счет 6441/ 6442

Продукти компанії 1С
ЗаИр
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 124 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення ЗаИр »

Бюгюльмэ писав:КАТЕГОРИЧЕСКИ не рекомендую перепроводить документы, созданные до 01.04.2011.
Совершенно уместно у Вас стоит эта дата запрета редактирования.

я решила попробовать перепровести по этому поставщику именно, и открыла скопированную базу, чтоб если наворочу деол, то вернусть к тому что и имела

всё равно осталась сумма, хоть и уменьшилась после перепроведения(#wall#

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Я в таких случаях (обычно после проверки, но датой во время проверки) списываю на 949 сч., больше приткнуть некуда. Хотя это как бы не совсем правильно, но накапливаются левые суммы, которые просто раздражают

ЗаИр
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 124 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення ЗаИр »

ar4ik писав:Я в таких случаях (обычно после проверки, но датой во время проверки) списываю на 949 сч., больше приткнуть некуда. Хотя это как бы не совсем правильно, но накапливаются левые суммы, которые просто раздражают
вот вот) меня они тоже так раздражают#g_crazy#

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Вечер добрый#curtsey#
Коллеги, очень нужен совет:
что бы не сдавать минусовые деки по НДС, я не отображаю НК. Я в 1с помечаю их на удаление. Естественно у меня зависает счет 644. Я вот теперь запуталась, что мне делать? Отображать это в деке как операции не связаны с хоз.деятельностью и нормально закрывать сч.644, я просто боюсь, что этот НК мне может понадобится...хотя наверное врядли... Как посоветуете делать? Минусовую деку - сдавать однозначно не буду.
Я просто думаю, это же и баланс неправильный будет...
Буду благодарна за любые советы#gimfive#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Думаю, податкові можна просто не проводити. Звісно у Вас буде залишок на 644, який буде відображатися в ОСВ і відповідно в балансі. коли будуть потрібні - проведете потрібною датою.

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

оляля писав:Думаю, податкові можна просто не проводити. Звісно у Вас буде залишок на 644, який буде відображатися в ОСВ і відповідно в балансі. коли будуть потрібні - проведете потрібною датою.
Оля, дякую за відповідь. Просто таке буде три роки. А нічого, що ця сума буде так висіть на 644? Може краще в негосп. діяльність? Затрати мене не цікавлять (на единому), просто я січень-лютий не показувала ці податкові...
Я думаю, потім же все рівно потрібно буде списати суму з 644 кудись? Чи не обовязково?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

списати за рахунок прибутку, якщо воно вам не треба.
щодо заборгованості:
маємо право відображати ПН і через 365 днів. тому ця сума може висіти. Ну не дали Вам ПН! Вимагаєте, рік просите, а вони не дають. або дають.#smile3#

И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

Venera писав:
оляля писав:Думаю, податкові можна просто не проводити. Звісно у Вас буде залишок на 644, який буде відображатися в ОСВ і відповідно в балансі. коли будуть потрібні - проведете потрібною датою.
Оля, дякую за відповідь. Просто таке буде три роки. А нічого, що ця сума буде так висіть на 644? Може краще в негосп. діяльність? Затрати мене не цікавлять (на единому), просто я січень-лютий не показувала ці податкові...
Я думаю, потім же все рівно потрібно буде списати суму з 644 кудись? Чи не обовязково?
Если вам не пригодится этот НК, то потом и спишите на 949 счет. Только эти НН можно включать в течение года

И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

оляля писав:списати за рахунок прибутку, якщо воно вам не треба.
щодо заборгованості:
маємо право відображати ПН і через 1095 днів. тому ця сума може висіти. Ну не дали Вам ПН! Вимагаєте, три роки просите, а вони не дають. або дають.#smile3#
Оль, а разве не год дали для включения запоздавших НН в НК?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

И.О. писав:
оляля писав:списати за рахунок прибутку, якщо воно вам не треба.
щодо заборгованості:
маємо право відображати ПН і через 1095 днів. тому ця сума може висіти. Ну не дали Вам ПН! Вимагаєте, три роки просите, а вони не дають. або дають.#smile3#
Оль, а разве не год дали для включения запоздавших НН в НК?
та ні, це я сплутала#blush# вже виправилась. пора спати#blush#

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”