Бабушка писав:Nataska писав:Доброго вечора! Допоможіть!!!
Маю таку ситуацію.
Подавала спец деку за Червень. Мала по ній 60тис до сплати по іншим операціям. Сплатила на 3753: 30тис пішло на 3751, а 30тис повернулося на 2604. Так ці 30 тис і висіли у мене на 3751 аж до 31.01.2017р. і лише учора у системі щось зробили і вони списалися. З цим начеб-то все добре.
Але я подавала ще у липні Уточнюючу за Червень, уточняла ПК по зерновим. На суму моїх зобов1язань по ін операціям це ніяк не вплинуло. Однак у мене зобов'язання задвоїлися. Чому? У Уточнюючій в 6 стовбчику Різниця у мене стоять прочерки, а от у додатку 10 я залишила ті значення, що були у звітному додатку. Я зробила неправильно? Потрібно було у додатку 10 залишити ці рядки пустими?
Раніше я писала про цю проблему з уточненою декою , така ж ситуація була , зателефонувала в податкову ікспектору щоб поставила " до відома" цю уточнену що задвоїла нарахування і подала нову з додатком 10 в якому заповнила тільки різницю ,в податковій програма нараховує по додатку 10 а не по деці , так що прийшлось на ровному місці непросто , хоч за порядком заповнення все ми зробили правильно , но кому це потрібно недоїмка то в нас
Добре, що Ви звернули увагу на це в минулому році і змогли подати нову уточнену.
Зараз уже дод. 10 не уточниш.
Але щойно дзвонила у свою податкову, щоб розібратися. Адже це неіснуюча заборгованість. Сказали, що найближчим часом і заборгованість і пеню самі приберуть, працюють над програмним забезпеченням.
Нам потрібно не лише робити все згідно законодавства і згідно роз'яснень, а ще й вгадувати наперед як же програмне забезпечення у податковій це все зрозуміє. ЖАХ на рівному місці.
Цікаво, а як тепер мені бути з єдиним 4 групи. Адже у мене на 01.01.17 світиться заборгованість, хоч і неіснуюча#wall#