дивіться. є порядок заповнення.і там є прописано, що якщо є право на бюджетне відшкодування - заповнюємо дод. 3
4.6.5. Платники, які заповнили рядок 22 декларації 0110 та відповідно до статті 200 розділу V Кодексу мають право на бюджетне відшкодування податку на додану вартість, здійснюють розрахунок бюджетного відшкодування та подають до декларації 0110 (Д3) (додаток 3).
Значення рядка 3 (Д3) (додаток 3) переноситься до рядка 23 декларації 0110 за поточний звітний (податковий) період. Залежно від обраного платником напряму повернення суми бюджетного відшкодування (на рахунок цього платника у банку або у зменшення податкових зобов'язань з податку на додану вартість наступних податкових періодів) така сума вказується або в рядку 23.1, або у рядку 23.2, або частково розподіляється у рядках 23.1 та 23.2 податкової декларації 0110.
Що скажете?
оляля писав:дивіться. є порядок заповнення.і там є прописано, що якщо є право на бюджетне відшкодування - заповнюємо дод. 3
4.6.5. Платники, які заповнили рядок 22 декларації 0110 та відповідно до статті 200 розділу V Кодексу мають право на бюджетне відшкодування податку на додану вартість, здійснюють розрахунок бюджетного відшкодування та подають до декларації 0110 (Д3) (додаток 3).
Значення рядка 3 (Д3) (додаток 3) переноситься до рядка 23 декларації 0110 за поточний звітний (податковий) період. Залежно від обраного платником напряму повернення суми бюджетного відшкодування (на рахунок цього платника у банку або у зменшення податкових зобов'язань з податку на додану вартість наступних податкових періодів) така сума вказується або в рядку 23.1, або у рядку 23.2, або частково розподіляється у рядках 23.1 та 23.2 податкової декларації 0110.
Що скажете?
Я сама над этим размышляла, думаю так будет правильно. Подам каак есть, а там посмотрим
смутно так пригадую, в 2011 у мене був мінус, не через ВМД, просто отримали велику партію товару в магазин, довго і нудно продавали, потім ще отримали нову колекцію, коротше, з мінуса ми не вибирались. І я тоді дод. 3 не заповнила. Подзвонив інспектор і сказав доздати дод.3. Я сказала що не хочу відшкодування, а він мені, та й не треба, але все одно заповніть і подайте з рядком 23.2. але це було ще в минулому житті. Яке я стараюсь забути#g_haha#
оляля писав:смутно так пригадую, в 2011 у мене був мінус, не через ВМД, просто отримали велику партію товару в магазин, довго і нудно продавали, потім ще отримали нову колекцію, коротше, з мінуса ми не вибирались. І я тоді дод. 3 не заповнила. Подзвонив інспектор і сказав доздати дод.3. Я сказала що не хочу відшкодування, а він мені, та й не треба, але все одно заповніть і подайте з рядком 23.2. але це було ще в минулому житті. Яке я стараюсь забути#g_haha#
ГНИ была права... Если имеете право на возмещение, то Д3 подавать нужно обязательно. Просто прочерк в стр.2 говорит о том, что возмещать НЕЧЕГО...
оляля писав:Рореп, а Ви вже для себе щось вирішили? як будете з цією тягучкою боротися?
У меня импорт в марте, значит деку с возмещением буду подавать только за апрель (в мае). Время еще есть... Может кто из форумчан еще подскажет, но склоняюсь к "коней на переправе не меняют" - буду, видимо, продолжать старую добрую традицию стр.24.