=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Барабашка
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 165 разів

Повідомлення Барабашка »

ЕленаС. писав:
Барабашка писав:Доброго дня!
Не знаю, чи в цю тему пишу, питання ніби не настільки важливе, але хотілося б знати вашу думку.
Вчора подзвонив клієнт і просить преробити податкові накладні з червня місяця, а саме - змінити стаціонарний номер телефону. На ПДВ це не впливає, але в мене всі наклідні зареєстровані в реєстрі. Чи маю я право таке зробити. Чим мені це може загорожувати? І чи маєправоклієнт заднім числом таке просити?
Дякую!
Чем мотивирует Ваш контрагент прося изменить номер телефона?
мовляв, вони колись орендували приміщення з телефоном, а потім зїхали, але там залишилась ще одна фірма тих же власників

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Номер телефона - не обязательный реквизит, и даже если указан не верный номер, то никаких последствий это иметь не будет. Скажите Вашему покупателю, что если Вы перепечатаете НН, зарегистрированные в ЕРНН, и какой-нибудь буквоед-проверяющий до этого досмотрится, то покупатель имеет все шансы остаться без НК по таким НН. А Вам ничего не грозит.

Барабашка
Оракул
Оракул

Повідомлення Барабашка »

ЕленаС. писав:
Не знаю, чи в цю тему пишу, питання ніби не настільки важливе, але хотілося б знати вашу думку.
Вчора подзвонив клієнт і просить преробити податкові накладні з червня місяця, а саме - змінити стаціонарний номер телефону. На ПДВ це не впливає, але в мене всі наклідні зареєстровані в реєстрі. Чи маю я право таке зробити. Чим мені це може загорожувати? І чи маєправоклієнт заднім числом таке просити?
Дякую!
мовляв, вони колись орендували приміщення з телефоном, а потім зїхали, але там залишилась ще одна фірма тих же власників

Барабашка
Оракул
Оракул

Повідомлення Барабашка »

ЕленаС. писав:
Дякую!

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

Бюгюльмэ писав:Номер телефона - не обязательный реквизит, и даже если указан не верный номер, то никаких последствий это иметь не будет. Скажите Вашему покупателю, что если Вы перепечатаете НН, зарегистрированные в ЕРНН, и какой-нибудь буквоед-проверяющий до этого досмотрится, то покупатель имеет все шансы остаться без НК по таким НН. А Вам ничего не грозит.
Согласна полностью, пусть дурью не маются.

Барабашка
Оракул
Оракул

Повідомлення Барабашка »

Дякую, дівчатка. Я теж подумала - от якби в мене це було найбільшою проблемою в бухгалтерії, я б найщасливішим бухгалтером була!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

прийшли гроші - не вірно вказана сума ПДВ - на 1 коп помилилися.я виписую ПН з тим ПДВ, яке має бути, так же ж? Вибачте, такого ще не було ніколи#blush#

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

оляля писав:прийшли гроші - не вірно вказана сума ПДВ - на 1 коп помилилися.я виписую ПН з тим ПДВ, яке має бути, так же ж? Вибачте, такого ще не було ніколи#blush#
Я всегда выписываютак как должно быть, не смотря что они там пишут.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

оляля писав:прийшли гроші - не вірно вказана сума ПДВ - на 1 коп помилилися.я виписую ПН з тим ПДВ, яке має бути, так же ж? Вибачте, такого ще не було ніколи#blush#
З тим що має бути.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

так, звичайно. сума "всього з ПДВ" - правильна?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”