СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

Galina V писав:Пришла пожаловаться, сижу и думаю, плакать, рыдать , орать .....#g_cray2#
Последний день НДС, а у меня ситуэйшин. Есть две НН на руках, зарегины в марте, на НН распечатаны кв №1 о регистрации. НО, кидаю запрос, общий по всему реестру, приходит ответ- все НН подтвердились, штук наверно50, а эти две нет. Нет их в ЕРНН., а кв 1 есть. Поставщик говорит ничего не знаю, мы зарегили и все тут.Прям свое название подтверждают "БЕГЕМОТ", наверно пива набухались (они пивом торгуют) и морозят#aggr# Ну и что мне делать.???#cray# #cray#
По всем организациям выдает правильно, а по одной вот такое:
Станом на 13.04.2012 щодо платника податків

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛАКШМИ" наявна інформація:

«ПЕРЕБУВАЄ НА ОБЛІКУ В ОРГАНІ ДПС»
Хотя я точно знаю, что введенное ЕДРПОУ принадлежит совсем другой организации #g_cray2#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Можна я поплачуся!#cray# В понеділок здавати главбуху фінансову звітність з 1-ий квартал, а мене заставили писати Опис бізнесу. Розкриття інформаціїї про емітента. Написала розвиток підприємства з 1947 року , про перетворення , реорганізацію, пишу про організаційну структуру. Кадровика не має батька доглядає штатні розклади у неї, є у штаті інженер з оплати праці теж на дачі, юрист диплом захищає ,ніхто нічого не знає , одна я , як дурень завжди віддуваюся. То це пишу другий пункт, а їх ще є чотирнадцять . Вже третій день з роботи приходжу 0 23 год 30 хв. Не повірите іду до дому заточуюсь , на ходу очі закриваються від перевтоми. Пожалійте хоть Ви мене.#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Альона1 писав:Можна я поплачуся!#cray# В понеділок здавати главбуху фінансову звітність з 1-ий квартал, а мене заставили писати Опис бізнесу. Розкриття інформаціїї про емітента. Написала розвиток підприємства з 1947 року , про перетворення , реорганізацію, пишу про організаційну структуру. Кадровика не має батька доглядає штатні розклади у неї, є у штаті інженер з оплати праці теж на дачі, юрист диплом захищає ,ніхто нічого не знає , одна я , як дурень завжди віддуваюся. То це пишу другий пункт, а їх ще є чотирнадцять . Вже третій день з роботи приходжу 0 23 год 30 хв. Не повірите іду до дому заточуюсь , на ходу очі закриваються від перевтоми. Пожалійте хоть Ви мене.#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
Аленушка, #boast# #boast# #boast# #boast# #boast# #boast# #boast# #boast# #boast# #kiss# выше носик

*Людок*
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 137 разів
Подякували: 231 раз

Повідомлення *Людок* »

Альона1 писав:Можна я поплачуся!#cray# В понеділок здавати главбуху фінансову звітність з 1-ий квартал, а мене заставили писати Опис бізнесу. Розкриття інформаціїї про емітента. Написала розвиток підприємства з 1947 року , про перетворення , реорганізацію, пишу про організаційну структуру. Кадровика не має батька доглядає штатні розклади у неї, є у штаті інженер з оплати праці теж на дачі, юрист диплом захищає ,ніхто нічого не знає , одна я , як дурень завжди віддуваюся. То це пишу другий пункт, а їх ще є чотирнадцять . Вже третій день з роботи приходжу 0 23 год 30 хв. Не повірите іду до дому заточуюсь , на ходу очі закриваються від перевтоми. Пожалійте хоть Ви мене.#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
Бедьненькая вы наша!#kiss# А что реально больше некого подключить? разбить всем по 3 пункта

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

настає день, що здається зараз впаду, не можу більше... А потім раптом щось міняється і відкривається "друге", третє" дихання і ти бадьора(ззовні) берешся за нову роботу, завдання. головне - не почати себе жаліти, бо тоді "капєц"
а вас я жалію - дуже-ду-у-у-у-уже! #boast# #boast# #boast#

Романтика
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1353 рази
Подякували: 936 разів

Повідомлення Романтика »

Альона1, все пройдет, я вот весь вчерашний вечер потратила на то, чтобы найти возможность ФОП на ЕН сдавать в оренду свыше 300 кв.м. (ФОП хотел заключить договор, ФОП он же мой директор), а сегодня оказалось, что ему нужна была просто информация для общих сведений, а сдавать он пока ничего не собирается. Сижу на работе одна и думаю, а не пора ли менять работу, но искать новую страшно, вот так сижу и жалею себя что жизнь проходит, занимаясь тем, что никому не нужно, и за что никто и спасибо искреннего не скажет

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

я тоже плачу, но стараюсь не жалеть себя, а то просто разревусь, сейчас в банк еду, потом к клиентам нужно заехать, работы куча, хорошо хоть ндс вчера сдала, баланс еще и не начинала#g_cray2# Но еще вернусь к вам сегодня#kiss#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Немає нікого. В приміщенні охоронець і начальник виробничого відділу, то я в нього деяку інформацію в папочках познаходила, головного інженера , щось запитала він за доручення і хода звідси, заступник в БТІ втік, Директор на правлінні у Львові, то тут хто в ліс , хто в біс. #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Viktoriia
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 243 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення Viktoriia »

Сочувствую и возмущаюсь, сели девочке на голову и ножки свесили.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Альона1 писав:Немає нікого. В приміщенні охоронець і начальник виробничого відділу, то я в нього деяку інформацію в папочках познаходила, головного інженера , щось запитала він за доручення і хода звідси, заступник в БТІ втік, Директор на правлінні у Львові, то тут хто в ліс , хто в біс. #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
Бедненький....#g_cray2# вот паразиты, укатали савраску.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”