Об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та ВЗ
Дякую. Це я розумію, питання як подати? Якщо корегуються ті самі люди. Тобто маю дві доплати до зп, одну показала новою звітною. (Наприклад: зп 1200,00 грн, здали звіт, премія 1 раз - 1500 грн, здали звітну нову, тепер ще раз премія - 1500 грн) як його знов здати?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Знову "новий". Але треба мати на увазі, що ваш "звітний" вже виглядає з урахуванням "Нового" №1.YanaM писав: ↑27 жовтня 2024, 15:05Дякую. Це я розумію, питання як подати? Якщо корегуються ті самі люди. Тобто маю дві доплати до зп, одну показала новою звітною. (Наприклад: зп 1200,00 грн, здали звіт, премія 1 раз - 1500 грн, здали звітну нову, тепер ще раз премія - 1500 грн) як його знов здати?
Дякую.Popen писав: ↑27 жовтня 2024, 18:45Знову "новий". Але треба мати на увазі, що ваш "звітний" вже виглядає з урахуванням "Нового" №1.YanaM писав: ↑27 жовтня 2024, 15:05Дякую. Це я розумію, питання як подати? Якщо корегуються ті самі люди. Тобто маю дві доплати до зп, одну показала новою звітною. (Наприклад: зп 1200,00 грн, здали звіт, премія 1 раз - 1500 грн, здали звітну нову, тепер ще раз премія - 1500 грн) як його знов здати?
-
- Гений
- Дякував (ла): 51 раз
- Подякували: 17 разів
Доброго дня. Прийшла друга квитанція зі статусом "Прийнятий звіт", але є попередження стосовно розбіжностей в додатку 5 та додатку 6. Справа в тому, що працівника звільнили 26.08 з посади, а прийняли наступного дня 27.08. І в додатку 6 їй було показано всі 31 день за спецстажом. Система виявила це як попередження. Я тепер не знаю, що робити. Чи дійсно цей звіт повноцінно прийнятий, чи може, потім, прийде на організацію лист зі штрафом від ДПС ? Я так розумію, якщо скопіюю і створю ще раз все зі статусом "Звітний", відповідно необхідні дані відредагую, то система не пропустить. В разі створення "Звітний новий" я повинен обирати тільки ті додатки, де я буду правити ? Правда, до кінця не розумію як це виконати на моєму прикладі
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
Гадаю, що звіт у вас прийнятий. Система просто видає попередження на всяк випадок )Max_818 писав: ↑06 листопада 2024, 09:21Доброго дня. Прийшла друга квитанція зі статусом "Прийнятий звіт", але є попередження стосовно розбіжностей в додатку 5 та додатку 6. Справа в тому, що працівника звільнили 26.08 з посади, а прийняли наступного дня 27.08. І в додатку 6 їй було показано всі 31 день за спецстажом. Система виявила це як попередження. Я тепер не знаю, що робити. Чи дійсно цей звіт повноцінно прийнятий, чи може, потім, прийде на організацію лист зі штрафом від ДПС ? Я так розумію, якщо скопіюю і створю ще раз все зі статусом "Звітний", відповідно необхідні дані відредагую, то система не пропустить. В разі створення "Звітний новий" я повинен обирати тільки ті додатки, де я буду правити ? Правда, до кінця не розумію як це виконати на моєму прикладі
В дод 5 ви показали його 2-ма рядками ?
В Дод 6 теж думаю ви все вірно показали (по аналогії з Дод 1 при ідентичній ситуації - звільнення/прийом відразу з відпрацюванням всіх роб.днів)
Не потрібно ніякого звітного нового.
Підстав для штрафу якби нема. ІМХО
ЗІ завжди коли виникають такі цікаві моменти при заповненні звітності - телефоную в ПФУ, зазвичай допомогають.
