Может вы в курсе, появится ли фин. отчет в опз?opz писав:В ОПЗ нет фин.отчета, воспользуйтесь FreeZvit-ом, там точно есть.Мария**** писав:Добрый вечер. Установила версию 1.36.7.0 и вижу, что фин отчет для малых предприятий - отменены . Или я новую не замечаю или их отменили??? Вопрос глупый, но прошу помощи. В ОПЗ есть фин.отчет для малых предприятий?
Вопрос по ОПЗ
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2127 разів
- Подякували: 5237 разів
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 914 разів
Якобы у программистов все готово, но руководство не дает соответствующей команды.Тюша писав:Может вы в курсе, появится ли фин. отчет в опз?opz писав:В ОПЗ нет фин.отчета, воспользуйтесь FreeZvit-ом, там точно есть.Мария**** писав:Добрый вечер. Установила версию 1.36.7.0 и вижу, что фин отчет для малых предприятий - отменены . Или я новую не замечаю или их отменили??? Вопрос глупый, но прошу помощи. В ОПЗ есть фин.отчет для малых предприятий?
-
Capitoshechka
- Высший разум

- Дякував (ла): 74 рази
- Подякували: 570 разів
Ви, мабуть, мали на увазі форму 1-м, 2-м (Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва)? Якщо так, то в ОПЗ можете його навіть не шукати. Цей звіт відноситься до так званої категорії "ЄДИНЕ ВІКНО" і має код S0110011. Літера S в коді бланку вказує на те, що дана форма подається до органів статистики. А в програмі ОПЗ немає стат-звітності. Але перш, ніж потрапити до статистики, цей звіт падає до податкової. А вже потім податкова перекида його на статистику. Раніше подавалися 2 таких звіти - один з кодом J, а інший з кодом S. І бухгалтерам доводилося робити одну й ту саму роботу двічі, оскільки звіти мали різне кодування. Але вже роки з два, як подається одна єдина форма. Саме тому й назвали "ЄДИНЕ ВІКНО", бо один звіт одночасно подається в два органиТюша писав:Может вы в курсе, появится ли фин. отчет в опз?opz писав:В ОПЗ нет фин.отчета, воспользуйтесь FreeZvit-ом, там точно есть.Мария**** писав:Добрый вечер. Установила версию 1.36.7.0 и вижу, что фин отчет для малых предприятий - отменены . Или я новую не замечаю или их отменили??? Вопрос глупый, но прошу помощи. В ОПЗ есть фин.отчет для малых предприятий?
Дану форму ви можете знайти в програмі
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14231 раз
- Подякували: 28060 разів
Нашёл-таки:
До уваги розробників та користувачів програмних забезпечень по підготовці та поданню звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування!
До уваги розробників та користувачів програмних забезпечень по підготовці та поданню звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування!
А в ОПЗ, кстати, предусмотрена возможность сохранения Додатка 4 по ЕСВ как "новий звитний", в отличие от, например, Медка, который "автоматом" правильно сохраняет новую копию отчётаУ разі подання платниками єдиного внеску Звітів з позначками «початкова», «ліквідаційна», «призначення пенсії» позиція 23 в назві XML-документа, яка містить ознаку стану документа (значення елемента C_DOC_STAN) заповнюється фіксованим значенням 1 - звітний документ.
У разі повторного подання таких Звітів до граничного терміну подання позиція 23 в назві XML-документа заповнюється фіксованим значенням 2 - новий звітний документ.

