом 11. Я вот подумал может есть возможность подвести понятие итоговой налоговой накладной вообще за весь месяц??? Может кто то делал так?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 175 разів
- Подякували: 42 рази
Нажмите на этой нн "відправити знову". Должно квитанцию затянуть. У меня было также.Mushka0411 писав:2-го числа відправила ПН на реєстрацію. а квитанції про реєстрацію немає до сьогодні. В кабінеті ця податкова зареєстрована. Пробувала витягнути через витяг, щоб витягнути цю податкову з квитанцією, але нічого не приходить. Підкажіть куди звернутися з цього приводу.