Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
daugovet
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення daugovet »

svetabez писав:
daugovet писав:Сьогодні не реєструється РК до зведеної ПН
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.

Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - закінчення дії форми - лютий 2017 р. Порушено пункт 3 Порядку заповнення податкової накладної: а саме: „Документ складено за формою, не чинною на дату реєстрації в ЄРПН.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронної звітності" ДФС України, версія 2.2.10.25

Може хтось знаю чому?
видать очередные бзики. Если есть время, подождите до пятница
За 28.02 хотілось би зареєструвати сьогодні-завтра

Юлия11
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 435 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення Юлия11 »

svetabez писав:
Юлия11 писав:Помогите, пожалуйста: НН от 02.03.2017г. зарегистрирована 09.03.2017г. по "старой" форме- я могу включить в НК?

И второй вопрос: с 01.03.2017г. мы стали плательщиками НДС, но т.к. в Медоке в карточке предприятия я не внесла сразу наш ИПН по НДС (на данный момент уже добавила), программа автоматически на налоговую накладную от поставщика поставила статус "відхилено контрагентом", хотя мы ее принимаем. Зміст помилки: ІПН вказаний в картці підприємства не співпадає з ІПН, вказаним в податковій накладній. Что мне делать, чтобы поменять статус на "прийнято контрагентом".
ничего не делайте. она ж зарегистрирована. https://buhgalter911.com/news/news-1027142.html
А что делать, чтобы было "прийнято контрагентом" вместо "відхилено"?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.

Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - закінчення дії форми - лютий 2017 р. Порушено пункт 3 Порядку заповнення податкової накладної: а саме: „Документ складено за формою, не чинною на дату реєстрації в ЄРПН.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронної звітності" ДФС України, версія 2.2.10.25

Може хтось знаю чому?
Мать тому, шо дата РК мартівська, а форма стара (ще за лютий)...

daugovet
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення daugovet »

Popen писав:
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.

Виявлені помилки:

Може хтось знаю чому?
дата РК 28.02

Лелешка
Гений
Гений
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 50 разів

Повідомлення Лелешка »

daugovet писав:
Popen писав:
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.

Виявлені помилки:

Може хтось знаю чому?
дата РК 28.02
У меня тоже самое, куча не зарег. НН за 28.02, и ни одну не принимает...#g_cray#

Работа
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 95 разів
Подякували: 11 разів

Повідомлення Работа »

Тоже самое, вот только минут 30 назад одну нн зарегистрировала, а сейчас никак не хочет

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Работа писав:Тоже самое, вот только минут 30 назад одну нн зарегистрировала, а сейчас никак не хочет
Я закінчила реєструвати 30 хв тому - все прошло на ура...

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

Tasa писав:
Работа писав:Тоже самое, вот только минут 30 назад одну нн зарегистрировала, а сейчас никак не хочет
у меня остались парочку февральских налоговых - лимита не хватало... только что попробывала -уже не проходит#wall#

Лелешка
Гений
Гений
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 50 разів

Повідомлення Лелешка »

READYN писав:
Tasa писав:
у меня остались парочку февральских налоговых - лимита не хватало... только что попробывала -уже не проходит#wall#
звонила на медок, сказали что у ДФС со шлюзом беда, а на горячую линию как всегда не дозвонишься...#hunter#

integra
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення integra »

READYN писав: у меня остались парочку февральских налоговых - лимита не хватало... только что попробывала -уже не проходит#wall#
То же самое. Увеличился только что лимит, а уже не принимают. Циркачи-красавцы...

Куда звонить-то? Пусть исправляют свои траблы. Завтра еще должны были принимать.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”