Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)

Продукти компанії 1С
Buh_Muh
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buh_Muh »

blize писав:
Nadiy писав:
Buh_Muh писав: Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".
уточню, Довідка-доповнення до опису, або сервіс-службові-очищення в проводках реквізитів що не використовуються
Nadiy, а подскажите, пожалуйста, что за собой повлечет эта очистка? Остатки поменяются? Проводки по документам?
Очистяться суми ПО в проводках. На суми БО в проводках ця обробка ніяк не вплине. Після оновлення на реліз 1.2.33 у проводках невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Виконувати очищення невикористовуваних податкових реквізитів необов'язково. Якщо сумніваєтесь, то перед проведенням можете сформувати резервну копію бази.  

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

blize писав:
Nadiy писав:
Buh_Muh писав: Перегляньте доповнення до опису (Сервіс-Доповнення до опису) до 33 релізу. На скільки я зрозуміла, то реквізит "Сума ПО" по 28 рах. не використовується і в проводках ця сума та інші невикористовувані податкові реквізити виділені сірим кольором і кутовими дужками <>. Щоб їх очистити необхідно запустити обробку "Очистка неиспользуемых реквизитов в проводках".
уточню, Довідка-доповнення до опису, або сервіс-службові-очищення в проводках реквізитів що не використовуються
Nadiy, а подскажите, пожалуйста, что за собой повлечет эта очистка? Остатки поменяются? Проводки по документам?
суму по ПО списуються за рахунок допоміжного рахунку, всі операції можна буде продивитися на закладці операції-операції введені вручну-документи від 31.12.2014року

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Підкажіть будь-ласка, хто знає.
В Бухгалтерії 1С 8.2 Декларацію по прибутку формує за формою J0100114 (квартальщикам), а мені потрібна J0108102 (річна). Потім вигружаю в Медок-демо.
Крім того автоматичсно заповнює рядок 26 по авансам, який не можна убрати.
Дякую

По формі вже найшла, а аванс не знаю як

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Татьяна ТС писав:Підкажіть будь-ласка, хто знає.
В Бухгалтерії 1С 8.2 Декларацію по прибутку формує за формою J0100114 (квартальщикам), а мені потрібна J0108102 (річна). Потім вигружаю в Медок-демо.
Крім того автоматичсно заповнює рядок 26 по авансам, який не можна убрати.
Дякую

По формі вже найшла, а аванс не знаю як
при створенні звіту оберіть "представлення"-щороку, щоб забрати суму авансу відключіть автоматичний розрахунок

Abi
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 96 разів

Повідомлення Abi »

moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
Для "ПРАВИЛЬНОГО" расчета индексации надо Не забыть заполнить новые документы Изменение параметров расчета индексации по должностям, а так же четко подвязать сотрудников к Месяцу повышения доходов ( в соотв. с месяцем последнего повышения тарифа по должности). Читайте описание к обновлению - там все подробно описано.Удачи#rtfm#

moneta80
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення moneta80 »

Abi писав:
moneta80 писав:ЗУП 8,2 после обновления программы не считает правильно индексацию, а у вас?? проверила по калькулятору не совпадает с ЗУП, все дело в пороге 103% я так думаю
Для "ПРАВИЛЬНОГО" расчета индексации надо Не забыть заполнить новые документы Изменение параметров расчета индексации по должностям, а так же четко подвязать сотрудников к Месяцу повышения доходов ( в соотв. с месяцем последнего повышения тарифа по должности). Читайте описание к обновлению - там все подробно описано.Удачи#rtfm#
не помогает! #rtfm#

moneta80
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення moneta80 »

и дело тут не в документе, потому что для старых сотрудников осталось все по старому, а в пороге 103 который зашит в коде, а применять 101 или 103 тут вопрос

СТВ
Гений
Гений
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення СТВ »

Добрый день! Подскажите, где в документе "Кадровое перемещение" нужно указать, что зарплата выплачивается через банк?? Выставляю в док-тах на выплату з/платы и в платежке, что выплачивается через банк, но машина не понимает и показывает, что з/пл не выплачена...:

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

СТВ писав:Добрый день! Подскажите, где в документе "Кадровое перемещение" нужно указать, что зарплата выплачивается через банк?? Выставляю в док-тах на выплату з/платы и в платежке, что выплачивается через банк, но машина не понимает и показывает, что з/пл не выплачена...:
документы рассчет зарплаты -- ввод сведений о банковских карточках работников

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

СТВ писав:Добрый день! Подскажите, где в документе "Кадровое перемещение" нужно указать, что зарплата выплачивается через банк?? Выставляю в док-тах на выплату з/платы и в платежке, что выплачивается через банк, но машина не понимает и показывает, что з/пл не выплачена...:
я пишу в ведомости на выплату - способ выплаты - через банк - и соответственно указываю какой банк

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”