voko писав:
Мав кредит ще з квітня по спецдекларації, але об’єднання з загальною вирівняло все на грудень. У вашому випадку треба розподілити - в останньому місяці залишити повну суму кредиту, у попередньому - залишок.
Тобто, у вас вся сума з квітня показано по грудню у додатку?
Особисто я переглянув всі декларації за рік і заповнив у додаток 2 всі місяці, з яких тягнеться мінусовий залишок.
У мене це з травня 2016р по січень 2017р. (окрім вересня і листопада, там не було взагалі ні зобов'язань ні кредиту).
Я думаю, що помилки не буде, якщо показати детально.
Може я неправильно пояснив, вибачте. У мене грудневий залишок виявився більшим, ніж усі попередні по загальній та спецрежимній деклараціях. Тому керуюсь Порядком:
Вказані графи заповнюються у хронологічному порядку виникнення сум від’ємного значення, відображеного в графі 4 «Сума від’ємного значення», починаючи із звітного періоду, який є найближчим до дати подання декларації (найновіший звітний період) та закінчуючи найбільш давнім звітним періодом.
у спеціальному полі ставит свій ліміт реєстрації ПН на дату подання декларації. Якщо він менше, ніж сума з рядка 19, то в 19.1 ставите різницю між рядком 19 та лімітом. Якщо ліміт більше, нічого не ставите в 19.1
Доброго дня! Роз*ясніть будь ласка,як заповнити дод2,якщо наявне від*ємне значення по спецдекларації ряд.21,яке тяниться ще з 2015р. Я так зрозуміла потрібно все розписати за кожен місяць ? Орієнтуватися по дод 5.?????
у спеціальному полі ставит свій ліміт реєстрації ПН на дату подання декларації. Якщо він менше, ніж сума з рядка 19, то в 19.1 ставите різницю між рядком 19 та лімітом. Якщо ліміт більше, нічого не ставите в 19.1
Ніколи це поле не заповнював раніше. Так його треба заповнювати обов'язково?
Заповнюється, якщо декларація має від"ємне значення
Не заповнювали, бо в загальній мабуть мінуса не було))
зараз потрібно заповнювати, звісно, хоч на розрахунки з бюджетом пона і не впливає
При складанні звіту користуюсь програмою ОПЗ ,Вона автоматично заповнює строчки 19,0 19.1 та 21 І всюди стоїть одинакое число.
valeriyq писав:Доброго дня! Підкажіть по такій ситуації в додатку 5 сума податкового кредиту виглядає так
Без ПДВ 852577 грн
ПДВ 20% 170505 грн
ПДВ 7% 4 грн
а в декларації
в строчці 10.1 сума без ПДВ 852526 грн сума ПДВ 170505 грн
в строчці 10.2 сума без ПДВ 52 грн сума ПДВ 4 грн
Виходить, що в декларації сума без ПДВ на 1 грн більша ніж у додатку 5.
Як правильно поступити в цій ситуації, щоб не видавало помилки?
Всім дякую за допомогу!
я би поставив в строчці10.1 -852525 сума ПДВ-170505