Заробітна плата
Здраствуйте! Подскажите пожалуйста как правильно удержать ЕСВ и НДФЛ с зарплаты, что составляет 114 грн. Это начисленная зарплата за 4 дня работнику в мае, который был принят на работу 28 мая ...есть право на НСЛ, но я начинающий не знаю как это правильно сделать!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1353 рази
- Подякували: 936 разів
Удерживаете ЕСВ, если на предидущем месте работы в мае НСЛ не применялась, то НДФЛ будет равен "0"NATALO4KA писав:Здраствуйте! Подскажите пожалуйста как правильно удержать ЕСВ и НДФЛ с зарплаты, что составляет 114 грн. Это начисленная зарплата за 4 дня работнику в мае, который был принят на работу 28 мая ...есть право на НСЛ, но я начинающий не знаю как это правильно сделать!!
#g_cray2# Влаштувалась на роботу бухгалтером у ФОП на загальній системі оподаткування. Перший раз в житті нараховую заробітну плату, нарахувала в 1 -С:
Оклад -1200, прийнятий на роботу 15.06.12 року.
Заробітна плата, яку отримає працівник на руки - 491,64 грн.,
до ПФУ з працівника - 21,60 грн.; з ФОП - 220,56 грн. (разом 242,16 грн.),
ПДФО - 86,76 грн.
ВСЬОГО: 820,56.
Як нараховується, я зрозуміла, а ЩО робити далі, я не знаю, як правильно здійснити всі виплати?!!!((( Як і куди, і коли слатити ЄСВ, ПДФО, до якого числа якщо за червень потрібно видавати заробітну плату!!! #help#
Оклад -1200, прийнятий на роботу 15.06.12 року.
Заробітна плата, яку отримає працівник на руки - 491,64 грн.,
до ПФУ з працівника - 21,60 грн.; з ФОП - 220,56 грн. (разом 242,16 грн.),
ПДФО - 86,76 грн.
ВСЬОГО: 820,56.
Як нараховується, я зрозуміла, а ЩО робити далі, я не знаю, як правильно здійснити всі виплати?!!!((( Як і куди, і коли слатити ЄСВ, ПДФО, до якого числа якщо за червень потрібно видавати заробітну плату!!! #help#
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 197 разів
Не нервничайте, сейчас разберемся. За сколько рабочих дней Вы считаете з/плату?Налоговой льготой сотрудник пользуется?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Зарплата выплачивается 2 раза в месяц - аванс в конце м-ца и зарплата в начале м-ца. интервал между выплатами не должен превышать 16 дней. (Это на будущие месяца). Налоги на зарплату перечисляются в день выплаты (или раньше, но НЕ ПОЗЖЕ). Если по каким-то причинам не выплатили зарплату, налоги нужно перечислить не позже 20-го числа следующего м-ца. ЕСВ перечислять по реквизитам, указанным в справке с ПФ, которую должны были дать при регистрации ФЛП в пенсионном. Реквизиты для перечисления НДФЛ возьмите в налоговой.
за 9 роб. дней получається))) но мне кажеться расчет правильный, я не знаю куда и как платить налоги
-
- Гений
- Дякував (ла): 419 разів
- Подякували: 916 разів
-1200 ділите на 19(робочі дні в червні при8годинах =+2 вихідних ) множите на кількість відпрацьованих днів=зарплата за червень.
-3,6% -утримання в ПФ
-ПДФО (зарплата-536,50(пільга,якщо написано заяву на застосування соцпільги)-3.6%)х15%
- %в ПФ згідно класу ризику(в повідомленні з ПФ ,там і реквізити) Уважно не переплутайте рахунки нарахувань і утримань
Реквізити ПДФО в податковій або друзів-бухів
В неті знайдіть розрахунок робочого часу на 2012 для подальших розрахунків
Заведіть правило : всі суми податків сплатити в першу видачу -15 числа ,а другу видачу зробіть -в останій день місяця.Так ви спростите заповнення звіту в ПФ
-3,6% -утримання в ПФ
-ПДФО (зарплата-536,50(пільга,якщо написано заяву на застосування соцпільги)-3.6%)х15%
- %в ПФ згідно класу ризику(в повідомленні з ПФ ,там і реквізити) Уважно не переплутайте рахунки нарахувань і утримань
Реквізити ПДФО в податковій або друзів-бухів
В неті знайдіть розрахунок робочого часу на 2012 для подальших розрахунків
Заведіть правило : всі суми податків сплатити в першу видачу -15 числа ,а другу видачу зробіть -в останій день місяця.Так ви спростите заповнення звіту в ПФ
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
пошукайте тут, ми всі ці питання обговорювали дуже докладно, думаю знайдете багато цікавого
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 437 разів
Напишите из какого вы города и района города - если сможем- реквизитами - поможемHolbutawa писав:за 9 роб. дней получається))) но мне кажеться расчет правильный, я не знаю куда и как платить налоги