Доброго дня! Я просто подумала як би я поступила , я думаю по іншому як подавати уточнену 0110 по іншому не може бути , значить заповнювала б на цьому бланку різницю в показниках спецдекларації з урахуванням додатка10 ,так як в 2016 році нарахування було за додатком ,в 2017 році нарахування буде за податковою декдарацією , правда все донарахування піде в бюджетBuhKam писав:Доброго вечора!
Така ситуація - починаючи з вересня 2016 р. у 10 додатку р. 14 неправильно заповнювався (бухгалтер поставив помилково значення р.12 в р.14) - і так потягнулось до грудня. Хочемо виправити по порядку за всі місяці (так напевне буде правильно). Яким чином виправити додаток 10 і декларацію?
У роз'ясненні дфс пишуть: Зважаючи на те, що починаючи з 01.01.2017 р. скасовується дія спеціального режиму оподаткування сільгоспвиробників, уточнення показників податкових декларацій з ПДВ з позначками «0121» - «0123», здійснюється за формою уточнюючого розрахунку до декларації «0110».
Питання - як правильно заповнювати? адже у ці періоди здавалась декларація 0110 з нульовими показниками? Ну і як бути з 10 додатком?
ПС: В рай ДПІ розводять руками - щось добитись - від них нереально... таке враження що всі хто хоч в чомусь орієнтувався позвільнялись...
Спецрежим НДС с/х
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Вчора вже в ІКПП рознесли суми, які ми самостійно перераховували на 2604, дата рознесення 30.01.2017.
В електронному кабінеті на сторінці Стан розрахунків з бюджетом, назва податку: СУМИ ПДВ, ЩО ЗАЛИШАЮТЬСЯ У РОЗПОРЯДЖЕННI С/Г ПIДПР-ВА ЗГIДНО СТ.209 ПКУ
В електронному кабінеті на сторінці Стан розрахунків з бюджетом, назва податку: СУМИ ПДВ, ЩО ЗАЛИШАЮТЬСЯ У РОЗПОРЯДЖЕННI С/Г ПIДПР-ВА ЗГIДНО СТ.209 ПКУ
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Ви таки свого дочекались! Хай вам керівник премію випише, або на крайній випадок пошле в Дубай на відпочинокfgrubin писав:Вчора вже в ІКПП рознесли суми, які ми самостійно перераховували на 2604, дата рознесення 30.01.2017.

-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 10 разів
але реєстраційну суму в них немає змоги збільшити...fgrubin писав:Вчора вже в ІКПП рознесли суми, які ми самостійно перераховували на 2604, дата рознесення 30.01.2017.
Чи реєстраційну теж збільшили?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
На гарячій лінії сьогодні дали таку відповідь про залишки на 2604: гроші потрібно перерахувати на поточний рахунок і в подальшому цільового використання не потрібно, бо не діє вже ст. 209 ПКУ. Але доповнюють, що вони не знають механізму перерахування.
Мої пояснення, що механізм простий, я просто набираю платіжку і перераховую, їх вводить в ступор.

Мої пояснення, що механізм простий, я просто набираю платіжку і перераховую, їх вводить в ступор.

-
- Высший разум
Ось вам будуть дивіденди, буде вам і Дубайfgrubin писав:На гарячій лінії сьогодні дали таку відповідь про залишки на 2604: гроші потрібно перерахувати на поточний рахунок і в подальшому цільового використання не потрібно, бо не діє вже ст. 209 ПКУ. Але доповнюють, що вони не знають механізму перерахування.![]()
Мої пояснення, що механізм простий, я просто набираю платіжку і перераховую, їх вводить в ступор.![]()

-
- Высший разум
Колеги-спецрежимники! Розкажіть, як здаємо за січень загальну Декларацію з ПДВ і як "замітаємо" сліди з грудневої спецрежимної. Ніде не бачу роз’яснення, хіба після 20-го лютого з’явиться...