-
dn
- Знаток
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 11 разів
Тоже не действительна. Тоже москали?Capitoshechka писав:Ви, мабуть, мали на увазі форму 1-м, 2-м (Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва)? Якщо так, то в ОПЗ можете його навіть не шукати. Цей звіт відноситься до так званої категорії "ЄДИНЕ ВІКНО" і має код S0110011. Літера S в коді бланку вказує на те, що дана форма подається до органів статистики. А в програмі ОПЗ немає стат-звітності. Але перш, ніж потрапити до статистики, цей звіт падає до податкової. А вже потім податкова перекида його на статистику. Раніше подавалися 2 таких звіти - один з кодом J, а інший з кодом S. І бухгалтерам доводилося робити одну й ту саму роботу двічі, оскільки звіти мали різне кодування. Але вже роки з два, як подається одна єдина форма. Саме тому й назвали "ЄДИНЕ ВІКНО", бо один звіт одночасно подається в два органиТюша писав:Может вы в курсе, появится ли фин. отчет в опз?opz писав: В ОПЗ нет фин.отчета, воспользуйтесь FreeZvit-ом, там точно есть.
-
Capitoshechka
- Высший разум

Не зрозумів суті питання... Що означає "НЄДЄЙСТВІТЄЛЬНА"?dn писав:Тоже не действительна. Тоже москали?
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Capitoshechka писав:Не зрозумів суті питання... Що означає "НЄДЄЙСТВІТЄЛЬНА"?dn писав:Тоже не действительна. Тоже москали?
-
Capitoshechka
- Высший разум

Розумний, да?Popen писав:Capitoshechka писав:Не зрозумів суті питання... Що означає "НЄДЄЙСТВІТЄЛЬНА"?dn писав:Тоже не действительна. Тоже москали?
Тоді питання для тих, хто на бронепотязі: що саме малося на увазі під "НЄДЄЙСТВІТЄЛЬНИМ"?
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2127 разів
- Подякували: 5237 разів
Почему не искать. В прошлом году он был в опз. У меня есть пустая фирма по которой я сдаю "0" прибыль и баланс уже не первый год. Сдаю в бумажном виде с флешкой в ДФС. Поэтому и интересуюсь фин.отчетом в опз. А вы говорите о сдаче в эл. виде . Это разные вещи.Capitoshechka писав:Ви, мабуть, мали на увазі форму 1-м, 2-м (Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва)? Якщо так, то в ОПЗ можете його навіть не шукати. Цей звіт відноситься до так званої категорії "ЄДИНЕ ВІКНО" і має код S0110011. Літера S в коді бланку вказує на те, що дана форма подається до органів статистики. А в програмі ОПЗ немає стат-звітності. Але перш, ніж потрапити до статистики, цей звіт падає до податкової. А вже потім податкова перекида його на статистику. Раніше подавалися 2 таких звіти - один з кодом J, а інший з кодом S. І бухгалтерам доводилося робити одну й ту саму роботу двічі, оскільки звіти мали різне кодування. Але вже роки з два, як подається одна єдина форма. Саме тому й назвали "ЄДИНЕ ВІКНО", бо один звіт одночасно подається в два органиТюша писав:Может вы в курсе, появится ли фин. отчет в опз?opz писав: В ОПЗ нет фин.отчета, воспользуйтесь FreeZvit-ом, там точно есть.
-
Capitoshechka
- Высший разум

Скажіть, будь ласка, а що ви записуєте на флешку? Хіба не електронний варіант даного звіту (xml-файлик)? Електронний...Різниця тільки в тому, що цей електронний варіант звіту НЕ ПІДПИСАНИЙ електронними ключами. А що потім податкова робить зі звітом, який ви на флешці їм принесли? Правильно - вони його втягують в свою програму. Тільки от проблемка... Ті варіанти звітів, що в ОПЗ (з кодом J) вже НЕЧИННІ. Тому, яким би способом ви цей звіт їм не здали - на флешці, чи за допомогою ЕЦП - програма в податковій цей звіт не прийме, оскільки він НЕ-ЧИН-НИЙ!!!Тюша писав:Почему не искать. В прошлом году он был в опз. У меня есть пустая фирма по которой я сдаю "0" прибыль и баланс уже не первый год. Сдаю в бумажном виде с флешкой в ДФС. Поэтому и интересуюсь фин.отчетом в опз. А вы говорите о сдаче в эл. виде . Это разные вещи.
ПИТАННЯ ЩЕ Є?