-
- Гений
- Дякував (ла): 51 раз
- Подякували: 17 разів
Так, в додатку 5 двома рядками: 26.08 - звільнення, 27.08 - відповідно прийняття. В додатку 6, як вище зазначалось, всі 31 днів.Tasa писав: ↑06 листопада 2024, 10:10Гадаю, що звіт у вас прийнятий. Система просто видає попередження на всяк випадок )Max_818 писав: ↑06 листопада 2024, 09:21Доброго дня. Прийшла друга квитанція зі статусом "Прийнятий звіт", але є попередження стосовно розбіжностей в додатку 5 та додатку 6. Справа в тому, що працівника звільнили 26.08 з посади, а прийняли наступного дня 27.08. І в додатку 6 їй було показано всі 31 день за спецстажом. Система виявила це як попередження. Я тепер не знаю, що робити. Чи дійсно цей звіт повноцінно прийнятий, чи може, потім, прийде на організацію лист зі штрафом від ДПС ? Я так розумію, якщо скопіюю і створю ще раз все зі статусом "Звітний", відповідно необхідні дані відредагую, то система не пропустить. В разі створення "Звітний новий" я повинен обирати тільки ті додатки, де я буду правити ? Правда, до кінця не розумію як це виконати на моєму прикладі
В Дод 6 теж думаю ви все вірно показали (по аналогії з Дод 1 при ідентичній ситуації - звільнення/прийом відразу з відпрацюванням всіх роб.днів)
ЗІ завжди коли виникають такі цікаві моменти при заповненні звітності - телефоную в ПФУ, зазвичай допомогають.
Планую, не грати в рулетку, а зроблю "Новий звітний" на Додаток 6. Виключу за ознакою 1 ці 31 днів, натомість додам два нових рядки з ознакою 0: спецстаж з 01.08 по 26.08 і спецстаж з 27.08 по 31.08
Колись я пам’ятаю ситуацію з попередженням щодо спецстажу, правда справа була в тому, що в додатку 6 була людина в переліку, а галочка не стояла в додатку 1 напроти цього працівника. наче був штраф. не хочу ризикувати, створю "новий звітний"
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
Як написала вище - не бачу підстав для нового звітного, імхо...Max_818 писав: ↑06 листопада 2024, 10:38Так, в додатку 5 двома рядками: 26.08 - звільнення, 27.08 - відповідно прийняття. В додатку 6, як вище зазначалось, всі 31 днів.Спойлер
Tasa писав: ↑06 листопада 2024, 10:10Гадаю, що звіт у вас прийнятий. Система просто видає попередження на всяк випадок )Max_818 писав: ↑06 листопада 2024, 09:21Доброго дня. Прийшла друга квитанція зі статусом "Прийнятий звіт", але є попередження стосовно розбіжностей в додатку 5 та додатку 6. Справа в тому, що працівника звільнили 26.08 з посади, а прийняли наступного дня 27.08. І в додатку 6 їй було показано всі 31 день за спецстажом. Система виявила це як попередження. Я тепер не знаю, що робити. Чи дійсно цей звіт повноцінно прийнятий, чи може, потім, прийде на організацію лист зі штрафом від ДПС ? Я так розумію, якщо скопіюю і створю ще раз все зі статусом "Звітний", відповідно необхідні дані відредагую, то система не пропустить. В разі створення "Звітний новий" я повинен обирати тільки ті додатки, де я буду правити ? Правда, до кінця не розумію як це виконати на моєму прикладі
Планую, не грати в рулетку, а зроблю "Новий звітний" на Додаток 6. Виключу за ознакою 1 ці 31 днів, натомість додам два нових рядки з ознакою 0: спецстаж з 01.08 по 26.08 і спецстаж з 27.08 по 31.08
Колись я пам’ятаю ситуацію з попередженням щодо спецстажу, правда справа була в тому, що в додатку 6 була людина в переліку, а галочка не стояла в додатку 1 напроти цього працівника. наче був штраф. не хочу ризикувати, створю "новий звітний"
-
- Гений
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 63 рази
Вітаю.
Можливо у когось була така помилка в обʼєднаному звіті?
Рядок 066 не може бути менше 0.
Хоча подаю тільки Д1 і Д4.
Відправила звіт з помилкою,теж відхиляє(
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Перевірте, може там у вас щось-таки є? Наприклад, "пробіл"...julia.shundiak1992 писав: ↑11 листопада 2024, 13:39Вітаю.
-
- Гений
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 63 рази
Дякую) допомогла чарівна кнопка "оновити поля"Popen писав: ↑11 листопада 2024, 14:43Перевірте, може там у вас щось-таки є? Наприклад, "пробіл"...julia.shundiak1992 писав: ↑11 листопада 2024, 13:39Вітаю.