Немає товару на складі, що робити.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
те, що Ви зробили щось там собі по бухгалтерії, нічого не значить: у Вас немає приходу, Ви продаали неіснуючий товар, це вже підпадає під ознаку фіктивності операції. Отже, єдиний вихід для Вас - знайти прихід. від ФОПа, чи ще якимось чином, але мати документ на прихід. Бюджет і їх КРУки - це серйозно
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
Придёт к Вам КРУ и что?? Как Вы поясните эту проводку. Бумажка быть должна...alesya24071989 писав:Короче ніхто не захотів нічим допомогти. Покупці сказали,що все вже у них проведено, все пішло. Щей звинуватила, що ми не виписали їм податкових. Наскільки я знаю, то вони виписуються при поступленні коштів. У постачальника теж нічого, заднім не випишуть. ОТ І ВСЕ, КАПЕЦЬ...#rrul# Зробила наступним чином: ввела через операції Дт 281 Кт 00. Можливо неправильно, а що робити...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
повністю згодна. і якщо КРУ прийде до Вас, то Ви повинні розуміти, що перевіряти будуть цю окрему операцію, тобто співставити коли Ви отримали і продали товар в такому випадку буде елементарно.оляля писав:те, що Ви зробили щось там собі по бухгалтерії, нічого не значить: у Вас немає приходу, Ви продаали неіснуючий товар, це вже підпадає під ознаку фіктивності операції. Отже, єдиний вихід для Вас - знайти прихід. від ФОПа, чи ще якимось чином, але мати документ на прихід. Бюджет і їх КРУки - це серйозно
-
- Акула НКУ
-
- Акула НКУ
згодна, що це мале пиво, але проблема ж то буде. #g_haha#
Я - "за" пошук варіантів більш раннього придбання.
Я - "за" пошук варіантів більш раннього придбання.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
А я за те щоб "придбати" товар у ФОПа, а з бюджетом зараз працювать, це тихий жах.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Насчет "Придбати у ФОПа" : если ФОП плательщик НДС, то придется ему сдавать УР за май.
Если ФОП не плательщик НДС, то предприятие попадает на сумму НДС.
Это уж на совсем худой конец:
Если такой товар закупался Вами и раньше, то можно будет для встречки показать документы по более ранним поступлениям.
Если такой товар закупался Вами и раньше, то можно будет для встречки показать документы по более ранним поступлениям.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
на мой взгляд это лучше, чем ФОПа задним числом найти. если встречка пойдет дальше и ФОП "сломается"...то и умысел на лицо, так сказать. а в предложенном варианте все зависит от "стойкости" позиции непосредственно буха-поставщикаБюгюльмэ писав:Насчет "Придбати у ФОПа" : если ФОП плательщик НДС, то придется ему сдавать УР за май.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 162 рази
- Подякували: 3 рази
Ох рєбята, бух-постачальник сказала, що вони все закривають кожного тиждня, і вона не може мені додати номенклатуру в попередніх накладних (клей ми у них постійно купляємо) + у нас переплата по грошах зними. Як такий варіант: цей клей у нас йде як на кг так і в банках по 20 л. Залізниця взяла 6 банок на суму 3000 грн., клей в кг у нас є, можливо зробити якесь розпорядження, що клей розлили по банках і відправили. Чи це вже "брєд"...Evelina писав:на мой взгляд это лучше, чем ФОПа задним числом найти. если встречка пойдет дальше и ФОП "сломается"...то и умысел на лицо, так сказать. а в предложенном варианте все зависит от "стойкости" позиции непосредственно буха-поставщикаБюгюльмэ писав:Насчет "Придбати у ФОПа" : если ФОП плательщик НДС, то придется ему сдавать УР за май.