Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?

Подання звітності в електронному вигляді
Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

оляля писав:ну щодо попадання в владу - є резон: якщо неможеш подолати супротив - очоль його. знаєте, мені здається ми ітак багато робимо один для одного, консультуючи і допомагючи у вирішенні проблем. може я і песиміст, але зараз низи нічого не вирішують( тобто ще можуть, перефразовуючи Леніна) ми нічого і нікого не перешибемо, навіть якщо вийдемо на вулиці. наша зхброя - це мабуть знання все таки, впевненість і триматися разом, не сваритися.
Касаемо попадания во власть - лично я мараться не стану . Знаю отлично , какой это гадюшник , как он уродует людей . У меня много других интересных занятий . Да и покой дороже . #blush# #boast#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

даруйте, але ми це вже проходили: вийшли на вулицю І ЩО? щос змінилося? особисто для мене- я втратила віру у зміни. виходили підприємці, захисники мови, Тимошенко, Києва і що? що зміниться якщо вийдемо знову. я не знаю, що треба зробити, щоб відбулись зміни . І це страшно

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Королева в пальто писав:
оляля писав:ну щодо попадання в владу - є резон: якщо неможеш подолати супротив - очоль його. знаєте, мені здається ми ітак багато робимо один для одного, консультуючи і допомагючи у вирішенні проблем. може я і песиміст, але зараз низи нічого не вирішують( тобто ще можуть, перефразовуючи Леніна) ми нічого і нікого не перешибемо, навіть якщо вийдемо на вулиці. наша зхброя - це мабуть знання все таки, впевненість і триматися разом, не сваритися.
Касаемо попадания во власть - лично я мараться не стану . Знаю отлично , какой это гадюшник , как он уродует людей . У меня много других интересных занятий . Да и покой дороже . #blush# #boast#
владу треба любити і хотіти, не для мене теж

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав:даруйте, але ми це вже проходили: вийшли на вулицю І ЩО? щос змінилося? особисто для мене- я втратила віру у зміни. виходили підприємці, захисники мови, Тимошенко, Києва і що? що зміниться якщо вийдемо знову. я не знаю, що треба зробити, щоб відбулись зміни . І це страшно
Що я можу вам сказати ... то дійсно дуже лячно - втратити віру ... Але я нещодавно придбала книгу Стівена Кінга "Зона покриття" у чудовому українському перекладі (ось вам посилання в інтернеті http://lib.rus.ec/b/254677/read ) , і там є такі слова " ...Згорьовані думки Клая повернулися до Аліси — Аліси, яка втратила матір, Аліси, що знайшла спосіб бути хороброю, вклавши всі свої страхи в дитячий черевичок. Години за чотири після того, як вони вийшли з Ґейтена, пересуваючись трасою-156, Том гостинно запросив інший гурт нормальних приєднатися до них на майданчику для пікніка на узбіччі дороги. «Це вони, — сказав тоді один з чоловіків. — Ґейтенські головорізи». А інший послав Тома до дідька. І Аліса схопилася. Схопилася і крикнула їм услід...

«Крикнула, що ми хоча б щось зробили, — мовив Клай, дивлячись на вулицю, де збирався морок. — А потім спитала у них: «А ви? Що в біса зробили ви?»

Так покійна дівчина допомогла йому знайти відповідь. Крихітці Джонні не ставало краще. У Клая було два виходи: змиритися зі станом речей чи спробувати щось змінити, поки ще є час. За умови, що він ще є."
Ось вам і відповідь .

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

може я і не права, але ми всі, хто тут коментує, щось робимо: допомагаємо протистояти системі. Хоча б тим, що невідправляються звіти - ось так і так робіть. уявіть на секунду, що сайту нема і ви наодинці зі своєю проблемою. я сьогодні протупила - мені в секунду допомогли. ми вже сила.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав:може я і не права, але ми всі, хто тут коментує, щось робимо: допомагаємо протистояти системі. Хоча б тим, що невідправляються звіти - ось так і так робіть. уявіть на секунду, що сайту нема і ви наодинці зі своєю проблемою. я сьогодні протупила - мені в секунду допомогли. ми вже сила.
Я не наполягаю на своїй думці . Може , ви праві , а , може , я . І звісно ж ми з нашою взаємодопомогою в звісному сенсі - сила . Але чи не замало цього , ось у чому питання ... Сайт сайтом , але я особисто (та й ви , напевно ) ще до виникнення цього сайту хіба не були наодинці з проблемами ? Втім ...

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

отож б о були наодинці - зараз разом. І тоді у відповідь на Ваш пост хрестоматійне питання: ЧТО ДЕЛАТЬ?

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Вечірка писав:Нет, Бюгюльмэ как раз во вражеском лагере#laugh#
Во вражеском я лагере или с народом станет известно завтра, когда я пойду ножками сдавать додатки к Додатку8 #g_crazy# .
У нас же теперь комбинированная форма сдачи отчетности: сначала принудительно загоняют всех на электронную сдачу отчетов, а потом придумывают кучу поводов, чтобы не заросла народная тропа в эту Обитель Зла.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав:отож б о були наодинці - зараз разом. І тоді у відповідь на Ваш пост хрестоматійне питання: ЧТО ДЕЛАТЬ?
Ну как что делать ... Двигаться вперед ... Прогрессировать дальше и в том же направлении , но уже на другом качественном уровне ... Мне так капжется .

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

який саме якісний рівень? поясніть, будь ласка

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”