«Додаток 4 по Єдиному внеску для роботодавців»

Питання по ЄСВ
ириша555
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення ириша555 »

Бухгалтер1995 писав:
cemafor писав:подскажите, пожалуйста. а если ситуация обратная - на предприятии 1 совместитель и я его показала и в штатную и среднеучетную, как-то можно это исправить?
спасибо
І в мене така ж ситуація( З квітня по грудень 2016 р. включала сумісника у ці показники, також і в 1-ДФ... І ще одна помилка - чотири місяці не прописувала у дод. 6, що неповний робочий день( Як виправити? І які там штрафні санкції?
получается, что у всех сумісників в таб.6 должна стоять галочка "неповний робочий день"?

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

ириша555 писав:
Бухгалтер1995 писав:
cemafor писав:подскажите, пожалуйста. а если ситуация обратная - на предприятии 1 совместитель и я его показала и в штатную и среднеучетную, как-то можно это исправить?
спасибо
І в мене така ж ситуація( З квітня по грудень 2016 р. включала сумісника у ці показники, також і в 1-ДФ... І ще одна помилка - чотири місяці не прописувала у дод. 6, що неповний робочий день( Як виправити? І які там штрафні санкції?
получается, что у всех сумісників в таб.6 должна стоять галочка "неповний робочий день"?
если работают меньше 8 часов, то да

ириша555
ПрофиПрофи

Повідомлення ириша555 »

@Лиса писав:
ириша555 писав:
Бухгалтер1995 писав: І в мене така ж ситуація( З квітня по грудень 2016 р. включала сумісника у ці показники, також і в 1-ДФ... І ще одна помилка - чотири місяці не прописувала у дод. 6, що неповний робочий день( Як виправити? І які там штрафні санкції?
но ведь совместитель не может по результатам месяца иметь все дни полные робочие? Разве не так?

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення @Лиса »

ириша555 писав:
@Лиса писав:
ириша555 писав: получается, что у всех сумісників в таб.6 должна стоять галочка "неповний робочий день"?
но ведь совместитель не может по результатам месяца иметь все дни полные робочие? Разве не так?
а где это запрещается? я лично не встречала запрета, он может с труд. книжкой работать 2 часа в день, а без 8, может я конечно ошибаюсь поправте меня пожалуйста #blush#
правда было очень давно директор числился на 3 предприятиях и везде на 8 часов и никто ничего не перепроверял

ириша555
ПрофиПрофи

Повідомлення ириша555 »

.
@Лиса писав:
ириша555 писав:
@Лиса писав: если работают меньше 8 часов, то да
а где это запрещается? я лично не встречала запрета, он может с труд. книжкой работать 2 часа в день, а без 8, может я конечно ошибаюсь поправте меня пожалуйста #blush#
правда было очень давно директор числился на 3 предприятиях и везде на 8 часов и никто ничего не перепроверял
Ну,наверное,вы правы. 24 часа в сутках поделил на три предприятия, это его личное дело, когда он отдыхает. В бюджетной сфере такой совместитель бы не проскочил, а в частном бизнесе....кому какое дело#secret#

Marina@
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 84 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Marina@ »

Добрий вечір! Підскажіть як правильно заповнити сумістника в таб. 6? Я поставила галочку "ознака непов.робочого часу" , але всерівно мені висвічується помилка, щоб донарахувати до мін зарплати 3200,00(тип причини 13) , що робити? Підкажіть?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Marina@ писав:Добрий вечір! Підскажіть як правильно заповнити сумістника в таб. 6? Я поставила галочку "ознака непов.робочого часу" , але всерівно мені висвічується помилка, щоб донарахувати до мін зарплати 3200,00(тип причини 13) , що робити? Підкажіть?
А галка про "трудову книжку" ?

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення @Лиса »

Marina@ писав:Добрий вечір! Підскажіть як правильно заповнити сумістника в таб. 6? Я поставила галочку "ознака непов.робочого часу" , але всерівно мені висвічується помилка, щоб донарахувати до мін зарплати 3200,00(тип причини 13) , що робити? Підкажіть?
высвечивается не ошибка, а предупреждение зелененькой строкой, игнорируйте его, ставите галочку, что неполный день и никакой 13 строки делать не надо, все прекрасно принимается)))

мюсля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1025 разів
Подякували: 1019 разів

Повідомлення мюсля »

подскажите, как в отчете (таб.5) отразить смерть сотрудника? т.е. причина припин. труд.видносин?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

мюсля писав:подскажите, как в отчете (таб.5) отразить смерть сотрудника? т.е. причина припин. труд.видносин?
Поставте "Інша"...

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”