Спецрежим НДС с/х
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Вони ж наче й не повинні вже складатись та реєструватись.Kassy79 писав:Как-то поднимали тут вопрос по составлению расчетов корректировок к спецрежимным НН. На практике кто-то уже составлял? Как они нормально регистрируются?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 64 рази
Ну я так не вважаю. Рахую, що в п. 49 підрозд. 2 Перехідних положень ПК мова йде про РК, виписані до 1 січня 2017 р.fgrubin писав:Вони ж наче й не повинні вже складатись та реєструватись.Kassy79 писав:Как-то поднимали тут вопрос по составлению расчетов корректировок к спецрежимным НН. На практике кто-то уже составлял? Как они нормально регистрируются?
Мене ж цікавлять РК, виписані у 2017 році до спцрежимних ПН
От і цікавлюсь, на практиці хтось реєстрував вже такі РК??
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
Kassy79 писав:Ну я так не вважаю. Рахую, що в п. 49 підрозд. 2 Перехідних положень ПК мова йде про РК, виписані до 1 січня 2017 р.fgrubin писав:Вони ж наче й не повинні вже складатись та реєструватись.Kassy79 писав:Как-то поднимали тут вопрос по составлению расчетов корректировок к спецрежимным НН. На практике кто-то уже составлял? Как они нормально регистрируются?
Мене ж цікавлять РК, виписані у 2017 році до спцрежимних ПН
От і цікавлюсь, на практиці хтось реєстрував вже такі РК??
Так вже більше 300 штук зареєстровано. Все реєструється без проблем.
Добрийч день.Питання не зовсім по темі, проте відобразила я пайовиків в1 дф,звіт прийнято,через 2 дні прийшло повідомлення,що ІПН деяких людей закриті у звязку з повідомленням про смерть. Рахувати це як попередження...чи подавати уточнюючі.. Чи стикались ви з таким,Підкажіть будь ласка?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Моя думка: головне, що звіт прийнято. Квитанція 2 є, без зауважень?lana1*** писав:Добрийч день.Питання не зовсім по темі, проте відобразила я пайовиків в1 дф,звіт прийнято,через 2 дні прийшло повідомлення,що ІПН деяких людей закриті у звязку з повідомленням про смерть. Рахувати це як попередження...чи подавати уточнюючі.. Чи стикались ви з таким,Підкажіть будь ласка?
Якщо податкова буде наполягати, тоді можна й уточнення робити. А так - ніхто не постраждав, особливо бюджет.
Теж кількох мерших власників земельних часток (паїв) щороку включаю у ф. 1-ДФ. Досі повідомлень щодо них не було.