LyudMila76 писав:Дівчата, що порадите для кишківника для нормалізації мікрофлори, були і так проблеми , а тепер після антибіотиків взагалі жах (хілак-форте, біфіформ, лінекс - не допомагають), буду рада за допомогу#smile3#
У мене 2 роки тому після прийому антибіотиків був вперше в житті дисбактеріоз. Ніколи не думала, що це такий жах. Їсти могла тільки гречку, фрукти/овочі (навіть в супі) викликали таку революцію в животі, що булькання було чути в сусідньому кабінеті. Про інші симптоми дисбактеріозу я вже мовчу. В результаті мені допоміг тільки йогурт. Я маю домашню йогуртницю, вже років 7. Це вже третя модель, бо більше як 3 роки вони не служать. Незалежно від бренду, Moulinex, до речі, саме менше прослужила. Головне, щоб баночки були скляні. Йогурт я їла 3 рази в день за півгодини до їжі + пила Лінекс. Цілий місяць, кожен день. Потім півроку не могла дивитись не тільки на йогурти, а на йогуртницю теж. Але дисбактеріоз вилічила. Взагалі йогурти роблю мінімум раз в тиждень. Малий добавляє собі меду і на ніч їсть. З магазинними не порівняти. Дисбактеріоз якщо не вилічити, то може перейти в хронічну форму. У мене є подруга, яка більше одного яблука в день не може з"їсти, фреші пити вона теж не може, від капусти (любої) її пучить і т.д. і т.п.
До речі, пароварка у мене теж стоїть на шафі. Раз в тиждень готую в ній рис.