Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Бюгюльмэ писав:
Лапа писав:
Бюгюльмэ писав:Королева, позвольте Ваше ружьишко на пять сек...
И мне, но 5 сек мне не хватит#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
Да я не по людям стрелять, я чисто застрелиться...
О Господи! Не треба, краще їх!

Аллусик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 871 раз
Подякували: 670 разів

Повідомлення Аллусик »

Королева в пальто писав:
Бюгюльмэ писав:
Лапа писав: И мне, но 5 сек мне не хватит#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
Да я не по людям стрелять, я чисто застрелиться...
Вот так #rrul# ? И вы это называете "не стрелять по людям" ? #impossibl #swoon# Вот что , ребята , пулемета я вам не дам ... #agree#
Вот это дожились! Решения для выполнения НК другого нет-только #hunter# #tommy# #vinsent# #rrul#

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Аллусик писав:
Королева в пальто писав:
Бюгюльмэ писав: Да я не по людям стрелять, я чисто застрелиться...
Вот так #rrul# ? И вы это называете "не стрелять по людям" ? #impossibl #swoon# Вот что , ребята , пулемета я вам не дам ... #agree#
Вот это дожились! Решения для выполнения НК другого нет-только #hunter# #tommy# #vinsent# #rrul#
Да кстати... а кто звонил на горячую линию по ДПС с вопросом.. а что если указали номер и дату ГТД... так они теперь отвечают...ПОДАТКОВА НАКЛАДНА ЗАПОВНЕНА НЕ ВІРНО!!! І НЕ БУДЕ ВВАЖАТИСЯ ДІЙСНОЮ!!!! (пока только в телефонном режиме так говорят) так что вот так вот!!!!#g_crazy#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

даруйте, кохані, але правильно поставлене запитання - половина відповіді. У Миколаївської ДПІ запитали чи № ВМд є обов"язковим реквізитом. Так відпоавіла податкова і вона права. а от щодо відповіді гарячу ілнію - так було рз"яснення, що № ВМД вказуєт ьс я в рядку номенклатура. Одинм словом, гади вони і редиски. Я сьогодні збиралася реєструвати ПН з 28.08, тепер ще буду чекати. Скільки ж можна нас в тонусі тримати! Задовбали, ..............,........,...................!!!!!!!!!!!!!!!!!

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1723 рази
Подякували: 57 разів

Повідомлення zxcvbnm »

Так что же делать сегодня выписала налоговую накладную покупателям на импортный товар без ГТД наверное пока не буду налоговую накладную отдавать покупателям может ситуация за 15 дней прояснится?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

zxcvbnm писав:Так что же делать сегодня выписала налоговую накладную покупателям на импортный товар без ГТД наверное пока не буду налоговую накладную отдавать покупателям может ситуация за 15 дней прояснится?
#g_haha# #g_haha# #g_haha# я думаю навпаки, бо видали лист Клименка ( капєц, він уже класик, вже всі знають що то за лист!) - народ заспокоївся, почав ПН без ВМД писати. тут пробудилась Миколаївська ДПІ - і свій варіант видала і знов почало народ колотити. А ще гаряча лінія обізвалася (а коли їх дійсно треба було, у середу після чорного понеділка 13, то вони гарячу лінію відмініли) і свою версію висунула.за 15 днів ще знаєете скільки буде чергових по країні! Мені інколи здається, що навіть коли у них запитєш скільки буде 2*2 - то різні відповіді отримаєш, причому через 10 днів. Даруйте, це вже істеричне. Пішла пити барбовал....#g_hospita

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Dfcbkbcf »

оляля писав:
zxcvbnm писав:Так что же делать сегодня выписала налоговую накладную покупателям на импортный товар без ГТД наверное пока не буду налоговую накладную отдавать покупателям может ситуация за 15 дней прояснится?
#g_haha# #g_haha# #g_haha# я думаю навпаки, бо видали лист Клименка ( капєц, він уже класик, вже всі знають що то за лист!) - народ заспокоївся, почав ПН без ВМД писати. тут пробудилась Миколаївська ДПІ - і свій варіант видала і знов почало народ колотити. А ще гаряча лінія обізвалася (а коли їх дійсно треба було, у середу після чорного понеділка 13, то вони гарячу лінію відмініли) і свою версію висунула.за 15 днів ще знаєете скільки буде чергових по країні! Мені інколи здається, що навіть коли у них запитєш скільки буде 2*2 - то різні відповіді отримаєш, причому через 10 днів. Даруйте, це вже істеричне. Пішла пити барбовал....#g_hospita
скоро все сядем на корвалол... или перейдем на психически неадекватный смех...#g_crazy#
извините... я где-то что-то пропустила.. а Миколаївська ДПІ чим порадувала???

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

cometa писав:
Admin12 писав:Новый ответ дежурного по стране:

"Добрый день! Предприятие производит продажу импортного товара. В Налоговый кодекс Украины с 12.08.12г. внесены изменения, согласно которым номер и дата ГТД являются обязательными реквизитами. ГНС в своём письме указала, что до внесения изменений в форму налоговой накладной, данный реквизит не заполняется. Однако изменения в кодекс уже внесены и они действуют. Необходимо ли всё-таки при отгрузке импортного товара указывать номер и дату ГТД? Спасибо"

Державна податкова служба у Миколаївській області

04.09.2012
11:03:36 Доброго дня! Так, згідно із змінами внесеними Законом України від 05.07.12 №5083 зазначений реквізит з 12.08.12р. є обов’язковим.

#swoon#
Хоть бы в одну дудку дудели.

Зачем Клименко то письмо написал? Для кого? Когда же это все закончится?
ось цим

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

"Добрый день! Предприятие производит продажу импортного товара. В Налоговый кодекс Украины с 12.08.12г. внесены изменения, согласно которым номер и дата ГТД являются обязательными реквизитами. ГНС в своём письме указала, что до внесения изменений в форму налоговой накладной, данный реквизит не заполняется. Однако изменения в кодекс уже внесены и они действуют. Необходимо ли всё-таки при отгрузке импортного товара указывать номер и дату ГТД? Спасибо"

04.09.2012
11:03:36 Доброго дня! Так, згідно із змінами внесеними Законом України від 05.07.12 №5083 зазначений реквізит з 12.08.12р. є обов’язковим.

#swoon#
Вот этим самым и порадовала ...

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Dfcbkbcf »

Королева в пальто писав:

04.09.2012

#swoon#
Вот этим самым и порадовала ...
завтра другой ответ напишут... остается надеяться при проверке только на человеческий фактор!!! точная наука.. пипец...это тоже#g_crazy# истерическое...

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”