Так а які ще є варіанти? Ну якщо не на Львівську площу?Irina.dnp писав:Я теж не з Києва. Тому й хочу зрозуміти-Куди? Листи відправляти поштою для мене не варіант, а їхати треба знати точно куди.Бухгалтер1995 писав:Я не з Києва, для мене ДФС України знаходиться на Львівській площі. А як там у Вас в столиці - декілька офісів ДФС України?...
Блокировка регистрации НН/РК
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 185 разів
- Подякували: 158 разів
на Львовской пл.- ДФС Украины, но вы войдете только в хол, а дальне не пускают...у них там типа режимный объект...в холе окошко,туда отдаете письмо и все,ждете на кого распишут. Как-то так,замкнутый кругБухгалтер1995 писав:Так а які ще є варіанти? Ну якщо не на Львівську площу?Irina.dnp писав:Я теж не з Києва. Тому й хочу зрозуміти-Куди? Листи відправляти поштою для мене не варіант, а їхати треба знати точно куди.Бухгалтер1995 писав:Я не з Києва, для мене ДФС України знаходиться на Львівській площі. А як там у Вас в столиці - декілька офісів ДФС України?...
-
- Ученик
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 3 рази
Пришли сегодня ночью решения про ВІДМОВУ В РЕЄСТРАЦІЇ. По всем отправленным 12-ти налогоым с разными клиентами и разными ситуациями!!! Отправляла 10-го числа. Налоговые на перевозку, как своим транспортом, так и с привлечением других перевозчиков. Документы были поданы все-договоры аренды помещений, транспорта (нотариальные), все документы по закупке топлива, масла, запчастей, паспорта, удостоверения водителей, СМР, договоры и акты са клиентами..не ВСЕ, что можно было. Даже по налоговым, где мы выступили посредниками отказ!!!!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 119 разів
- Подякували: 286 разів
Слов нет(((alex_fp писав:Пришли сегодня ночью решения про ВІДМОВУ В РЕЄСТРАЦІЇ. По всем отправленным 12-ти налогоым с разными клиентами и разными ситуациями!!! Отправляла 10-го числа. Налоговые на перевозку, как своим транспортом, так и с привлечением других перевозчиков. Документы были поданы все-договоры аренды помещений, транспорта (нотариальные), все документы по закупке топлива, масла, запчастей, паспорта, удостоверения водителей, СМР, договоры и акты са клиентами..не ВСЕ, что можно было. Даже по налоговым, где мы выступили посредниками отказ!!!!
-
- Оракул
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 225 разів
Можете нести в свою налоговую (областную, там гда ваша рабочая группа находится), они передадут. Можете выслать 04053, м. Київ, Львівська пл., 8.Irina.dnp писав:Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?Бухгалтер1995 писав:Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)Irina.dnp писав: Оскарження куда подаете ?
-
- Высший разум
Ну і як це розуміти? Хоча при чому тут розум(((((((((( Вам не те що пам`ятник, Вам монумент потрібно ставити за таку кількість документів...............ЛюдмилаВас писав:Слов нет(((alex_fp писав:Пришли сегодня ночью решения про ВІДМОВУ В РЕЄСТРАЦІЇ. По всем отправленным 12-ти налогоым с разными клиентами и разными ситуациями!!! Отправляла 10-го числа. Налоговые на перевозку, как своим транспортом, так и с привлечением других перевозчиков. Документы были поданы все-договоры аренды помещений, транспорта (нотариальные), все документы по закупке топлива, масла, запчастей, паспорта, удостоверения водителей, СМР, договоры и акты са клиентами..не ВСЕ, что можно было. Даже по налоговым, где мы выступили посредниками отказ!!!!
-
- Высший разум
Мабуть краще вислати, хоч якийсь підтвердний документ з пошти буде...Natallia писав:Можете нести в свою налоговую (областную, там гда ваша рабочая группа находится), они передадут. Можете выслать 04053, м. Київ, Львівська пл., 8.Irina.dnp писав:Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?Бухгалтер1995 писав: Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
У мене: подавала все 7.07/ все відхелили.. подавала 10.07. знову.. і цілу неділю/ в медку висять чи відхилили(довбусь в ел. кабінеті 1-2 ПН за день, так все висне) Прийшло сьогодні Рішення від 17.07.17 (а прийшло 19.07), що можна реєструвати... 1 ПН з 50, наче УРА, але що далі?
Вона висить не зареєстрована, я в медку не можу її зареєструвать... /Що робити далі?
Вона висить не зареєстрована, я в медку не можу її зареєструвать... /Що робити далі?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 544 рази
- Подякували: 733 рази
Я несла на киев.на шолуденкоIrina.dnp писав:Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?Бухгалтер1995 писав:Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)Irina.dnp писав: Оскарження куда подаете ?