Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)

Продукти компанії 1С
Abi
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 96 разів

Повідомлення Abi »

svitlass писав:Підкажіть
1-С 8.2
ПН на умовний продаж з кодом 13 , в рядку ІПН покупця в друкованому варіанті дає 60000000, а в дод 5 деки тягне в рядок 40000000
що не доробила?
#g_cray2#
Может недообновились? В последнем релизе НН на условную продажу и в печатной форме и в Деке 4000000..

Abi
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 96 разів

Повідомлення Abi »

tomassa писав:
БУХГАЛТЕР_2012 писав:Мы продавец товара и заказчик услуг по перевозке этого товара, перевозчик фирма из Беларуси, ТТН международная (СМР), поездка одна - от нас(Украина) к покупателю (Беларусь), я получаю услуги по перевозке от нерезидента, вот и спрашиваю НН мне нужно выписывать и на какую сумму?

Хотела вам помочь, но не смогу. Мы были международные перевозчики, в том числе и в Беларусь мотались... Но наши заказчики и тем более мы - резиденты... А с нерезидентами дел не имела. Простите.
Вы не в той теме задали вопрос. Вы поищите здесь тему с названием что-то вроде "международные перевозчики отзовитесь" ну или с вопросом в тему выписки НН.
По данному вопросу в в подкатегории 130.14 ЕБНЗ была консультация 610

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 422 рази
Подякували: 85 разів

Повідомлення БУХГАЛТЕР_2012 »

БУХГАЛТЕР_2012 писав:Добрый день, подскажите пожалуста как в 1с8 Бухгалтерия для Украины разнести перевозки оказанные нерезидентом по перевозке нашей продукции за границу, в Акте маршрут Украина-Беларусь, сумма 600$, перевозки осуществлялись с пункта погрузки в Украине до пункта разгрузки Беларусь, очень нужно, может у кого была такая ситуация, спасиба.
Добрый день, я возвращаюсь опять в эту тему, разношу в 1с8 приход услуг от нерезидента-приход товаров и услуг - на основании делаю НН - вид операции - работы от нерезидента, формирует НН %НДС - 20%, а мне нужно 0%, выбора в закладке нет только 20%, что я не так делаю,подскажите по-шагово как создать НН ?

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум

Девочки помогите, не могу найти ничего по этой теме, выбираю вид операции - операции освобожденные от НДС ставит - НЕ НДС, но не выгружает НН пишет технический документ

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

БУХГАЛТЕР_2012 писав:Девочки помогите, не могу найти ничего по этой теме, выбираю вид операции - операции освобожденные от НДС ставит - НЕ НДС, но не выгружает НН пишет технический документ
в мене вигружає податкову накладну , ставить не ПДВ
1-с.8.2 бухгалтерія (1.2.36.2)

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум

svitlass писав:
БУХГАЛТЕР_2012 писав:Девочки помогите, не могу найти ничего по этой теме, выбираю вид операции - операции освобожденные от НДС ставит - НЕ НДС, но не выгружает НН пишет технический документ
в мене вигружає податкову накладну , ставить не ПДВ
1-с.8.2 бухгалтерія (1.2.36.2)
у меня 1.2.36.1 напишите по-шагово пожалуста- приход товара - на основании акта - НН на расход и на приход так? может есть в номенклатуре какие-то нюансы?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

пошагово, довго і складно - немає часу
в мене відходи власного вир-ва
в карточці задано без ПДВ, і вказую статтю ПКУ
в накладній на реалізацію без ПДВ
і на основі накл роблю ПН - звільн від ПДВ
питання, що вигружає тех документ, я зробила в себе - в мене ПН
я думаю, что причина технічна

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Нове у версії 1.2.36

Облік ПДВ

Нові форми податкових документів (з 01.04.2016)

Згідно з наказом Мінфіну № 1307 від 31.12.2015, внесені зміни в друковані форми документів "Податкова накладна", "Додаток 2 до Податкової накладної", "Додаток 1 до Податкової накладної", а також в електронні форми (вивантаження в 1С:Звіт і xml) цих документів.
В настройках облікової політики додано прапорець "Вивантаження/Друк документів за формою, чинною на дату складання документа (закладка "Оформлення податкових документів - Друковані форми"). За замовчуванням прапор не заповнений, тому починаючи з 01.04.2016 р. податкові документи, згідно з наказом, реєструються в ЄРПН за новою формою, незалежно від дати виписки документів.
В заголовок документа "Податкова накладна" додано прапорець "Зведена податкова накладна". Прапор заповнюється вручну для зведених податкових накладних на безперервні або ритмічні поставки, а також для зведених податкових накладних на умовний продаж.
В нових друкованих і електронних формах податкових документів для особи, що виписала документ, поряд з ПІБ вказується код ДРФО. Для цього в довіднику "Фізичні особи" для нього повинен бути заповнений реквізит "Код ДРФО".
В довідник "Номенклатура" додано реквізит "Код пільги по ПДВ". Код пільги заповнюється для номенклатури, поставка якої звільнена від оподаткування ПДВ, і виводиться в колонку 9 розділу Б Податкової накладної.
У табличну частину документа "Додаток 2 до Податкової накладної" додано реквізит "Номер рядка ПН". Реквізит виводиться у колонку 1 розділу Б Розрахунку коригування. За замовчуванням для номера рядка вказується значення <Авто> - це означає, колонка 1 розділу Б заповнюється автоматично при формуванні друкованої (електронної) форми документа.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

може вам варто оновити програму

БУХГАЛТЕР_2012
Высший разум
Высший разум

svitlass писав:пошагово, довго і складно - немає часу
в мене відходи власного вир-ва
в карточці задано без ПДВ, і вказую статтю ПКУ
в накладній на реалізацію без ПДВ
і на основі накл роблю ПН - звільн від ПДВ
питання, що вигружає тех документ, я зробила в себе - в мене ПН
я думаю, что причина технічна
вы по реализации делаете НН, а я на основании акта услуг от нерезидента, говорим наверное о разном

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”