код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
volodya1122
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 34 рази

Повідомлення volodya1122 »

@Лиса писав:
svetabez писав:
@Лиса писав: нет, это попутный товар, кас. лента, факс бумага, ценники, прейскуранты, таблички, уголки потребителя, держатели для ценников (это я уже по другой фирме интересуюсь #blush# )
Банально, позвоните на фирму торгующую канцтоварами и спросите.
наш поставщик этого товара не плательщик НДС, тоже идея была позвонить именно канцтоварщикам, но думаю может на форуме таковые есть и подскажут #blush#
В нас постачальник для таких товарів пише код 8305900000

Але звертайте увагуна кількість цифр. Так як це в основному імпортний товар

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

как думаете: топливная карта для заправки по безналу на азс - это 3926 Іншi вироби з пластмас та вироби з iнших матерiалiв товарних позицiй 39013914: или что-то дугое?

T-a-n-y-a
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення T-a-n-y-a »

Добрий день.Питання щодо зведених ПН? Підкажіть будь ласка,цікавлять з кодом 13.Як заповнювати з кодами кожну позицію і відповідно проставляти коди чи як раніше-накладна № від якого числа???Я думаю варіант останній,тим більше що виписую на себе.Порадьте.Дякую.

vika23
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 332 рази

Повідомлення vika23 »

T-a-n-y-a писав:Добрий день.Питання щодо зведених ПН? Підкажіть будь ласка,цікавлять з кодом 13.Як заповнювати з кодами кожну позицію і відповідно проставляти коди чи як раніше-накладна № від якого числа???Я думаю варіант останній,тим більше що виписую на себе.Порадьте.Дякую.
https://i.factor.ua/journals/buh911/201 ... 23879.html

Cyberbaby
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 56 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Cyberbaby »

коллеги, таке питаннячко
регистрировала налоговую покупателю....нужен был код на товар
перезвонила поставщику, т.к. НН он еще не регил - продиктовали код 7322...я так и зарегистировала покупателю..
сегодня от поставщика приходит налоговая - там код 7322900098 !
ошибка ли это\регить коректировку и т.д. =(

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

Cyberbaby писав:коллеги, таке питаннячко
перезвонила поставщику, т.к. НН он еще не регил - продиктовали код 7322...я так и зарегистировала покупателю..
Товар импортный или наш?

Cyberbaby
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 56 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Cyberbaby »

svetabez писав:
Товар импортный или наш?
наш

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

Cyberbaby писав:
svetabez писав:
Товар импортный или наш?
наш
Ну 4 цифры вполне достаточно

Дивеева Н
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення Дивеева Н »

Помогите, пожалуйста, сделала РК к налоговым за 2016г без кодов (возврат товара от покупателя) ., сейчас делаю РК чтобы добавить УКТЕЗД, одна строка с плюсом, вторая с минусом, отправляю на регистрацию відхеляє, Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної), кто-нибудь уже сталкивался с этим?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Дивеева Н писав:Помогите, пожалуйста, сделала РК к налоговым за 2016г без кодов (возврат товара от покупателя) ., сейчас делаю РК чтобы добавить УКТЕЗД, одна строка с плюсом, вторая с минусом, отправляю на регистрацию відхеляє, Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушення вимог порядку заповнення податкової накладної та розрахунку коригування до податкової накладної, а саме: показник «коригування кількості/коригування вартості» в розрахунку коригування не може бути більшим показника «кількість/ціна», що зазначений в податковій накладній, яка коригується (з урахуванням зареєстрованих розрахунків коригування до такої податкової накладної), кто-нибудь уже сталкивался с этим?
Тут ось сьогодні про це говорили https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst35449p88.aspx

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”