А навіщо ви їх включаєте? ))voko писав: Теж кількох мерших власників земельних часток (паїв) щороку включаю у ф. 1-ДФ. Досі повідомлень щодо них не було.
Спецрежим НДС с/х
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
lana1*** писав:Добрийч день.Питання не зовсім по темі, проте відобразила я пайовиків в1 дф,звіт прийнято,через 2 дні прийшло повідомлення,що ІПН деяких людей закриті у звязку з повідомленням про смерть. Рахувати це як попередження...чи подавати уточнюючі.. Чи стикались ви з таким,Підкажіть будь ласка?
Я перевіряю відомості по виплаті хто отримав оренду ? Орендодавець до його смерті чи спадкоємець ? якщо виявляю що спадкоємець подаю уточнений так як в звіті порушення не відображення а отримання доходу спадкоємцем ....
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 182 рази
Ця "помилка " під шифром 77 .Стикався з таким не раз , Нові звітні .чи уточнюючі подавати не потрібно.Штрафу не буде.lana1*** писав:Добрийч день.Питання не зовсім по темі, проте відобразила я пайовиків в1 дф,звіт прийнято,через 2 дні прийшло повідомлення,що ІПН деяких людей закриті у звязку з повідомленням про смерть. Рахувати це як попередження...чи подавати уточнюючі.. Чи стикались ви з таким,Підкажіть будь ласка?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Буває, я навіть не знаю, хто вже вмер. Потенційні спадкоємці можуть роками оформляти спадщину. Або не оформляти. Керівник господарства орендну плату проводить за зверненням таких спадкоємців зерном або грошима у довільний час, може навіть через рік. Я теж викручуюсь, як можуKassy79 писав:А навіщо ви їх включаєте? ))voko писав: Теж кількох мерших власників земельних часток (паїв) щороку включаю у ф. 1-ДФ. Досі повідомлень щодо них не було.

-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 43 рази
Та сама історія, деякі горе-спадкоємці не оформлюють спадщину роками,voko писав:Буває, я навіть не знаю, хто вже вмер. Потенційні спадкоємці можуть роками оформляти спадщину. Або не оформляти. Керівник господарства орендну плату проводить за зверненням таких спадкоємців зерном або грошима у довільний час, може навіть через рік. Я теж викручуюсь, як можуKassy79 писав:А навіщо ви їх включаєте? ))voko писав: Теж кількох мерших власників земельних часток (паїв) щороку включаю у ф. 1-ДФ. Досі повідомлень щодо них не було.
Моя логіка - договір оренди - існує, мій обов'язок нарахувати орендну плату. Якщо нарахований дохід - необхідно утримати ПДФО, якщо ПДФО утримано - його необхідно сплатити. В 1 ДФ показую Нараховано дохід, там де виплата сталю Нуль, Утримано по сплачено ПДФО. Коли нарешті зявляються спадкоємці -відображаю в 1ДФ виплачений доход з ознакою 127. Якщо приходе вибраковка по 1ДФ, пишу лист пояснення, що пайщик помер, спадкоємців не знаємо, не можемо знайти, дохід нараховано та не виплачено, податок утриманота сплачено. (саме головне для фіскалів - щоб бюджет отримав гроші)
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
А чому ознака доходу 127, а не 106?Ksena_K писав:Та сама історія, деякі горе-спадкоємці не оформлюють спадщину роками,voko писав:Буває, я навіть не знаю, хто вже вмер. Потенційні спадкоємці можуть роками оформляти спадщину. Або не оформляти. Керівник господарства орендну плату проводить за зверненням таких спадкоємців зерном або грошима у довільний час, може навіть через рік. Я теж викручуюсь, як можуKassy79 писав: А навіщо ви їх включаєте? ))
Моя логіка - договір оренди - існує, мій обов'язок нарахувати орендну плату. Якщо нарахований дохід - необхідно утримати ПДФО, якщо ПДФО утримано - його необхідно сплатити. В 1 ДФ показую Нараховано дохід, там де виплата сталю Нуль, Утримано по сплачено ПДФО. Коли нарешті зявляються спадкоємці -відображаю в 1ДФ виплачений доход з ознакою 127. Якщо приходе вибраковка по 1ДФ, пишу лист пояснення, що пайщик помер, спадкоємців не знаємо, не можемо знайти, дохід нараховано та не виплачено, податок утриманота сплачено. (саме головне для фіскалів - щоб бюджет отримав гроші)
-
- Гений
- Дякував (ла): 218 разів
- Подякували: 139 разів
Подскажите, пожалуйста, сельхозники, если мы нанимаем комбайн для уборки своей продукции и заправляем его своим дизтопливом, являемся ли мы плательщиками акцизного налога? Что-то об этом в 2016 году говорилось, я не могу найти.
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Коротко по памяті : якщо оренда комбайна то ні , якщо послуги то да, так як заправляємо транспорт який ніяким боком не відноситься до господарства так вважає податковаТатьяна Т. писав:Подскажите, пожалуйста, сельхозники, если мы нанимаем комбайн для уборки своей продукции и заправляем его своим дизтопливом, являемся ли мы плательщиками акцизного налога? Что-то об этом в 2016 году говорилось, я не могу найти.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 182 рази
Щоб стати цим платником потрібно було зареєструватись минулого року .тепер цей платіж відмінено. Щоб не нарватись на штраф варто переписати договір.на оренду комбаайна ,або списати солярку на інші обєкти.Татьяна Т. писав:Подскажите, пожалуйста, сельхозники, если мы нанимаем комбайн для уборки своей продукции и заправляем его своим дизтопливом, являемся ли мы плательщиками акцизного налога? Что-то об этом в 2016 году говорилось, я не могу найти.