Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)

Продукти компанії 1С
Buh_Muh
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buh_Muh »

Wasdik писав:
Buh_Muh писав: 1.2.35.1 з доробками.
Тогда только смотреть нужно. Может из-за доработок.
Можливо через доробки. Інших варіантів немає?#sigh#

Wasdik
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 50 разів
Подякували: 240 разів

Повідомлення Wasdik »

Buh_Muh писав: Можливо через доробки. Інших варіантів немає?#sigh#
Если есть доработки, то нет смысла гадать на кофейной гуще. Посмотреть можно минут за 5-10 (примерно), а гадать можно весь день. Время жалко.

П.С.: если cf-ник сможете снять и сбросить, то могу посмотреть в чём причина. (ну или доступ дать).
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Buh_Muh »

Wasdik писав:
Buh_Muh писав: Можливо через доробки. Інших варіантів немає?#sigh#
Если есть доработки, то нет смысла гадать на кофейной гуще. Посмотреть можно минут за 5-10 (примерно), а гадать можно весь день. Время жалко.

П.С.: если cf-ник сможете снять и сбросить, то могу посмотреть в чём причина. (ну или доступ дать).
Спробую ще log користувача почистити. Можливо тимчасові файли дають збій. Під іншим користувачем вікно чудово спливає. Не потрібно дивитись базу. Дякую!#curtsey#

Wasdik
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Wasdik »

Buh_Muh писав: Спробую ще log користувача почистити. Можливо тимчасові файли дають збій. Під іншим користувачем вікно чудово спливає. Не потрібно дивитись базу. Дякую!#curtsey#
Так что ж Вы сразу не сказали, что у другого пользователя работает? Под другим пользователем на этом же компьютере или на другом?
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Buh_Muh »

Wasdik писав:
Buh_Muh писав: Спробую ще log користувача почистити. Можливо тимчасові файли дають збій. Під іншим користувачем вікно чудово спливає. Не потрібно дивитись базу. Дякую!#curtsey#
Так что ж Вы сразу не сказали, что у другого пользователя работает? Под другим пользователем на этом же компьютере или на другом?
Ви не запитували#smile3# Під іншим користувачем на тому ж комп'ютері.

Wasdik
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Wasdik »

Buh_Muh писав: Ви не запитували#smile3# Під іншим користувачем на тому ж комп'ютері.
А есть возможность с другого компьютера зайти под первым пользователем? Скорее всего или кеш нужно чистить (все настройки пользователя собьются), или что-то в программе написано такого, что мешает.

Buh_Muh
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Buh_Muh »

Wasdik писав:
Buh_Muh писав: Ви не запитували#smile3# Під іншим користувачем на тому ж комп'ютері.
А есть возможность с другого компьютера зайти под первым пользователем? Скорее всего или кеш нужно чистить (все настройки пользователя собьются), или что-то в программе написано такого, что мешает.
Так, є можливість. Спробую.

Valudser
Гений
Гений
Дякував (ла): 173 рази
Подякували: 134 рази

Повідомлення Valudser »

Я правильно понимаю- в текущем году индексацию 1с8 не правильно считает????

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Valudser писав:Я правильно понимаю- в текущем году индексацию 1с8 не правильно считает????
а документ "зміна параметрів розрахунку індексації за посадами" заповнили? я провела 31.12 після цього все рахується правильно

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Nadiy писав:
Valudser писав:Я правильно понимаю- в текущем году индексацию 1с8 не правильно считает????
а документ "зміна параметрів розрахунку індексації за посадами" заповнили? я провела 31.12 після цього все рахується правильно
Я такий документ провела 01.01.16. Але в мене поки що не було індексації, тому не знаю, чи вірно буде рахувати надалі.

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”