Nadiy писав:
У графі 2 такої накладної «Номенклатура товарів/послуг постачальника (продавця)» зазначається «перевищення ціни придбання над фактичною ціною постачання товарів/послуг, указаних в податковій накладній № _______» (зазначається порядковий номер податкової накладної, складеної на суму постачання цих товарів/послуг, визначену виходячи з їх фактичної ціни (договірної вартості)).
в 1с така накладна створюється автоматично, якщо на закладці "додатково" поставити галочку "продаж нижче звичайної ціни..."
поставила галочку НН сформировалась дополнительная, но как в нее можно внеси данные именно сумму которую доначисляю, нажимаю ее открыть открывается только основная и исправить в этой дополнительной НН с типом причины 15 ничего не могу, она просто пустая
у меня аналогичная ситуация, подскажите в 1С 8.2 может нужно еще какие то действия произвести?
в НН по одной из позиций себестоимость ниже на 2,94, кол-во 60, сумма 176,40 на которую нужно доначислить НДС
після того як поставили галочку "продаж нижче....." в табличній частині товари появиться графа -сума перевищення- сума пдв перевищення
Підкажіть будьласка що пишемо в податковій накладній за щоденними підсумками (тип причини 11)?
Так як раніше: товари в асортименті (без коду УКТЗЕД) чи розписуємо весь товар?
volodya1122 писав:Підкажіть будьласка що пишемо в податковій накладній за щоденними підсумками (тип причини 11)?
Так як раніше: товари в асортименті (без коду УКТЗЕД) чи розписуємо весь товар?
По новым правилам расписывать по товару и коду, но Вы пишите себе,пожаловаться на Вас никто не сможет( кроме Вас самих),дод.8 не подаст,до 1 июля за отсутствие кода не штрауют( он не правильный т.к его нет),но это Вы решаете для себя. #dance#
Подскажите нужно зарегистрировать НН на послуги пов'язані з перевезенням вантажу (плюс отдельно строка виногорода). Нужно ли указывать код УКТ ЗЕД?
Или информация ниже к моему случаю не относится?
Оскільки діюча форма податкової накладної не містить окремого поля для відображення коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, до внесення відповідних змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення при складанні податкової накладної код послуги тимчасово не зазначається.
Відсутність коду послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг в податковій накладній, дата складання якої припадає на період з 1 січня 2017 року до дати набрання чинності відповідних змін до форми податкової накладної не визначається як помилка, допущена при складанні такої податкової накладної.
julia.shundiak1992 писав:Подскажите нужно зарегистрировать НН на послуги пов'язані з перевезенням вантажу (плюс отдельно строка виногорода). Нужно ли указывать код УКТ ЗЕД?
А "винагорода" у вас товар чи послуга? Якщо товар то думаю що в довіднику УКТЗЕТ ви його незнайдете.
julia.shundiak1992 писав:Подскажите нужно зарегистрировать НН на послуги пов'язані з перевезенням вантажу (плюс отдельно строка виногорода). Нужно ли указывать код УКТ ЗЕД?
А "винагорода" у вас товар чи послуга? Якщо товар то думаю що в довіднику УКТЗЕТ ви його незнайдете.
тоже послуга. (процент от услуги связанной с перевозкой груза.)
Я так і зрозумів. Просто намагався підштовхнути вас на правильну відповідь
все без кода, я только что зарегила 10 штук без кода, налоговая приняла а вот контрагенты пока не спешат