та дійсно прибрала позначки Х в рядках 062 і 063 в ЕК, але Медок тормозит у цьому питанні
Рахуємо загальний дохід за лютий для ЄСВ 6300+1800=8100. Дохід вище, ніж мінбаза для ЄСВ, то донараховувати не потрібно.
Так це проблема не роботодавця, а працівниці.Anna159951 писав: ↑26 березня 2025, 17:43Добрий день
Працівниця змінила пару днів назад прізвище, а сьогодні не може відкрити лікарняний з новим прізвищем
В Пенсійному фонді кажуть щоб я подала звітний, а я ж не можу подати звітний за березень поки не нарахована зарплата
І по лютому уточнюючий буде неправильно подати бо тоді прізвище було старе
Якщо раніше можна було подати довідковий звіт, то зараз як?
Як доповнення:Anna159951 писав: ↑26 березня 2025, 17:43Добрий день
Працівниця змінила пару днів назад прізвище, а сьогодні не може відкрити лікарняний з новим прізвищем
В Пенсійному фонді кажуть щоб я подала звітний, а я ж не можу подати звітний за березень поки не нарахована зарплата
І по лютому уточнюючий буде неправильно подати бо тоді прізвище було старе
Якщо раніше можна було подати довідковий звіт, то зараз як?
Лікарняні. Якщо працівниця змінила прізвище і одразу після цього захворіла, то роботодавець може не побачити її е-лікарняний у кабінеті страхувальника на порталі ПФУ. Адже дані щодо нового прізвища жінки можуть ще не потрапити до Реєстру застрахованих осіб.
Щоб цього не сталося, працівниці потрібно завчасно (не чекаючи подачі Об’єднаної звітності роботодавцем) повідомити Пенсійний фонд про зміну прізвища. Для цього їй достатньо заповнити та подати на порталі ПФУ анкету для зміни даних у Реєстрі застрахованих осіб і додати до неї сканкопії документів, що підтверджують зміну даних.
Повернутись до “Об’єднана звітність з ЄСВ, ПДФО та ВЗ, з ЄСВ та єдиного податку”