Financier писав:Аурелия, я уже не разговариваю сама с собой, это уже приятно! #yahoo# #curtsey#
Спасибо вам, а то я уже спеклась к этим КП #wall# посыпаю голову пеплом, не могу разобраться, что к чему #g_crazy#
Вот я остановилась на КП 8290 КОД ЗКППТР 16401 ВИПУСК ДКХП 7 - оформлювач готової продукції, как вам? И вроде бы по ДКХП подходит.
Я задумалась, насколько важно не ошибиться в выборе этих кодов? Это как-то в дальнейшем сотруднику может доставить какие-то неудобства
(при начислении пенсии например)? Как думаете?
оформлювач готової продукції - нашла одну должностную инструкцию-
"Виконує комплекс робіт із художнього оформлення готової продукції.
2.2. Укладає продукцію, яка іде потоком по конвеєру, за установленим малюнком, формою, розміром в декоративну тару, оздоблену вставками, прокладками та іншими матеріалами.
2.3. Підбирає готову продукцію за сортами, кольором, вазою, розміром, формою.
2.4. Перевіряє на світлових екранах прозорість лікеро-горілчаних, парфюмерно-косметичних та інших рідин; у вакуум-камері - герметичність.
2.5. Оформлює тверді парфуми, губні помади.
2.6. Клеїть етикетки на банки з консервами вручну.
2.7. Змащує антикорозійним мастилом поверхні жерстяних банок та кришок скляних банок вручну.
2.8. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.
2.9. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт."
если у вас такие приблизительные обязанности, то можно!