код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
finik-acc
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення finik-acc »

Ната911119 писав:
finik-acc писав:
Ната911119 писав:А якщо нам покупець окремо відшкодовує транспортні витрати (окремо виставляємо йому рахунок), це можна вважати код 49.41? і в акті прописати "відшкодування транспортних витрат"
В том и проблема что если вы оказывали услуги перевозки грузов тогда 49.41, а вот "відшкодування транспортних витрат" - нет таких кодов. И надо также учитывать - наименование услуг в акте и НН должны обязательно совпадать!
Ми найнали перевізника і він перевіз товар за наш рахунок. Від нього ми отримали акт виконаних робіт на перевезення, а тепер виставляємо рахунок покупцю, щоб він нам оплатив ці послуги(відшкодував)...... Можливо і можна поставити 49.41? Щоб було видно на всяк випадок по коду яку послугу він нам відшкодовує...
Можливо і можна. Питання відкрите. І ДФС на такі "конкретні ситуативні запитання" відповісти не може. У вас хоч вартість послуг відшкодовують, а у мене природний газ і взагалі не зрозуміло який код вказувати. Я ж не можу торгувати природним газом!

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

elena_ma писав:Дело в том, что это я привела самый простой пример (виски+кола). Есть же еще коктейли, в составе которых три-четыре разных алкоголя( джин, ликер, ром, водка), с разными кодами, как тут быть? Про комплект я читала как пример был компьютер, но сомневаюсь, что это нас касается. Представляю НН по составляющим - ужас берет.
вот со старенького
Обсяги операцій з постачання товарів (в тому числі підакцизних та імпортованих) у податковій накладній, складеній за щоденними підсумками операцій, у разі постачання за готівку кінцевому споживачеві (який не є платником податку на додану вартість (далі – ПДВ)) відображаються наступним чином:

окремим рядком показники щодо обсягів постачання підакцизних та імпортованих товарів за кодами УКТ ЗЕД;
окремим рядком показники щодо загальної суми вартості поставлених товарів, за вирахуванням обсягів постачання підакцизних та імпортованих товарів, при цьому у такому випадку у графі 2 «Номенклатура товарів/послуг продавця» податкової накладної вказується вираз «Товари/послуги в асортименті»;

в любом случае нужно товары (напитки) в разрезе содержания что в них находится группировать по кодам УКТЗЕД, как наши так и импортные
если это не делать то покупатель не пострадает особо никак, с Вас НО никто не снимет, но могут выписать штрафы за неправильную выписку НН

Валюшка
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення Валюшка »

Dfcbkbcf писав:
elena_ma писав:Дело в том, что это я привела самый простой пример (виски+кола). Есть же еще коктейли, в составе которых три-четыре разных алкоголя( джин, ликер, ром, водка), с разными кодами, как тут быть? Про комплект я читала как пример был компьютер, но сомневаюсь, что это нас касается. Представляю НН по составляющим - ужас берет.
вот со старенького
Обсяги операцій з постачання товарів (в тому числі підакцизних та імпортованих) у податковій накладній, складеній за щоденними підсумками операцій, у разі постачання за готівку кінцевому споживачеві (який не є платником податку на додану вартість (далі – ПДВ)) відображаються наступним чином:

окремим рядком показники щодо обсягів постачання підакцизних та імпортованих товарів за кодами УКТ ЗЕД;
окремим рядком показники щодо загальної суми вартості поставлених товарів, за вирахуванням обсягів постачання підакцизних та імпортованих товарів, при цьому у такому випадку у графі 2 «Номенклатура товарів/послуг продавця» податкової накладної вказується вираз «Товари/послуги в асортименті»;

в любом случае нужно товары (напитки) в разрезе содержания что в них находится группировать по кодам УКТЗЕД, как наши так и импортные
если это не делать то покупатель не пострадает особо никак, с Вас НО никто не снимет, но могут выписать штрафы за неправильную выписку НН
ой, девочки, непонятно какой код должен быть на изготовление продукции с давальческого сырья.
Вроде выяснили что ставить код услуги, но в справочнике услуг нет такой услуги как изготовление. Есть код продукции. Что ставить????

sunbuh
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 31 раз

Повідомлення sunbuh »

всім привіт,

хтось займається кодиціюванням? який ви код ставите в пн на послуги сервісного обслуговування кондиціонерів?
43.22 згідно ДКПП, вірно?
чи потрібно більше 4-х цифр показувати?

Елена79
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Елена79 »

Добрый день. Обращаюсь к бухгалтерам гостиниц. Подскажите, пожалуйста, какой код услуг ставить в налоговой накладной для Букинга?

antonina69@ukr.net
УченикУченик

Повідомлення antonina69@ukr.net »

Если КВЕД-11.07-"виробництво безалк.напоїв......., розлитих у пляшки", то услуги по розливу для другой организации (выписываем акт ВР) в ПЕТ тару, какой код ставить- тоже 11.07 или 22.22.19-90.00 "Вироби пластмасові для транспортування та пакування товарів, інші". Больше склоняюсь к 11.07,но не регистрирует ни один, ни второй код.Заранее всем спасибо #smile3#

Учетчица
Гений
Гений
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 199 разів

Повідомлення Учетчица »

Кто-то уже получал входящие налоговые накладные?
Проверяете ли Вы коды товаров(услуг), проставленные продавцом?

Galina LV
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Galina LV »

Підскажіть код УКТ ЗЕД -брухт чорних металів вид 503??????? Може хтось стикався з цим??? Дякую.

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

Учетчица писав:Кто-то уже получал входящие налоговые накладные?
Проверяете ли Вы коды товаров(услуг), проставленные продавцом?
Лучше проверять.

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 422 рази
Подякували: 85 разів

Повідомлення БУХГАЛТЕР_2012 »

Добрый день, я проверяю, иногда даже покупатели звонят сверяемся какой код УКТ ЗЕД я буду ставить , пока так работаем

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”