Первичка

Вид, реквізити, оформлення, зберігання первинних документів
маразм
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення маразм »

Часто бывает что остаются счета по факсу(без печати и подписи)Можно их оставлять или надо требовать с печатями прислать?

buhgalter Tanya
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1255 разів
Подякували: 515 разів

Повідомлення buhgalter Tanya »

маразм писав:Часто бывает что остаются счета по факсу(без печати и подписи)Можно их оставлять или надо требовать с печатями прислать?
счета это не первичный документ..можно и факсовые хранить

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

buhgalter Tanya писав:
маразм писав:Часто бывает что остаются счета по факсу(без печати и подписи)Можно их оставлять или надо требовать с печатями прислать?
счета это не первичный документ..можно и факсовые хранить
Только копии надо делать, если на факс бумаге, а то через время текст пропадает

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

Как-то странно, если есть факс копии, значит печатают, почему не передают вместе с доками все сразу? Да, счет не есть важным документом, но если я плачу на основании счета, требую оригинал.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2117 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Аkta писав:У меня вопрос по декретным начислениям... Сотрудник ушел в декрет с апреле, ему начислили в апреле только отпускные и зп, а декретные не начислили, потому что больничный лист принесла только в мае. Как правильно теперь отобразить эту сумму, если она уже не попадет в отчет по ЕСВ за апрель?
Таки создаётся такое впечатление, что у вас вопрос по отчетности по ЕСВ (или по уточненке по ЕСВ), а не по какой-то там первичке...
Ветка форума по ЕСВ: http://buhgalter911.com/yaf/yaf_topics68.aspx

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

фірма майже бз діяльності от уже пару років. Я продавала просто пусті звіти до податкової і все. і от старий власник знайшов покупця і фірму продали. тепер я новому власнику повинна передати всправи, так як це все вести більше не буду. потрібно скласти акт прийому-передачі. а що в ньому писати і як його складати, бо я з таким стикнулася перший раз. Допоможіть, будь-ласка

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Inna Medvetska писав:фірма майже бз діяльності от уже пару років. Я продавала просто пусті звіти до податкової і все. і от старий власник знайшов покупця і фірму продали. тепер я новому власнику повинна передати всправи, так як це все вести більше не буду. потрібно скласти акт прийому-передачі. а що в ньому писати і як його складати, бо я з таким стикнулася перший раз. Допоможіть, будь-ласка
http://dtkt.com.ua/show/1cid1120 он чуть староват, но подновить и у нас нотариус заверял даже такое.

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Добрий день . Підскажіть будь ласка, перший раз у мене таке. Хочемо взяти в лізинг транспорт на підприємство, тож збираю документи.Майже все зібрала, а от такий бланк , як розшифровка дебиторської та кредиторської заборгованості з сумами, термінами виникнення і основними контрагентами не знаю де знайти.Допоможіть.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Діна 1977 писав:Добрий день . Підскажіть будь ласка, перший раз у мене таке. Хочемо взяти в лізинг транспорт на підприємство, тож збираю документи.Майже все зібрала, а от такий бланк , як розшифровка дебиторської та кредиторської заборгованості з сумами, термінами виникнення і основними контрагентами не знаю де знайти.Допоможіть.
формую оборотку 631, 371, 681, 36 (тільки в розрізі договорів) в тис грн,перекидаю в ексель, додаю колонку дата виникнення, короткий зміст за що (сировина, товари, послуги тощо)
зазвичай ці розшифрування звіряються з строками балансу

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

Начали работать с Киевстар, подскажите,
как у них с первичкой, актов нет - есть только счета,
в которых расписан объем предоставленных услуг?

Відповісти

Повернутись до “Первинні документи”