Квартальная декларация в 2013 году

Декларація, уточнення, виправлення помилок.
fkkf
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення fkkf »

Звонила в Киев ЗП не заполнять.Предприятие доход за 2012г больше 10млн. сработало в 1 квартале 2013г в убыток.Декларация с убытками за 1 квартал 2013г сдана еще 26.04.2013г. А налоговая все нервы выматала по поводу уплаты аванса по прибыли за апрель 2013г.. Значить и платить нечего.А налоговая настаивает на уплате будут штрафы и недоимка!!!!! Задала вопрос по тел. 0 800 501 007 платить за апрель или нет если сдана декларация с убытками.Ответ- на це питання відповіді не має.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Ми не ризикнули здавати збиткову. Сказали, що 100% перевірка+ виклик на килим до начальника податкової. Ми порахували в що нам потенційно обійдеться перевірка ( при теперішній практиці по штрафах) і вирішили платити аванси. За рік вийдемо приблизно на цю ж суму по податку на прибуток.

Зайка
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Зайка »

А хто стикався з ситуацією, коли підприємство куплене? ТзОВ було зареєстроване в вересні 2012 р., про декларацію за 2012 рік я нічого незнаю, в березні 2013 р. ми його купили... діяльності ще не ведемо. як поступити мені??? чи потрібно здавати пусту декларацію за 1-ший квартал??? а може мені ще й треба платити авансові внески на основі декл. за 2012 рік??? чи це вже мене не стосується , що було перед тим як ми перекупили ТзОВ??? Підкажіть будь-ласка?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Agatha писав:Ми не ризикнули здавати збиткову. Сказали, що 100% перевірка+ виклик на килим до начальника податкової. Ми порахували в що нам потенційно обійдеться перевірка ( при теперішній практиці по штрафах) і вирішили платити аванси. За рік вийдемо приблизно на цю ж суму по податку на прибуток.
Аналогічна ситуація у мене. Залякування прямі, нічого не бояться , телефони ж їхня служба прослуховує і їм це позволено. я їм кажу, що ви порушуєте ЗАКОН, ну іщо їм Київ сказав і дозволив порушувати ЗАКОН. Ось так.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Helga_R писав:У Рівному консультація ДПІ також радить - не подавати.#clamping#
Я б це Рівне підвісила б за шкірку до речі , у рівненській області міняють обласного керівника, толи еще будет.

ІринаД
Гений
Гений
Дякував (ла): 169 разів
Подякували: 130 разів

Повідомлення ІринаД »

reo2 писав:Уважаемые коллеги, проконсультируйте пож. вот по такому вопросу. Обороты за 2012 год перевалили 10 млн, была прибыль, соответственно платим авансы, по итогам 1 квартала убыток. Принято решение однозначно сдавать декларацию с убытком и начиная с апреля авансы больше не платить. Как Вы думаете надо ли в таком случае заполнять додаток ЗП п.13.7 "Сума сплаченого авансового внеску з податку на прибуток відповідно до пункту 57.1 статті 57 глави 4 розділу II та абзацу другого пункту 2 підрозділу 4 розділу XX Податкового кодексу України", соответственно стр.13 Декларации и стр.16 будет с "-", как-то это необычно...?

Такая же ситуация была у моей подруги-коллеги...она сдала без заполнения додатка ЗП.На след.день позвонила инспектор по прибыли и сказала сдать звитну нову з додатком ЗП. Иначе придется платить аванс за апрель....
Так что думаю Вам нужно перезвонить своему инспектору.

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Зайка писав:А хто стикався з ситуацією, коли підприємство куплене? ТзОВ було зареєстроване в вересні 2012 р., про декларацію за 2012 рік я нічого незнаю, в березні 2013 р. ми його купили... діяльності ще не ведемо. як поступити мені??? чи потрібно здавати пусту декларацію за 1-ший квартал??? а може мені ще й треба платити авансові внески на основі декл. за 2012 рік??? чи це вже мене не стосується , що було перед тим як ми перекупили ТзОВ??? Підкажіть будь-ласка?
Зайка - Вы точно Зайка...
к большому сожалению - у бухгалтера нет такого, что его бы не касалось, и хоть это было до Вас.
Может Вам и нужно платить авансы - нужно смотреть исходя из сданной деки за 2012год
и перекупка ТОВ Вас не спасает - разбирайтесь с тем , что купили - вряд ли Вы купили нулевую фирму....
Скорее всего и в балансе цифры есть, да и судя из орг.-правовой формы ТОВ - уставный фонд обязателен.

mata xari
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення mata xari »

Читаю тему по налогу на прибыль в 1-ом кв.2013г., и голова идёт кругом#wall# . У меня ТОВ доход меньше 10лимонов, декларацию подготовила, распечатала, вот сижу думаю прикинуться дурой и сдать, или дождаться 7 мая позвонить инспектору, и поверить её словам и не сдать? Подскажите, что делать, умоляю

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

mata xari писав:Читаю тему по налогу на прибыль в 1-ом кв.2013г., и голова идёт кругом#wall# . У меня ТОВ доход меньше 10лимонов, декларацию подготовила, распечатала, вот сижу думаю прикинуться дурой и сдать, или дождаться 7 мая позвонить инспектору, и поверить её словам и не сдать? Подскажите, что делать, умоляю
- не сдавать за квартал. Только за год. Поверьте, что настал праздник - и нет квартальной деки....
Зато "хвосты" у нас повырастают - если для себя не будем делать квартальные, - потом за год тяжело все свести....
Но в налоговую - Вам только годовую.
Можете звонить к инспектору, можете на горячую линию - ответ будет такой же...

maxxamara
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення maxxamara »

подскажите, пред-е зарегистрировано в декабре 12года (сдала пустую дек-ю), в 13 году внесен только УФ (больше движений не было). Никакие авансы платить не надо, правильно?

Відповісти

Повернутись до “Звітність з податку на прибуток”